baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.297
- Πόντοι
- 5.097
το αβερτα δεν ακουγεται καλα.νιπλης το δινει αβερτα και δωρεαν!!!!!!!!!!!
το αβερτα δεν ακουγεται καλα.νιπλης το δινει αβερτα και δωρεαν!!!!!!!!!!!
Μας προσβάλεις...καταλαβα εδω μεσα δεν ειναι να περνεις κανενα στα σοβαρα
ποιο βιντεο τυπε?οι φωτογραφιες αδερφε ειναι λιγο πιο πισω στο 212 213 θα τις βρεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αδερφε το εχεις το βιντεο ??
ποια ειναι η ραλλη??λενε οτι εχεις το βιντεο με την ραλλη
Προσεχε το χρηστη τροβαδουρος , δεν ειναι αξιοπιστος . Του χα ζητησει το βιντεο για Ραλλη πριν το παρω απο baros και μου στειλε αυτοκαταλαβα εδω μεσα δεν ειναι να περνεις κανενα στα σοβαρα
μηπως εχεις εσυ αραβανη εκτος απο νιπλη?Τέτοιοι είστε
Για να παρεις καποιον στα σοβαρα τυπε πρεπει να ναι και σοβαρος.Οταν εχει χαπατα που φτιαχνουν λογαριασμο στο σαη μονο και μονο για να ζητησουν τα...βιντεο,και λιγα τους κανουν...καταλαβα εδω μεσα δεν ειναι να περνεις κανενα στα σοβαρα
εγω μια χαρα ξηγιέμαι και μια χαρα σοβαρος ειμαι και συζητήσεις κανω με αλλους και ουτε να το παιζω τρελιτσα και ο αλλος που ζητησε τις φωτογραφιες του ειπα που ακριβως να τα βρει ουτε να το παιξω μαγκας και να παιζω με τους αλλουςΓια να παρεις καποιον στα σοβαρα τυπε πρεπει να ναι και σοβαρος.Οταν εχει χαπατα που φτιαχνουν λογαριασμο στο σαη μονο και μονο για να ζητησουν τα...βιντεο,και λιγα τους κανουν...
Έχω μελίνα ασλανίδου για όποιον ενδιαφέρεταιμηπως εχεις εσυ αραβανη εκτος απο νιπλη?
εχεις βιτσια....Έχω μελίνα ασλανίδου για όποιον ενδιαφέρεται