Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.759
- Πόντοι
- 9.931
Αρχισαμε παλι?
εβαλες τον κωδικό και δεν σε αφήνει?Δεν μπορώ να στείλω
εγω αγαπητε γιαλαντζοσελεμπριτα ξεκαθαρισα οτι σεβομαι την μανα πια κυρια ραλη και εσβησα τα βιντεακια που μου ειχε στειλει ο eraser και ο troumbakis...Τα μελη Βιρλας(τριςκαταρατος) Ερειζερ και Τρουμπακης κατεχουν πλουσιο υλικο αλλα δεν το στελνουν ευκολα,με λιγη επιμονη και υπομονη ισως να καταφερετε κατι...
εμένα δουλεύει κανονικά ο κωδικόςεβαλες τον κωδικό και δεν σε αφήνει?
μιλα μαζι του σε καποιο μηνυμα και πες να σε ξεμπλοκάρει, εχει πολυ κοσμο που του την έχει πέσει για το υλικό
καθαρισες coockies?Ξέρω να μπαίνω από τρίτη χώρα . Δεν ξέρω που να μπω όμως . Μήπως μπορείς να πεις?
Kαι τα 2 εννοεις?Το αλλο που ελεγες απο σαβραβαιβορ που στο εστειλε γνωστος σου απο την παραγωγη μπορεις να το στειλεις?(Συνεννοηση μεσω πμ φυσικα)εγω αγαπητε γιαλαντζοσελεμπριτα ξεκαθαρισα οτι σεβομαι την μανα πια κυρια ραλη και εσβησα τα βιντεακια που μου ειχε στειλει ο eraser και ο troumbakis...
στο εστειλα ηδηKαι τα 2 εννοεις?Το αλλο που ελεγες απο σαβραβαιβορ που στο εστειλε γνωστος σου απο την παραγωγη μπορεις να το στειλεις?(Συνεννοηση μεσω πμ φυσικα)
Δεν φαινεται καθαρα ρε,πισω απο τους φοινικες και βραδυστο εστειλα ηδη
απο τεταρτη?Ξέρω να μπαίνω από τρίτη χώρα . Δεν ξέρω που να μπω όμως . Μήπως μπορείς να πεις?
ασε ρε τρουμπακη...αντι να βωμολοχεις και να απειλεις στειλε τα βιντεακια στο παλικαρι να τον παιξει...μονοφαγαδες εδω μεσα ολοι σας...
θα σας γαμησω ολες
που να μην ξανακανεις πετυχημενη προβλεψη για τον καιρο ουτε στο βορειο πολο ρε...ασε ρε τρουμπακη...αντι να βωμολοχεις και να απειλεις στειλε τα βιντεακια στο παλικαρι να τον παιξει...μονοφαγαδες εδω μεσα ολοι σας...
Θείο είναι καλά τα παιδιά ή τους πείραξε το λοκνταουν που δεν είναι λοκνταουν?
θα σας γαμησω ολες
τα καλα τα 4κ βιντεο παντως τα εχουν ο ερεισερ και ο ανεμοδουρα.....
και εις ανωτερα...και γαμαεγώ έχω 16κ, νέα τεχνολογία.
είμαι β τέστερ...
Τυπε εγω εχω το πρωτο βιντεο που τράβηξε η Ραλλη σε 8K ανάλυση, βλέπεις την παρτουζα και νομίζεις οτι είσαι και εσυ μέσα, μιλάμε για απίστευτη ευκρίνεια!τα καλα τα 4κ βιντεο παντως τα εχουν ο ερεισερ και ο ανεμοδουρα.....