The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.451
- Πόντοι
- 25.467
Έχω μελίνα ασλανίδου για όποιον ενδιαφέρεται
Ανταλλάσω με Σαπφώ Νοταρά άκρως συλλεκτικές.
Έχω μελίνα ασλανίδου για όποιον ενδιαφέρεται
ο κοκλωνης,η σκορδα,η αννα μαρια λογοθετη,ο σαραβακος,ο παρασκευας(βας βας),η ρωπα,ο μανατζερ ραγκμπυ(με ενα τραυματισμο),η σταη,4 ναυτες(τυχαιοι),ενας καπετανιος(κοτερο),ο μπονοβας και το μελος @Eraser.. σε μια πολυθρονα..οπα ρε παικτη 3ωρο? με δυο λογια ποιοι εμφανιζονται ?
υπαρχει και υλικο βιντεο η μονο φωτογραφιες εχετε?Ανταλλάσω με Σαπφώ Νοταρά άκρως συλλεκτικές.
υπαρχει και υλικο βιντεο η μονο φωτογραφιες εχετε?
Ασε τα σαπια ρε. Γιατι δεν λες οτι παιζει και ο Αναστοπουλος και ολο το σκηνικο θυμιζει γερμανικη τσοντουλα 80's με ιδρωμενα μουστακια και μασχαλες;;;;ο κοκλωνης,η σκορδα,η αννα μαρια λογοθετη,ο σαραβακος,ο παρασκευας(βας βας),η ρωπα,ο μανατζερ ραγκμπυ(με ενα τραυματισμο),η σταη,4 ναυτες(τυχαιοι),ενας καπετανιος(κοτερο),ο μπονοβας και το μελος @Eraser.. σε μια πολυθρονα..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
υπαρχει και υλικο βιντεο η μονο φωτογραφιες εχετε?
Δεν εχεις ιδεα απο ποιοτητα!!!Ο Αναστοπουλος παιζει στην παρτουζα της Μαλεσκου!!Ο Αναστοπουλος δεν ειναι πλεμπαιος να παιζει με τους λαικαντζες...ειναι του κολωνακιου!!!Σιγα μην επαιζε σε τσοντα που βλεπει ο καθε λιγουρης και φτωχος(πχ αθηναιος)..Ασε τα σαπια ρε. Γιατι δεν λες οτι παιζει και ο Αναστοπουλος και ολο το σκηνικο θυμιζει γερμανικη τσοντουλα 80's με ιδρωμενα μουστακια και μασχαλες;;;;
Ενταξει,ενταξει δεκτο!!!Δεν εχεις ιδεα απο ποιοτητα!!!Ο Αναστοπουλος παιζει στην παρτουζα της Μαλεσκου!!Ο Αναστοπουλος δεν ειναι πλεμπαιος να παιζει με τους λαικαντζες...ειναι του κολωνακιου!!!Σιγα μην επαιζε σε τσοντα που βλεπει ο καθε λιγουρης και φτωχος(πχ αθηναιος)..
Βοήθησε τον κόσμο που ψαχνει...δεν εχεις ιχνος τσιπας,τετοιες δυσκολες ωρες.
στην περιοχη σου ειναι εγκλωβισμενος ο φιλος μας και ουτε που κουνησες την χοντροκωλαρα σου να βοηθησεις.Βοήθησε τον κόσμο που ψαχνει...
βοηθα τον κοσμο ρε αχρειε που εχει εγκλωβιστει με τις χιονοθυελλες και δεν μπορει να παει να γαμησει!!!!περιμενει να τον παιξει με ενα βιντεο της ραλλη!!!δωσε στα παιδια ρε μοναχοφαη !!!δεν εχεις ιχνος τσιπας,τετοιες δυσκολες ωρες.
στο εστειλα ρε σκιντζη...σε λυπηθηκε η καρδια μου!!!Και εμενα ρε παιδια καποιος να στειλει!!!Ειμα με το καβλετο στο χερι εδω και 48 ωρες και περιμενω καποιο αρχιδι να μου στειλει τη Νικολεταρα!!!Αντε γαμηθειτε να πουμε σκατοψυχοι να τον παιξω θελω λιγο δεν σας ζητησα λεφτα!!!
Ευχαριστω ρε τυπε....παω να ξεπαγωσω λιγο τον φιφιρικο στον φουρνο μικροκυματων γιατι 48 ωρες εξω εγινε κατεψυγμενος μπακαλιαρος.στο εστειλα ρε σκιντζη...σε λυπηθηκε η καρδια μου!!!