Νέα

Nικολαΐδης και ΑΕΚ πώς τον κρίνετε μετά από τόσο καιρό σαν πρόεδρο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα andrikos1977
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 349
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dragon fly

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
φίλε τελικά δεν ξέρεις τι λες.
ο Τίγρης γιατί δεν πήρε την ομάδα και να την βάλει στο 44 και να την είχε σήμερα και απλά τότε έριξε το μπαλάκι και είπε καλά αν την σώσετε μετά εγώ είμαι εδώ.
παπάρια ΑΕΚτσής είναι και ξυπνάτε απλά η ΑΕΚ για τον Τίγρη ήταν το πρώτο σκαλί για τον πλουτισμό του ήταν το πρώτο χοντρό πακέτο που έβαλε στην τσέπη του και όχι μόνο από την πώληση της αλλά και άλλα ίσως ποιο μαύρα χρήματα περίπου σαν αυτά περίπου που παντελόνιασε ο Ψωμιάδης.
έχει μαλιάσει η γλώσσα μου με πολλά και διάφορα έχω κουραστεί να γράφω για της σχέσης πολιτείας, Κόκκαλη και Βαρδηνογιαννέων και την διακίνηση μαύρου χρήματος.
ακόμα και αυτή η περίπτωση τώρα με την ιστορία της siemens έχει πολλά παρακλάδια και είναι πολλοί   μέσα χωμένοι και πρώτος πάνω απ όλα ο Κρόκους αλλά βλέπεις ο λαός πληρώνει και ο νόμος περί ευθύνης υπουργών δουλεύει για αυτούς.
Ρε φίλε εγώ καταρχήν δεν υποστήριξα ούτε υποστηρίζω τα λαμόγια τύπου Μελισσανίδη(από που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα από τα λεγόμενά μου μόνο εσύ ξέρεις).
Εγώ απλά είπα ότι στην μπάλα τα πρωταθλήματα τα παίρνουν οι πιο δυνατοί οικονομικά προέδροι άσχετα που είναι λαμόγια και απατεώνες σαν το Μελισσανίδη.
Ο Μελισσανίδης δεν πήρε την ομάδα και να την βάλει στο αρ.44 γιατί δεν είχε τόση στήριξη όση ο Ντεμάκος εκείνη την εποχή και επειδή ήξερε ότι η ομάδα δεν θα έβλεπε πρωτάθλημα λόγω κάποιου πιο ισχυρού στο προσκήνιο(Κοκκαλης) και ο κόσμος τον θεωρούσε τον πρόεδρο των τίτλων, ήξερε ότι οι απαιτήσεις του κόσμου από αυτόν θα ήταν μεγαλύτερες από το απλά να την βάλει στο άρ.44.
Το μετά το αρ.44 είναι αυτό που τον κόλλαγε και φυσικά ήταν κάτι που δεν τον σύμφερε.
για αυτό και ήταν τσάμπα μάγκας και αυτός άφησε τον Ντεμάκο μπροστά και φάνηκε(το έπαιξε δηλαδή) σούπερ ΑΕΚτζης ο Τιγράκος.
Η ΑΕΚ χρειάζεται έναν ισχυρό πρόεδρο να χώσει λεφτά και όχι τύπου Μελισσανίδη,Τροχανά,Ψωμιάδη κλπ. γιατί ο από 'κει (Κόκκαλης) κάτι τέτοιους αυτή τη στιγμή τους τρώει για πρωινό.

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Λοιπόν εγω δεν βλέπω καμια διαφορά από τοτε που ανέλαβε
Εξακολουθεί να είναι το ίδιο κοντός, να ντύνεται σαν άστεγος, να κλαίει και να κλαψομουνιάζει κάθε φορά που θα ξυπνήσει "αδικημένος"
Πήρε μεταχειρισμένο αλλά καλό μουνί ....και το κτάντησε μεταχειρισμένο αλλά χάλια μουνί ... αλλά αυτό συμβαινει στους περισσότερους γάμους .... δεν καταλαβαίνω το θέμα του θρεντ !!!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Λοιπόν εγω δεν βλέπω καμια διαφορά από τοτε που ανέλαβε
Εξακολουθεί να είναι το ίδιο κοντός, να ντύνεται σαν άστεγος, να κλαίει και να κλαψομουνιάζει κάθε φορά που θα ξυπνήσει "αδικημένος"
Πήρε μεταχειρισμένο αλλά καλό μουνί ....και το κτάντησε μεταχειρισμένο αλλά χάλια μουνί ... αλλά αυτό συμβαινει στους περισσότερους γάμους .... δεν καταλαβαίνω το θέμα του θρεντ !!!
www.freesmileys.org] [/url]

Επισκέπτης
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στράτου Γιδόπουλου:

«Αυτό είναι αστείο και ούτε ισχύει ότι οι άλλοι είναι πιο δυνατοί. Θυμηθείτε ότι όταν ήμουν πρόεδρος στην ΑΕΚ, στον Ολυμπιακό ήταν ο Κοσκωτάς και στον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Βαρδινογιάννης. Τα μεγέθη ήταν τεράστια. Δεν πρέπει να τα ρίχνουμε όλα στη διαιτησία. Μήπως ήταν κάποιο από τα γκολ του Πανιωνίου κάλπικο; Δεν δόθηκε το πέναλτι, αλλά από εκεί και πέρα όλα είναι υποθετικά. Η ουσία είναι ότι δεχτήκαμε τρία γκολ στα καλά καθούμενα. Πρέπει να χτυπηθεί το πραγματικό αίτιο και όχι το φανταστικό. Π.χ. μας κυνηγάνε, παίρνουν δουλειές από το κράτος.

Αν ο πρόεδρος της ΑΕΚ ήταν μεγαλοεργολάβος θα έπαιρνε δουλειά από το κράτος. Έτυχε να μην είναι. Αν ήταν σε κάποιο μέσο ενημέρωσης θα έπαιρνε διαφήμιση. Αφού όμως δεν κάνει καμία δουλειά πώς να πάρει έργο από την κυβέρνηση και να μην λέμε ξαφνικά ότι μας φταίει ο Κόκκαλης ή ο Βαρδινογιάννης. Όλοι μας φταίνε εκτός από εμάς. Πρώτοι απ' όλους εμείς φταίμε».

Τον κραζουν και οι δικοι του!!!
Ρομπα ο κοντινιο.....
ρε φίλε σε ευχαριστούμε για την συμπάθεια που μας δείχνεις αλλά θα περίμενα να μου μίλαγες για κάποιο ποιο έντιμο άτομο που να πέρασε από την ομάδα μας και να μας κάνει κριτική και όχι από έναν άνθρωπο της νύχτας μην πω και τίποτα χειρότερο.
μην ξεχνάς ότι πέρασε και από την ομάδα σας μερικά φεγγάρια μιλάμε για τόσο ΑΕΚάρα άτομο.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Μια χαρά DJ είναι όταν παίζει μούζικα ροκιές στο μπαράκι του.
Τώρα για πρόεδρος...χλωμό τον κόβω.

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Παιδιά κακώς ασχολείστε το συγκεκριμένο άτομο είναι λίγο λιγότερο γκαντέμης από τον Λυμπερόπουλο
Μου φαίνεται ότι ο κοντός έχει πάρει και 1-2 κυπελλάκια στην καριέρα του
Ο Ρεχάγκελ στην Πορτογαλία τους είχε κρεμάσει γατοπόδαρα και τους έδενε τα μάτια να μην παρακολουθούν
Ενα παιχνίδι κρυφοκύταξαν αυτό με την Ρωσία
Όσο είναι πρόεδρος ο ένας και ποδοσφαιριστής ο άλλος στην ΑΕΚ μόνη της να παίζει στο πρωτάθλημα θα το χάσει ....μην ασχολείστε !!!

Επισκέπτης
Ρε φίλε εγώ καταρχήν δεν υποστήριξα ούτε υποστηρίζω τα λαμόγια τύπου Μελισσανίδη(από που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα από τα λεγόμενά μου μόνο εσύ ξέρεις).
Εγώ απλά είπα ότι στην μπάλα τα πρωταθλήματα τα παίρνουν οι πιο δυνατοί οικονομικά προέδροι άσχετα που είναι λαμόγια και απατεώνες σαν το Μελισσανίδη.
Ο Μελισσανίδης δεν πήρε την ομάδα και να την βάλει στο αρ.44 γιατί δεν είχε τόση στήριξη όση ο Ντεμάκος εκείνη την εποχή και επειδή ήξερε ότι η ομάδα δεν θα έβλεπε πρωτάθλημα λόγω κάποιου πιο ισχυρού στο προσκήνιο(Κοκκαλης) και ο κόσμος τον θεωρούσε τον πρόεδρο των τίτλων, ήξερε ότι οι απαιτήσεις του κόσμου από αυτόν θα ήταν μεγαλύτερες από το απλά να την βάλει στο άρ.44.
Το μετά το αρ.44 είναι αυτό που τον κόλλαγε και φυσικά ήταν κάτι που δεν τον σύμφερε.
για αυτό και ήταν τσάμπα μάγκας και αυτός άφησε τον Ντεμάκο μπροστά και φάνηκε(το έπαιξε δηλαδή) σούπερ ΑΕΚτζης ο Τιγράκος.
Η ΑΕΚ χρειάζεται έναν ισχυρό πρόεδρο να χώσει λεφτά και όχι τύπου Μελισσανίδη,Τροχανά,Ψωμιάδη κλπ. γιατί ο από 'κει (Κόκκαλης) κάτι τέτοιους αυτή τη στιγμή τους τρώει για πρωινό.
φίλε μου η ΑΕΚ δεν έχει ανάγκη από ισχυρό οικονομικά πρόεδρο η ΑΕΚ αυτό που έχει περισσότερο ανάγκη είναι τον λαό της ενωμένο, την εποχή που ήταν ο Τίγρης πρόεδρος τα πρωταθλήματα δεν τα πήραμε με την δική του την μαγκιά αλλά με την ενότητα που είχε ο κόσμος μας,εδώ κάναμε μάγκα τον Μπάγεβιτς και για αυτό τον λόγο ο Κόκκαλης τότε χτύπησε την ΑΕΚ εκεί και έσπασε την ενότητα μας γιατί είχαμε πιστέψει ότι ο Σέρβος δεν ήταν ταληροφονιάς και μάλιστα μέχρι συλλαλητήρια είχαμε κάνει για πάρτι του.
τώρα χτυπάτε με άνωθεν εντολή το άτομο που προσπαθεί να ενώσει πάλι την ομάδα μας και πετώντας έξω από της τάξης των φιλάθλων μας όλα τα απόβλητα και να έρθει στο γήπεδο ο κάθε υγιείς φίλαθλος είναι βέβαια λίγο δύσκολο αυτή την εποχή γιατί παλεύουμε για το μεγάλο θαύμα που σύντομα θα έρθει, υπάρχουν φυσικά και οι λίγο ανυπόμονοι και σε αυτούς ποντάρει ο δολοπλόκος πρόεδρος σας αλλά δεν θα σας περάσει σύντομα θα σας βάλουμε πάλι στο ντουλάπι της μοναξιάς σας παρέα με τα στημένα πρωταθλήματα σας.

Επισκέπτης
Παιδιά κακώς ασχολείστε το συγκεκριμένο άτομο είναι λίγο λιγότερο γκαντέμης από τον Λυμπερόπουλο
Μου φαίνεται ότι ο κοντός έχει πάρει και 1-2 κυπελλάκια στην καριέρα του
Ο Ρεχάγκελ στην Πορτογαλία τους είχε κρεμάσει γατοπόδαρα και τους έδενε τα μάτια να μην παρακολουθούν
Ενα παιχνίδι κρυφοκύταξαν αυτό με την Ρωσία
Όσο είναι πρόεδρος ο ένας και ποδοσφαιριστής ο άλλος στην ΑΕΚ μόνη της να παίζει στο πρωτάθλημα θα το χάσει ....μην ασχολείστε !!!
ζητάς από τους άλλους να μην ασχολούνται μαζί μας εσύ γιατί ασχολείσαι? της ιεραποστολής είσαι?

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
ζητάς από τους άλλους να μην ασχολούνται μαζί μας εσύ γιατί ασχολείσαι? της ιεραποστολής είσαι?
Οχι της Αρχιεπισκοπής .... αλλά μου έχουν αφαιρέσει το δικαίωμα ψήφου και με έχουν καταραστεί (ο ΠαπαΓιώργος συγκεκριμένα) να μπαίνω στο σαιτ και να μην μπορω να βγω. Επίσης με καταράστηκαν να λέω Ντέμης και να βγαίνει από το στόμα μου ....ΒΑΝΔΗ !!!....

Επισκέπτης
Οχι της Αρχιεπισκοπής .... αλλά μου έχουν αφαιρέσει το δικαίωμα ψήφου και με έχουν καταραστεί (ο ΠαπαΓιώργος συγκεκριμένα) να μπαίνω στο σαιτ και να μην μπορω να βγω. Επίσης με καταράστηκαν να λέω Ντέμης και να βγαίνει από το στόμα μου ....ΒΑΝΔΗ !!!....
για να σε καίει τόσο πολύ ο Ντέμης κάτι άσχημο σου έχει κάνει για γύρνα λίγο πίσω να δεις  όχι στον πισινό σου μην γίνει και καμιά παρεξήγηση αλλά στο παρελθόν όταν έφτυσε τα εκατομμύρια σου και όταν σου έσκιζε τα δίχτυα κακόμοιρε τον βάτραχο μπορεί να τον εξαγόρασες αυτόν με τίποτα και αν κάποτε σε έφτυσε τώρα κάνε υπομονή να φας και την ροχάλα του.

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
μανατζερ της χρονιας βγηκε ο κοντος και επιχειρηματιας ο τιγρης στα βραβεια στατους.ολοι κοντα του ρε ειναι αρρωστακι με την ομαδα.το καλο της θελει [youtube=425,350]f_H7qS3egkM[/youtube]

Συνημμένα

• paixtes (23).jpg
    paixtes (23).jpg
    28 KB · Εμφανίσεις: 21
  • paixtes (15).jpg
    paixtes (15).jpg
    18 KB · Εμφανίσεις: 29
  • paixtes (17).jpg
    paixtes (17).jpg
    36,9 KB · Εμφανίσεις: 20

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
για να σε καίει τόσο πολύ ο Ντέμης κάτι άσχημο σου έχει κάνει για γύρνα λίγο πίσω να δεις  όχι στον πισινό σου μην γίνει και καμιά παρεξήγηση αλλά στο παρελθόν όταν έφτυσε τα εκατομμύρια σου και όταν σου έσκιζε τα δίχτυα κακόμοιρε τον βάτραχο μπορεί να τον εξαγόρασες αυτόν με τίποτα και αν κάποτε σε έφτυσε τώρα κάνε υπομονή να φας και την ροχάλα του.
οπου τους εβρισκε τους γαμαγε[youtube=425,350]6hZ-Y_a4ay8&feature=related[/youtube][youtube=425,350]f8Z8FQFiT00&feature=related[/youtube]

Επισκέπτης
μανατζερ της χρονιας βγηκε ο κοντος και επιχειρηματιας ο τιγρης στα βραβεια στατους.ολοι κοντα του ρε ειναι αρρωστακι με την ομαδα.το καλο της θελει [youtube=425,350]f_H7qS3egkM[/youtube]
ρε αδελφέ για αυτό τον λόγο έχουν παίσει επάνω του οι γαύροι γιατί είναι το μόνο άτομο που ο φτυσμένος πρόεδρος τους δεν μπόρεσε και δεν θα μπορέσει ποτέ να εξαγοράσει.
τον τσούζει πολύ το φτύσιμο που του έχει κάνει.

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
για αυτο ολοι κοντα του κ αν καμια φορα λεει κ τα δικα του τα λεει απο την αρρωστεια του για αυτο που εχει στο μπρατσο του

Συνημμένα

• paixtes (15).jpg
    paixtes (15).jpg
    18 KB · Εμφανίσεις: 43

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
:rockon:[youtube=425,350]_HlpDFgItSI&feature=related[/youtube]

Επισκέπτης
για αυτο ολοι κοντα του κ αν καμια φορα λεει κ τα δικα του τα λεει απο την αρρωστεια του για αυτο που εχει στο μπρατσο του
τόσα χρόνια πλένεται ο Σώκρατες και οι ροχάλες δεν φεύγουν από επάνω του.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
οπου τους εβρισκε τους γαμαγε[youtube=425,350]6hZ-Y_a4ay8&feature=related[/youtube][youtube=425,350]f8Z8FQFiT00&feature=related[/youtube]
ωραιο βιντεακι gt21.θυμαμαι σε αυτο το ματς την ειχα κανει κοπανα απτη σχολη που πηγαινα τοτε για να παω στο τηγανι.ειχαμε 8000-9000 λαο μες το καραισκακη θυμαμαι.

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
ωραιο βιντεακι gt21.θυμαμαι σε αυτο το ματς την ειχα κανει κοπανα απτη σχολη που πηγαινα τοτε για να παω στο τηγανι.ειχαμε 8000-9000 λαο μες το καραισκακη θυμαμαι.
[youtube=425,350]1ByJwt0nu-o&NR=1[/youtube]απο τοτε οι ροχαλες

OP
OP
A

andrikos1977

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
..και εμεις πρεπει να τρογωμαστε μεταξυ μας αν πρεπει να αλλαξουμε προεδρο η οχι?
εγω λεω οτι την παρουσα στιγμη αυτο το θρεντ ειναι τέλειος αποπροσανατολισμος των αεκτζηδων  που μονο στους αντιπαλους μας εχει να προσφερει.
φιλε επειδη το θρεντ το ξεκινησα εγω οφειλω να απαντησω.ειμαι 30 χρονων και αρχιζοντας (απο οποια ηλικια πιστευεις εσυ οτι αρχισα,δεν εχει σημασια)να παρακολουθω την ΑΕΚ αρκετα χρονια πριν,συναισθηματικα και υλικα εχω ξοδεψει τεραστια ποσα.οντας επαρχιωτης , το να χρειαζεται να ταξιδεψεις για τα ματς επισης μου κοστιζει σε κουραση και ευρω.επισης η αγαπη μου για την ΕΝΩΣΗ ειναι παθολογικη.επειδη λοιπον εχω ξοδεψει χρονο,ταλαιπωρια και χρημα για κατι και ακριβως επειδη το λατρευω,οποτε νιωθω την αναγκη να μιλησω για αυτο,νομιζω οτι εχω το δικαιωμα να το κανω.δε καταλαβαινω που βρισκεται ο απροσανατολισμος?!!ανοιξα ενα θρεντ ΕξΩ απο το θρεντ της ΑΕΚ και οπως μπορεις να δεις εδω εχουν καταθεσει πολλα παιδια την αποψη τους μια φορα και συνεχιζουν να ποσταρουν κανονικα για τα γενικοτερα της ομαδαρας μας στο ας πουμε μητρικο-θρεντ.πριν καποια χρονια εκανα 2 ανιψακια μου ΑΕΚ κοντρα στα οπαδικα αισθηματα των γονιων τους.σαν παιδακια που ειναι καμια φορα κλαινε απο τη στεναχωρια τους αμα χανει η ΑΕΚ.ερχονται και με ρωτανε θειο γιατι δε νικαμε και πρεπει να τους πω μια γνωμη.με τους φιλους μου ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ συζηταμε συνεχεια για τα διοικητικα.οι δυο τον κατακρινουμε και οι υπολοιποι τον υποστηριζουν.στο γηπεδο παλι ακους ολο τον κοσμο να λεει και αυτος τη γνωμη του παρεες-παρεες.αυτοι απροσανατολιζουν το συνολο?κανουν κακο στην ΑΕΚ?στην τελικη βγηκε και εκανε καποιες δηλωσεις.δε μπορω να τις κρινω?αυτος ο κυριος με εχει φακελωμενο στα γραφεια της ΑΕΚ και εγω του δινω και κατι απο το υστερημα μου.δηλαδη τι?εχουμε καμια χουντα?ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ?δε μπορω να ζητησω των αλλων τη γνωμη?ανοιξα μια συζητηση-δε γιουχαρα.απροσανατολισμος ειναι αυτο?ξερεις ποτε απροσανατολιζεις?οταν ο τιτλος ενος θρεντ ειναι ..πως τον ΚΡΙΝΕΤΕ σαν προεδρο  και εσυ το κανεις ..αν πρεπει να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ προεδρο οπως λες.εγω προσωπικα εχω γραψει πολλα και διαφορα τοσο για το θεμα οσο και για το Ντεμη,αλλα εχω γραψει καθαρα οτι αφου δεν εχω να προτεινω κανεναν υποψηφιο προεδρο,στηριζω τον Ντεμη.αλλα αμα θελω να πω οτι εκανε μαλακια με τον Ασκαρατε εχω δικαιωμα να το πω φιλε μπουμπομαστορα.

OP
OP
A

andrikos1977

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μιας και το πλακωσατε στα βιντεακια του Ντεμη...[youtube=425,350]7cfZBhvsbjM[/youtube]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom