Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Υπεροχες βυζαρες!
Λες γιαυτές που είναι στο κότερο με το λεσβιακό;Τις φώτο της που έχουν διαρρεύσει τις έχετε δει; αν όχι χάνετε...
αυτο στο κοτερο η το αλλο πισω απο τις μπαρες στη μυκονο?Υπάρχει ένα βίντεο της το έχει κανείς???
Και τα δύο , που μπορώ να τα βρω ?αυτο στο κοτερο η το αλλο πισω απο τις μπαρες στη μυκονο?
Δεν μπορώ να στείλωτυπε στειλε πμ στο μελος ,
raopau
εχει πολυ υλικό για το κορίτσι σου
ο κωδικός για το βιντεο ειναι Athinaios44
Που τα βρήκατε όλα εσείς και εγώ δεν βρίσκω τιποταοταν εγινε μανα εγω τα εσβησα ολα απο σεβασμο...ο ροπαο ειναι αδυσωπητος και τωρα που μιλαμε πιθανοτατα πεομαλακιζεται κοιτωντας το βιντεο απο τη βιλα...
ειναι φραγμενα αν μπαινεις απο ελλαδα μυστη! πες τον καλογερο να σου δειξει πως να μπαινεις απο τριτη χωραΠου τα βρήκατε όλα εσείς και εγώ δεν βρίσκω τιποτα
Ξέρω να μπαίνω από τρίτη χώρα . Δεν ξέρω που να μπω όμως . Μήπως μπορείς να πεις?ειναι φραγμενα αν μπαινεις απο ελλαδα μυστη! πες τον καλογερο να σου δειξει πως να μπαινεις απο τριτη χωρα
αυτη τη στιγμη μυστη δε ξερω σε ποια σαητ τα εχει γιατι τα ριχνουν καθε φορα οπως με την τουνη.... ψαξε και προσπαθησε.Ξέρω να μπαίνω από τρίτη χώρα . Δεν ξέρω που να μπω όμως . Μήπως μπορείς να πεις?
Έγινε ευχαριστώαυτη τη στιγμη μυστη δε ξερω σε ποια σαητ τα εχει γιατι τα ριχνουν καθε φορα οπως με την τουνη.... ψαξε και προσπαθησε.
ΜονοφαγάδεςΤα μελη Βιρλας(τριςκαταρατος) Ερειζερ και Τρουμπακης κατεχουν πλουσιο υλικο αλλα δεν το στελνουν ευκολα,με λιγη επιμονη και υπομονη ισως να καταφερετε κατι...