The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 38.978
- Πόντοι
- 25.467
Δηλαδη τυπε αμα ανοιξω ενα τσαγκαραδικο θα τρελαθω να γαμαω ψωλουδες;
Την Κατε(β)ίνα την Καινού(β)γιου, την έχετε στο τσεπάκι.
Δηλαδη τυπε αμα ανοιξω ενα τσαγκαραδικο θα τρελαθω να γαμαω ψωλουδες;
ισχυειΟ Μαυριδης εχει βγαλει καλα φραγκα, εχει ενα μεγάλο studio tattoo που μεσα δουλεύουν τατουατζηδες για αυτόν ενω ο ίδιος ξύνει τα αρχίδια του και που και που βαράει κανα tattoo μονο σε φίλους.
Η Νικολεττα ειχε αρκετούς γαμιάδες π.χ. πριν τον Μαυριδη θυμάμαι οτι τραβιόταν με έναν γυναικολόγο.
ειναι σκατοψυχος καρμιρης κλαψομουνης και εναλλακτικος
Σκυλακιαςισχυει
επισης ειναι σκατοψυχος καρμιρης κλαψομουνης και εναλλακτικος
Έχει υποχρέωση απέναντι στο κοινό της, πρέπει να συνεχίσειΠαει κι αυτη ,τον εφαγε γερα και γκαστρωθηκε,του χρονου θα το παιζει μητερα και δεν θα ξεβρακωνεται,οτι ειδαμε ειδαμε
Έχει υποχρέωση απέναντι στο κοινό της, πρέπει να συνεχίσει
αυτη ειναι με εφοπλιστη τωρα , μολις ο τυπος ξεχαρμανιασει θα ειναι παλι open for business . Εκτος αν γκαστρωθει και αυτη απο ερωτα ... :S :S
Έχεις επιχειρηματικό μυαλό φίλεθα δειξει την κωλαρα της μολις γεννησει για να μας πει τι ωραιο σωμα εκανε μετα την εγκυμοσυνη , να παρει κανενα συμβολαιο απο τις κρεμες για ραγαδες
Εχει πλαστικη μητρα τυπε δεν μπορει να μεινει εγκυος... :S :S :S
μπορει να βγαλει playmobil τυπε ...
Ο δικός μου κωδικός έχει λήξει...
τυπε απο την ωρα που μαθευτηκε η εγκυμοσυνη εχουν αποσυρθει ολες οι φωτογραφιες και τα βιντεο...Καλησπέρα στην παρέα.Σαν γνήσιο λιγούρι κ εγώ,να ρωτήσω με την σείρα μου ως νέος εδώ,πώς μπορώ να έχω τις φωτό της??
Ευχαριστώ μαντυπε απο την ωρα που μαθευτηκε η εγκυμοσυνη εχουν αποσυρθει ολες οι φωτογραφιες και τα βιντεο...
Αν τις εχει κανεις να τις κανει πασα?