Νέα

Νικολέττα Ράλλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα apostolou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Θέλει να παντρευτεί αλλά στα πολλά λεφτά και στα 36 κοντά και με τόσα χλμτ και με γυμνά που κυκλοφορούν τα πολλά λεφτά δε τη θέλουν πλέον...  :2funny:

Οπότε η τις βύζιτες θα ξεκινήσει και θα γαμήσουμε όπως λες ή με κανένα χλαπάτσα μουνόδουλο σα το Μαυρίδη ή με κανέναν ψευτοεπιχειρημαρία θα καταλήξει να τη γηροκομήσει όπως βρηκε και η Παπαβασιλείου..βέβαια εκείνη είχε και έναν αέρα άλλο ούτε γυμνά της κυκλοφόρησαν ποτέ οπότε ίσως και να μην έχεις άδικο που τρίβεις τα χέρια σου φίλε  :2funny: :wanker:

λυσσαξες πια με αυτηνανε. ειπαμε, γραψαμε, γελασαμε... προσπερασαμε.
εσενα τι σου εχει κανει?
εσυ τι εχεις κανει στην ζωη και στην κοινωνια για να σχολιαζεις με τετοια πρικροχολιαση? τι εχεις καταφερει? τι εχεις προσφερει? τι επιτυχιες εχεις?
τι μερος του λογου εισαι με 26 μηνυματα εδω (τα μισα λεγοντας παπαριες εδω μεσα)?
ποιανου κλωνος εισαι, πες μας.

Πολλούς μουνόδουλους εννοείς... :2funny:

Σκατά στο τάφο τους  :vomit:  :vomit:
Και μην ξεχνας τα σκατα ΚΑΙ στον δικο σου ταφο ειναι να'ρθουνε, οσονουπω. 

dimitristz92

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2019
Like
29
Πόντοι
1
εσενα τι σου εχει κανει?
εσυ τι εχεις κανει στην ζωη και στην κοινωνια για να σχολιαζεις με τετοια πρικροχολιαση? τι εχεις καταφερει? τι εχεις προσφερει? τι επιτυχιες εχεις?
τι μερος του λογου εισαι με 26 μηνυματα εδω (τα μισα λεγοντας παπαριες εδω μεσα)?

Ότι θέλω είμαι ρε συνήγορε των μουνόδουλων και της κάθε πουτάνας...εγώ δουλεύα 10-12 ώρες τη μέρα από τα 14 για να έχω ότι έχω σήμερα που θα δώσω απολογία σε σένα ότι θέλω θα λέω..η κούραδα που έβγαλα το πρωί πιο μεγάλη αξία έχει από τη Ράλλη και τη κάθε βρωμοπουτάνα..αι στο διάολο πια μέχρι και εδώ μέσα έχει μουνόδουλους και "ιππότες" της πούτσας...δε θα σε γαμήσει αμα την υπερασπίζεσαι μη φοβάσαι  :jerking: :jerking:

patroklos43

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
714
Πόντοι
990
εσενα τι σου εχει κανει?

επιτελους ρε φιλε!!

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Ότι θέλω είμαι ρε συνήγορε των μουνόδουλων και της κάθε πουτάνας...εγώ δουλεύα 10-12 ώρες τη μέρα από τα 14 για να έχω ότι έχω σήμερα που θα δώσω απολογία σε σένα ότι θέλω θα λέω..η κούραδα που έβγαλα το πρωί πιο μεγάλη αξία έχει από τη Ράλλη και τη κάθε βρωμοπουτάνα..αι στο διάολο πια μέχρι και εδώ μέσα έχει μουνόδουλους και "ιππότες" της πούτσας...δε θα σε γαμήσει αμα την υπερασπίζεσαι μη φοβάσαι  :jerking: :jerking:
Αδελφέ έχει δίκιο ο συναγωνιστής. Κάνουμε πλάκα με τη Ράλλη κλπ όμορφα , όμως δεν μας έχει κάνει κάτι η κοπέλα για να  γράφονται όλα αυτά τα αίσχη που γράφεις. Ίσα ίσα , είναι απο τα πιο συμπαθητικά τυπάκια η κοπέλα.

dimitristz92

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2019
Like
29
Πόντοι
1
Αδελφέ έχει δίκιο ο συναγωνιστής. Κάνουμε πλάκα με τη Ράλλη κλπ όμορφα , όμως δεν μας έχει κάνει κάτι η κοπέλα για να  γράφονται όλα αυτά τα αίσχη που γράφεις. Ίσα ίσα , είναι απο τα πιο συμπαθητικά τυπάκια η κοπέλα.

Οκ παιδιά συγνώμη θα τραβήξω καμιά παχιά να ηρεμήσω

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
Κομοδινο κανονικο στο κρεββατι

Επισκέπτης
Τίτλοι τέλους για Νικολέττα Ράλλη και Γιώργο Μαυρίδη

ακομα και ο κλαψομουνης την εστειλε ...

Τετοιες ψωλαρπαχτρες τυπε αυτη τη τυχη εχουν...επαγγελματιες χυσοδοχεια που καποια στιγμη βγαινουν στη συνταξη και κυνηγανε με το δικανο τον πρωτο μαλακα να παντρευτουν και να κανουν παιδια.

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186

dimitristz92

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2019
Like
29
Πόντοι
1
Τετοιες ψωλαρπαχτρες τυπε αυτη τη τυχη εχουν...επαγγελματιες χυσοδοχεια που καποια στιγμη βγαινουν στη συνταξη και κυνηγανε με το δικανο τον πρωτο μαλακα να παντρευτουν και να κανουν παιδια.

Τώρα μεσήλικη σχεδόν και αφού την έχουν χρησιμοποιήσει και σουτάρει ολόκληρος λόχος από άντρες ψάχνει τον λευκό ιππότη/μουνόδουλο....  :vomit: :vomit: :2funny:

Έλα στο ράφι και αυτή η Ελλεεινίδα...αν και απ'ότι βλέπω instagram όλο ταξίδια κάνει μάλλον έχει βρει άλλο χορηγό να τη γαμάει αυτή τη περίοδο..

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66

Συνημμένα

• MV5BMjAzNDkzODU3Ml5BMl5BanBnXkFtZTgwNDI4OTExNzM@._V1_.jpg
    MV5BMjAzNDkzODU3Ml5BMl5BanBnXkFtZTgwNDI4OTExNzM@._V1_.jpg
    68 KB · Εμφανίσεις: 34
  • MV5BMjM3ODc5NDEyOF5BMl5BanBnXkFtZTgwMTI4MDcxNjM@._V1_SY1000_CR0,0,631,1000_AL_.jpg
    MV5BMjM3ODc5NDEyOF5BMl5BanBnXkFtZTgwMTI4MDcxNjM@._V1_SY1000_CR0,0,631,1000_AL_.jpg
    74,7 KB · Εμφανίσεις: 38

mrVcm

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2019
Like
0
Πόντοι
0
Τώρα μεσήλικη σχεδόν και αφού την έχουν χρησιμοποιήσει και σουτάρει ολόκληρος λόχος από άντρες ψάχνει τον λευκό ιππότη/μουνόδουλο....  :vomit: :vomit: :2funny:

Έλα στο ράφι και αυτή η Ελλεεινίδα...αν και απ'ότι βλέπω instagram όλο ταξίδια κάνει μάλλον έχει βρει άλλο χορηγό να τη γαμάει αυτή τη περίοδο..

αν έχεις φωτο της στειλε μου πμ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom