Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 102
- Πόντοι
- 66
ετοιμασου να δεχθεις πμ τωρα απο νεα μελη :S :S :S
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ ΝΑΣΟ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ.
ΤΟΝ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ 30 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΝΑΡΑ ΤΗΣ ΝΙΚΟΛΕΤΑΣ ΛΕΜΕ !!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε τύποι ποσοι γραφτηκατε αυτο το διημερο για να τσιμπησετε τις φωτο????????
Με τις φωτο η με το βιντεάκι τύπε?? :S :S :S
στελνουν συνεχεια πμΤρελά αρρωστάκια λέμε τύπε.. :S :S :S
[shadow=red,left][size=30pt]ΕΝΑ PM ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΡΕ ΝΙΑΜΟΥ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ!!! :S :S :S[/size][/shadow]
Ρε τύπε ειλικρινα δεν πιστευω στα ματια μου, ειδα τουλαχιστον 30 νεοεγγραφεντες με 1-2 ποσταρισματα να παρακαλανε για πμ με φωτο. Τι ειναι αυτα? Και ποσες πιθανοτητες υπαρχουν να μασησει αυτος που τις εχει και να στις δωσει εσενα που μπηκες και γραφτηκες τωρα? Αν υποθεσουμε οτι υπαρχουν δηλαδη.Τρελά αρρωστάκια λέμε τύπε.. :S :S :S
Με το βιντεο 4Κ τυπε... βλεπω το μουνοχειλο και γλειφω την οθονη λεμε τοσο αληθινο.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
υποτιμας την νοημοσυνη καποιων νομιζω αλεξ :S :S :S μετα θα παρουν και μερισμαΡε τύπε ειλικρινα δεν πιστευω στα ματια μου, ειδα τουλαχιστον 30 νεοεγγραφεντες με 1-2 ποσταρισματα να παρακαλανε για πμ με φωτο. Τι ειναι αυτα? Και ποσες πιθανοτητες υπαρχουν να μασησει αυτος που τις εχει και να στις δωσει εσενα που μπηκες και γραφτηκες τωρα? Αν υποθεσουμε οτι υπαρχουν δηλαδη.
Ασε τύπε, εγω ξεκινησα διαιτα πριν κατι μερες και επαθα το ιδιο με ενα χαμπουργκερ σε φωτοΜε το βιντεο 4Κ τυπε... βλεπω το μουνοχειλο και γλειφω την οθονη λεμε τοσο αληθινο.
Μετα απορω γιατι κυβερναει ο Τσιπρας και γιατι στην Ελλαδα νεοναζι και κομμουνιστες παιρνουν 15% συνολικαυποτιμας την νοημοσυνη καποιων νομιζω αλεξ :S :S :S μετα θα παρουν και μερισμα
στελνουν συνεχεια πμ![]()
![]()
ωραια η λετα....
Ρε τύπε ειλικρινα δεν πιστευω στα ματια μου, ειδα τουλαχιστον 30 νεοεγγραφεντες με 1-2 ποσταρισματα να παρακαλανε για πμ με φωτο. Τι ειναι αυτα? Και ποσες πιθανοτητες υπαρχουν να μασησει αυτος που τις εχει και να στις δωσει εσενα που μπηκες και γραφτηκες τωρα? Αν υποθεσουμε οτι υπαρχουν δηλαδη.