Εντάξει μάγκες επειδή μερικοί δικαίως μου την είπαν ότι όλο βρίζω θα ηρεμήσω και θα τη δούμε αλλιώς τη δουλειά...
Ας υποθέσουμε ότι κάποιος από εμάς έχει στην άκρη 1-2 εκατομμύρια και είναι επιχειρηματίας/μεγαλογιατρός/μεγαλοδικηγόρος κλπ. και βγάζει το μήνα κοντά στα χιλιάρικα που κοιτάνε οι "κυρίες" σα τη Ράλλη (ας μη το σχολιάσω θα αρχίσω να βρίζω πάλι) για να δεχθούν δέσμευση...Ας πούμε πως από κονέ τη γνωρίζεις, είσαι ομορφούλης, γυμνασμένος έχεις και τα λεφτά σου και της αρέσεις και σε λίγο καιρό την έχεις στο κρεββάτι και μόνιμα...αυτή τώρα μπαίνει στα 36 :S και θα ψάχνεται να γκαστρωθεί με τη πρώτη ευκαιρία...εσύ όμως διαβασμένος δε το πας αμέσως αλλά λες "σιγά-σιγά" περνάει ένας χρόνος γίνεται αρραβώνας και προχωράτε...όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω, αυτές οι γυναίκες θέλουν 2.500 χιλιάρικα μόνο για hondos center οπότε καταλαβαίνεις ότι το κόστος θα είναι αρκετά έως πολύ υψηλό (δεν έχει σημασία που βγάζει δικά της λεφτά, θα τα τρώει και μετά θα τρώει και τα δικά σου 9 στις 10 γυναίκες έτσι είναι, κανένας προγραμματισμος για το μέλλον ζουν μόνο στο τώρα, ότι βγάζουν έχει φύγει την άλλη μέρα, δεν έχει σημασία πόσα και 1.000.000 το τρώνε σε μισή μέρα)...θα την έχεις λοιπόν στα 40 με 1 παιδί άντε 2 max γιατι δε προλαβαίνει για άλλο και στην ηλικία που είναι μπορει να σου βγει και κανένα καθυστερημένο...και δε το λέω υποτιμητικά, άνθρωποι είναι όλοι και έχουν δικαίωμα στη ζωή αλλά όποιος πει ότι δεν έχει θέμα να βγει το παιδί του με σύνδρομο down η κάτι παρόμοιο λέει ψέμματα...
Δε λέω ωραίο μουνί είναι η Ράλλη και είναι να τη γαμάς με τις ώρες και όλοι θα τη θέλαμε στο κρεββάτι αλλά άντε θα τη γαμήσεις 1-2-5-10-50-100 φορές ε όσο μουνάρα και να είναι η άλλη κάποια στιγμή θα βαρεθείς..και όταν βαρεθείς μετά από 2-3 χρόνια τι θα σου έχει μείνει? μια μεσήλικη γυναίκα κοντά στα 40 που τα καλύτερα της χρόνια τα χάρηκαν άλλοι πολυ πριν από σένα και εσύ έμεινες να τη γηροκομήσεις τώρα...
Μεγάλο κόστος συντήρησης, μέτρια εώς και καθόλου προοπτική απόκτησης παιδιών και μια, ομολογουμένως πολύ όμορφη ακόμα γυναίκα, που όμως βρίσκεται στη δύση της...νομίζω πως ακόμα και στο range 2.500 χιλιάδες το μήνα να είσαι μπορείς και καλύτερα, ειδικά όταν μιλάμε για μόνιμα/γάμο/παιδιά κλπ...τώρα για κανά εξάμηνο έως χρόνο που την είχαν και τη γλεντάγανε και οι προηγούμενοι και μετά τη σούταραν μια χαρά και εγώ μέσα...