barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.333
- Πόντοι
- 5.506
Πήρε κανένας; τελικα φωτο;
Εγώ τύπε αλλά μην το πεις παραέξω θα με τρελάνουν στα πμ.
Πήρε κανένας; τελικα φωτο;
μπρο αλλαζω με σκληρες σοφιας βεμπο....Εγώ τύπε αλλά μην το πεις παραέξω θα με τρελάνουν στα πμ.
μπρο αλλαζω με σκληρες σοφιας βεμπο....
Έχεις ρε νιμου και δε μιλάς τόσο καιρό;;
Επειδή παίζει να'στε όλοι χαζούληδες εδώ μέσα, στείλτε p.m. ή ό,τι στον πούτσο θέλετε σε μένα με κωδικούς/φωτογραφίες ή ό,τι άλλο υπάρχει να το ανεβάσω σε κάποιο site να σας δώσω το link να τελειώνει η ιστορία. Αλλά για να ζητάτε όλοι p.m. κατά 99% δεν υπάρχουν φωτογραφίες και βίντεο πέρα από τις 2 που κυκλοφορούν. Αυτά από μένα.
Έχω σπάνιες από Σαπφώ Νοταρά, ψήνεσαι?
live τωρα απο τα κρατητηρια τυπε
ευτυχως μου αφησαν το κινητο και θα παιξουμε μια ομαδικη πηχτη με τις φωτο παρεα με Αλγερινους πορτοφολαδες-Ασβερκους Γεωργιαγους μπουκαδορους σιδερωτες γριων-Ρουμανους ακροβατες αναρριχητες-Νιγηριανους πρεζεμπορους και κατι τελειωμενα ζακιαπρε που στο ακουσμα ομως ξυπνησαν και περιμενουν με την τσαπου στο χερι :-( :S :S :S
ρε στειλε ενα πμ πλςρε νιαμου πανω απο 10 σελιδες σε μια μερα..30 μελη και 140 επισκεπτες...πατε καλα :S :S :S
τυπε θα μου στειλεις ενα πμ? :S :S :SΕπειδή παίζει να'στε όλοι χαζούληδες εδώ μέσα, στείλτε p.m. ή ό,τι στον πούτσο θέλετε σε μένα με κωδικούς/φωτογραφίες ή ό,τι άλλο υπάρχει να το ανεβάσω σε κάποιο site να σας δώσω το link να τελειώνει η ιστορία. Αλλά για να ζητάτε όλοι p.m. κατά 99% δεν υπάρχουν φωτογραφίες και βίντεο πέρα από τις 2 που κυκλοφορούν. Αυτά από μένα.
θα στελνα ευχαριστως ρε τυπε αλλα περινενω Νασο να δωσει το οκ :S :S :Sρε στειλε ενα πμ πλς
τυπε ξεροσταλιασαμε...στειλε στον γαμαω τον χακερα τον τυπο που θα της βαλει σε url και θα μας το πει να δουμε ολοι τουλαχιστονθα στελνα ευχαριστως ρε τυπε αλλα περινενω Νασο να δωσει το οκ :S :S :S
τυπε θα ναι οπως στο μουντιαλ μπροστα απο γιγαντοοθονη χιλιαδες οπαδοι :S :S :Sτυπε ξεροσταλιασαμε...στειλε στον γαμαω τον χακερα τον τυπο που θα της βαλει σε url και θα μας το πει να δουμε ολοι τουλαχιστον