Επισκέπτης
3ο ερωτημα
στον ΟΗΕ ποτε θα πατε ρε κλαψομουνηδες???
περάσατε και εσείς καλά εχθές με τους πόντιους καφενείο του γαύρου και οι πόντιοι έχουν καλά ουζερί και πάλι σας κάνανε μεζέ.3ο ερωτημα
Kάτι σεσημασμένοι σαν τον Πλέζουρ δεν έχουν δουλειά σε threads ΠOY ΔEN EINAI THΣ OMAΔAΣ TOYΣ. Ένα το κρατούμενο. Tώρα ο Nτέμης σαν Πρόεδρος που είναι μάλλον έπρεπε ακόμα και έτσι να είναι τα πράγματα να δίνει αισιοδοξία και να μην παραδέχεται τα κακώς κείμενα.Άμα ο πρόεδρος παραδίδει τα όπλα φανταστείτε άλλοθι που θα έχουν οι παίκτες.
για να ξυπνήσουν μερικοί δικοί μας τα είπε φίλε μου.Kάτι σεσημασμένοι σαν τον Πλέζουρ δεν έχουν δουλειά σε threads ΠOY ΔEN EINAI THΣ OMAΔAΣ TOYΣ. Ένα το κρατούμενο. Tώρα ο Nτέμης σαν Πρόεδρος που είναι μάλλον έπρεπε ακόμα και έτσι να είναι τα πράγματα να δίνει αισιοδοξία και να μην παραδέχεται τα κακώς κείμενα.Άμα ο πρόεδρος παραδίδει τα όπλα φανταστείτε άλλοθι που θα έχουν οι παίκτες.
οι πράξεις σου τελικά δικαιώνουν όλους αυτούς εδώ μέσα που γελάνε μαζί σου με την μανία το να το παίζεις επιδειξίας που έχεις με το να θέλεις να γίνεις εδώ μέσα μοντ ωωωχ σόρυ χαλίφης στην θέση του χαλίφη και με την μανία καταδίωξης που έχεις σε όσον αφορά στον αριθμό των ποστ μιλάμε όλοι κάνουν πλάκα μαζί σου ακόμα και φίλοι σου γαύροι αλλά στο λέω πάντα την πλάτη μου θα βλέπεις.
ναι οι "φιλοι του νικολαιδη" ποιοι ειναι?????η μετοχές στην ΑΕΚ αν θέλεις να μάθεις είναι άκρως προσωπικές και δεν είναι στο όνομα καμιάς εταιρεία εξαγοράστηκαν με ισόποσα σταθερά ποσά από τους φίλους της ομάδας και είναι στα χέρια του Νικολαίδη,
εσύ λες ότι οι φίλοι του Ντέμη έχουν δοσοληψίες με το δημόσιο εσύ απόδειξε το.ναι οι "φιλοι του νικολαιδη" ποιοι ειναι?????
αυτο ρωταω ?
ειναι σαν τους "φιλους του ζινταν" η ειναι επιχειρηματιες?
και αν ειναι επιχειρηματιες ΔΕΝ εχουν δουλειες με το Δημοσιο??????????
Ρε κοροιδευομαστε μου φαινεται.......
Γι αυτο θα απαντησει κανεις η οχι?????
+10000000000που είναι οι λεφτάδες οι ΑΕΚτσήδες βρε αδελφέ? ο Ντέμης το έχει δηλώσει εξ αρχής ότι όταν βρεθεί ο λεφτάς που θα θέλει την ομάδα εγώ θα την δώσω...............που είναι οι μεγάλοι ΑΕΚτσήδες Τίγρης και σια?.
και θέλεις να μαντέψω και κάτι? όταν η ομάδα θα αποκτήσει προπονητήριο και γήπεδο να δεις πόσοι καλοθελητές θα πλακώσουν για να τα παντελονιάζουν πλέον............ ας σοβαρευτούμε λίγο.
βρε γραφικε σε φτυνει ολο το site & συνεχιζεις να παραληλεις σε ΟΛΑ τα θρεντς..αντε καμακωσε το τραβελι τωρα κακομοιρε σαπιοκοιλια..οι πράξεις σου τελικά δικαιώνουν όλους αυτούς εδώ μέσα που γελάνε μαζί σου με την μανία το να το παίζεις επιδειξίας που έχεις με το να θέλεις να γίνεις εδώ μέσα μοντ ωωωχ σόρυ χαλίφης στην θέση του χαλίφη και με την μανία καταδίωξης που έχεις σε όσον αφορά στον αριθμό των ποστ μιλάμε όλοι κάνουν πλάκα μαζί σου ακόμα και φίλοι σου γαύροι αλλά στο λέω πάντα την πλάτη μου θα βλέπεις.
για να ξυπνήσουν μερικοί δικοί μας τα είπε φίλε μου.
που ήσουν τόσο καιρό?
Νομιζω σου μιλησα για την Περαιως πριν λιγο...εσύ λες ότι οι φίλοι του Ντέμη έχουν δοσοληψίες με το δημόσιο εσύ απόδειξε το.
εμένα με φτύνει η αν όλοι εδώ μέσα θέλουν να γελάσουν λένε πάμε να κάνουμε πλάκα στον πλέσουρ.βρε γραφικε σε φτυνει ολο το site & συνεχιζεις να παραληλεις σε ΟΛΑ τα θρεντς..αντε καμακωσε το τραβελι τωρα κακομοιρε σαπιοκοιλια..
εμένα με φτύνει η αν όλοι εδώ μέσα θέλουν να γελάσουν λένε πάμε να κάνουμε πλάκα στον πλέσουρ.
ωραιο post φιλε.εγω σαν απογοητευμενος πληρως ΑΕΚτζης περα απο ολα τα αλλα καθομαι και να συγκρινω τον Ντεμη με ολους τους προηγουμενους που εχω ζησει ΕΓΩ προσωπικα.συγκεκριμενα σαν πιτσιρικας προλαβα τον αχρηστο ζαφειροπουλο αλλα οντας πιαδι δεν με ενοιαζε.μαζευα αυτοκολλητα τοτε..αργοτερα ο Γιδοπουλος στα ματια μου μου ηταν ο θεος που εδωσε στην ομαδα μου πρωταθλημα.στην ουσια τα διοικητικα λοιπον της ΑΕΚ τα παρακολουθω απο το διδυμο Μελισανιδη-Καρρα.ως γνωστον με αυτους καναμε παρτυ.μετα λοιπον εχουμε κατι μαματζαιους,εβραιους,κουγιας!!!,τροχανας,μακαρος κτλ.νομιζω οτι ολοι αυτοι ειναι γενικη εντυπωση οτι ηταν καραγκιοζηδες.αλλα ρε παιδια θυμηθητε τα ντερμπι επι τροχανα.τις μεταγραφες επι μακη ψ.προσωπικα πιστευω οτι το κουμασι που λεγεται ψωμιαδης εκανε τρεις φορες καλυτερες μεταγραφες απο τον κοντο.επισης τα ατομα αυτα σαν προεδροι ειχαν μια καυλα να γαμ.. η ΑΕΚ τον ολυμπιακο πχ..ο ντεμης τι?ειναι δυνατον να παιζεις ντερμπι και να προδιαγραφεις με τη μιζερη σταση σου οτι η ΑΕΚ οσο και καλα να παιξει θα χασει?ειναι δυνατον ποτε η ΑΕΚ να φαει 3 απο τον πανιωνιο και να μη παραδεχτεις οτι αξιζες να χασεις?δηλαδη το τελευταιο που εχει μεινει στον ΑΕΚτζη,η διαφορετικοτητα και η περηφανεια το παιρνει ο κυριος Βανδης και το πεταει στα σκουπιδια?εχει φτασει στο σημειο να κλαιγεται σαν το κακομαθημενο παιδι που δε του παιρνουν αλλο παγωτο.εποχες μελισανιδη θυμαμαι παιζαμε με παο στα φιλαδελφεια.στο ημιχρονο ο διαιτητης δεν μας εδωσε 3! πεναλτι.στο δευτερο μπηκαμε ομως και τους καθαρισαμε.ετσι ΞΗΓΙΟΤΑΝΕ και ετσι θελοθμε να ξηγιεται η ΑΕΚ.ελεγε ο Μελισανιδης ελα κυριε και αν μπορεις σφαξε μας.αλλα δε μπορεις.γιατι ειχε φτιαξεο ΟΜΑΔΑ ο ανθρωπος.τα ΑΕΚακια στο σχολειο κρυβονται και στεναχωριουνται και ο ντεμης εχει μεγαλο μεριδιο σε αυτο.και εχει μεριδιο ΑΚΡΙΒΩΣ επειδη εκανε μεταγραφες τυπου Αρουαμπαρενα και Ριβαλντο.το μονο αθλημα που παιζεται με τις ταχυτητες αυτων των 2 ειναι το ποδοσφαιρο τυφλων ρε πουστη μου.ελεος!με το γηπεδο τι γινεται?χτες δηλωσε οτι χωσαμε λεφτα!!??!μας δουλευει?μα μολις πηρε τον Εντινιο ΔΑΝΕΙΚΟ και τον Καλον ΕΛΕΥΘΕΡΟ.ελεος ρε ντεμη.ποσο μαλακες μας εχεις?
[size=20pt]τα ΑΕΚακια στο σχολειο κρυβονται και στεναχωριουνται και ο ντεμης εχει μεγαλο μεριδιο σε αυτο.[/size]