dragon fly
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρε φίλε εγώ καταρχήν δεν υποστήριξα ούτε υποστηρίζω τα λαμόγια τύπου Μελισσανίδη(από που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα από τα λεγόμενά μου μόνο εσύ ξέρεις).φίλε τελικά δεν ξέρεις τι λες.
ο Τίγρης γιατί δεν πήρε την ομάδα και να την βάλει στο 44 και να την είχε σήμερα και απλά τότε έριξε το μπαλάκι και είπε καλά αν την σώσετε μετά εγώ είμαι εδώ.
παπάρια ΑΕΚτσής είναι και ξυπνάτε απλά η ΑΕΚ για τον Τίγρη ήταν το πρώτο σκαλί για τον πλουτισμό του ήταν το πρώτο χοντρό πακέτο που έβαλε στην τσέπη του και όχι μόνο από την πώληση της αλλά και άλλα ίσως ποιο μαύρα χρήματα περίπου σαν αυτά περίπου που παντελόνιασε ο Ψωμιάδης.
έχει μαλιάσει η γλώσσα μου με πολλά και διάφορα έχω κουραστεί να γράφω για της σχέσης πολιτείας, Κόκκαλη και Βαρδηνογιαννέων και την διακίνηση μαύρου χρήματος.
ακόμα και αυτή η περίπτωση τώρα με την ιστορία της siemens έχει πολλά παρακλάδια και είναι πολλοί μέσα χωμένοι και πρώτος πάνω απ όλα ο Κρόκους αλλά βλέπεις ο λαός πληρώνει και ο νόμος περί ευθύνης υπουργών δουλεύει για αυτούς.
Εγώ απλά είπα ότι στην μπάλα τα πρωταθλήματα τα παίρνουν οι πιο δυνατοί οικονομικά προέδροι άσχετα που είναι λαμόγια και απατεώνες σαν το Μελισσανίδη.
Ο Μελισσανίδης δεν πήρε την ομάδα και να την βάλει στο αρ.44 γιατί δεν είχε τόση στήριξη όση ο Ντεμάκος εκείνη την εποχή και επειδή ήξερε ότι η ομάδα δεν θα έβλεπε πρωτάθλημα λόγω κάποιου πιο ισχυρού στο προσκήνιο(Κοκκαλης) και ο κόσμος τον θεωρούσε τον πρόεδρο των τίτλων, ήξερε ότι οι απαιτήσεις του κόσμου από αυτόν θα ήταν μεγαλύτερες από το απλά να την βάλει στο άρ.44.
Το μετά το αρ.44 είναι αυτό που τον κόλλαγε και φυσικά ήταν κάτι που δεν τον σύμφερε.
για αυτό και ήταν τσάμπα μάγκας και αυτός άφησε τον Ντεμάκο μπροστά και φάνηκε(το έπαιξε δηλαδή) σούπερ ΑΕΚτζης ο Τιγράκος.
Η ΑΕΚ χρειάζεται έναν ισχυρό πρόεδρο να χώσει λεφτά και όχι τύπου Μελισσανίδη,Τροχανά,Ψωμιάδη κλπ. γιατί ο από 'κει (Κόκκαλης) κάτι τέτοιους αυτή τη στιγμή τους τρώει για πρωινό.