Xaramofais
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 5.086
- Πόντοι
- 446
Μνπνο και αυτόμας γραφει στα παπαρια του
Μνπνο και αυτόμας γραφει στα παπαρια του
Βαρυ!ο ξεδερφος ειναι καλο παλικάρι
Εδω της ζητησα φωτογραφιες της...και μου εστειλε μια φωτογραφια απο 15 μετρα αποσταση ...με μπουφαν....μαλλον απο ταξιδι...Δηλαδη τι να περιμενω ;
Δε ξέρω τι λέτε εσείς Αλλά εμένα με κούρασε με το τσιγκέλι της τα βγάζουμε αντί να βγει να πει προγράμματά τιμές κλπ μας το παίζει βαρύ πεπόνι
αποχωρώ συνεχίστε
Τυπε έτσι είναι οι Ελληνίδες ακόμη και στη βιζιτα θέλουν το κυνήγι τους χαχαχ
Μπα...
Αλμπάνα είναι.
Μπήκε με τουπέ και πρόθεση να μας βάλει στη θέση μας. Καραμπινάτο χαρακτηριστικό της κατά τα άλλα συμπαθούς φυλής.
Πάντως πενηντα ευρώ για 45 λεπτά είναι τίμια προταση εδώ που τα λέμε...
Ας μας ενημερώσει πρώτα τι προσφέρει σε αυτά τα 45 λεπτά, και μετά το συζητάμε.
Γιατι δεν πας να κοιμηθεις γερος ανθρωπος?Ας μας ενημερώσει πρώτα τι προσφέρει σε αυτά τα 45 λεπτά, και μετά το συζητάμε.
Γιατι δεν πας να κοιμηθεις γερος ανθρωπος?
Δεν παιρνεις sintrom?Περιμένω την νυχτερινή νοσοκόμα να μου κάνει την αντιπηκτική ένεση.
Δεν παιρνεις sintrom?
Mηπως δεν το παιρνεις μαζι με το ουϊσκι?Πολλοι κανουν τετοια λαθηΜε πείραξε στα νεφρά.
Έχει πεταξει τα χάπια του, τρώει τα βιάγκρα σα φερερο ροσε και μετά τη πεφτει στις εκδιδομενες εδώ μέσα σα λυσσασμένος..Δεν παιρνεις sintrom?
Έχει πεταξει τα χάπια του, τρώει τα βιάγκρα σα φερερο ροσε και μετά τη πεφτει στις εκδιδομενες εδώ μέσα σα λυσσασμένος..
Γιατί , βάζεις εμφυτεύματα και χαλάστηκες ;@nikoleta eleni εσύ έχεις όλα τα δοντια
Mηπως δεν το παιρνεις μαζι με το ουϊσκι?Πολλοι κανουν τετοια λαθη