Νέα

Nικολαΐδης και ΑΕΚ πώς τον κρίνετε μετά από τόσο καιρό σαν πρόεδρο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα andrikos1977
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 349
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
απλά θα σου πω δυο λόγια κάνε υπομονή και σύντομα θα μάθεις και για την αμαρτωλή σχέση Μελισανίδη με την ομάδα η μήπως αμφιβάλεις ότι ο σημερινός πρόεδρος της ερασιτεχνικής είναι αχυράνθρωπος του Μελισανίδη, απλά η ανάμειξη Μελισανίδη και Ανατολιωτάκη θυμίζει την υπόθεση του ΠΑΟΚ με εκείνον τον Πόντιο Ρώσο  βουλευτή που ήθελε την Τούμπα.
Για το τελευταίο συμφωνώ αλλά μη ξεχνάς οτι η καλύτερη περίοδος της ΑΕΚ ήταν με τον τίγρη πρόεδρο...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
καλά εσύ βολέψου με την ομάδα του υπουργικού συμβουλίου τον ΠΑΟΚ και μετά έλα να τα πούμε και για την ΑΕΚ
τις απόψεις σου για τον ΠΑΟΚ μπορείς να τις γράψεις στο αντίστοιχο θρεντ αν θέλεις.  Εδώ γίνεται συζήτηση για τον ντεμάκο.  τί έγινε; σου θίξαμε τον προεδράκο ή θα μας απαγορεύσεις να τον κριτικάρουμε κιολας, όντας οπαδοι άλλης ομάδας;

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
απλά θα σου πω δυο λόγια κάνε υπομονή και σύντομα θα μάθεις και για την αμαρτωλή σχέση Μελισανίδη με την ομάδα η μήπως αμφιβάλεις ότι ο σημερινός πρόεδρος της ερασιτεχνικής είναι αχυράνθρωπος του Μελισανίδη, απλά η ανάμειξη Μελισανίδη και Ανατολιωτάκη θυμίζει την υπόθεση του ΠΑΟΚ με εκείνον τον Πόντιο Ρώσο  βουλευτή που ήθελε την Τούμπα.
Τι είναι αυτά που λες ρε arion?Ο Ανατολιωτάκης είναι ανθρωπάκι και Αεκτζής...αλλά είναι επίσης "λίγος" για πρόεδρος της Ερασιτεχνικής!
Παντού το φάντασμα του Μελισσανίδη βλέπετε?Αμάν πια με αυτή την Ντεμολαγνεία! :helpplea:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
τις απόψεις σου για τον ΠΑΟΚ μπορείς να τις γράψεις στο αντίστοιχο θρεντ αν θέλεις.  Εδώ γίνεται συζήτηση για τον ντεμάκο.  τί έγινε; σου θίξαμε τον προεδράκο ή θα μας απαγορεύσεις να τον κριτικάρουμε κιολας, όντας οπαδοι άλλης ομάδας;
ειρηνη αδερφια ειρηνη
:priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

Επισκέπτης
πολυ σωστος
αλλα σου λεω και εγω οτι στο ο-ο για μενα ηταν πεναλτι αυτο του χουτου
οπως και αυτο του ριβαλντο
αλλα το θεμα ρε φιλαρακι δεν ειναι το πεναλτι
το θεμα ειναι οτι πρεπει να κατσουμε να δουμε γενικα τις ομαδες μας
δηλαδη αν εμεις χτες ειχαμε αδικηθει θα εβγενα σημερα να πω οτι γιαυτο δεν κερδισαμε?
αφου ημασταν ανυπαρκτοι
τον αγωνα βεβαια δεν τον ειδα ολο γιατι εβλεπα τον βαζελο που ηταν τρομερο παιχνιδι
και εκανα ζαπινγκ
απλα απο αυτο που ειδα ειναι οτι η αεκ ξυπνησε μεν αλλα πολι αργα δε
αυτη ειναι η αποψη μου αν περνατε το χ η και τον ασσο στο τελος με καποιες ευκαιριες
ο ντεμης δεν θα εβγενε να το πει
και τελειωνοντας ξαναλεω οτι ας κοιταξουμε τις αποδοσεις μας και ασε τους διαιτητες
το εχουμε κανει καραμελα πλεον και εχουμε ξεχασει την ουσια
εγώ το τόνισα ότι δεν θέλω να δικαιολογήσω την ήττα της ομάδας εγώ το έχω τονίσει και στο παρελθόν ότι οι μεγάλες ομάδες δεν φοβούνται ούτε διαιτησίες ούτε τίποτα αλλά αυτή την στιγμή αυτό έχουμε και με αυτό προχωράμε και δεν μπορούμε να τα φορτώνουμε όλα στον Ντέμη ειδικά που ήταν και ο μόνος που φορτώθηκε την ομάδα στης δύσκολες στιγμές που όλοι οι άλλοι οι ΑΕΚάρες έκαναν το παγόνι.
να θυμάσαι όταν κάποτε θα γίνει και το γήπεδο η κατοχυρωθεί ο χώρος υπέρ της ομάδας να δεις πόσοι ΑΕΚάρες θα σκάσουν μύτη για να το ρίξουν στην μάσα.
και θα σου θέσω και μια απορία, γιατί υπάρχει κωλυσιεργία στο ζήτημα του γηπέδου από την επίσημη πολιτεία αλλά και από αυτό το λαμόγιο τον Ανατολιωτάκη? 

Επισκέπτης
Τι είναι αυτά που λες ρε arion?Ο Ανατολιωτάκης είναι ανθρωπάκι και Αεκτζής...αλλά είναι επίσης "λίγος" για πρόεδρος της Ερασιτεχνικής!
Παντού το φάντασμα του Μελισσανίδη βλέπετε?Αμάν πια με αυτή την Ντεμολαγνεία! :helpplea:
ποιος είναι ο Ανατολιωτάκης? από που ξεφύτρωσε? εγώ είμαι κοντά στην ομάδα 46 χρόνια από πιτσιρικάς αυτό το όνομα τώρα τα τελευταία χρόνια το άκουσα.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
υπάρχει κωλυσιεργία στο ζήτημα του γηπέδου από την επίσημη πολιτεία αλλά και από αυτό το λαμόγιο τον Ανατολιωτάκη? 
Αυτό δεν το είχα ξανακούσει...ότι φταίει ο Ανατολιωτάκης που δεν φτιάχνεται το γήπεδο της ΑΕΚ! :2funny:
Ρε πατρίδα άρχισες τα ούζα πρωί-πρωί? ;)

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
εγώ το τόνισα ότι δεν θέλω να δικαιολογήσω την ήττα της ομάδας εγώ το έχω τονίσει και στο παρελθόν ότι οι μεγάλες ομάδες δεν φοβούνται ούτε διαιτησίες ούτε τίποτα αλλά αυτή την στιγμή αυτό έχουμε και με αυτό προχωράμε και δεν μπορούμε να τα φορτώνουμε όλα στον Ντέμη ειδικά που ήταν και ο μόνος που φορτώθηκε την ομάδα στης δύσκολες στιγμές που όλοι οι άλλοι οι ΑΕΚάρες έκαναν το παγόνι.
να θυμάσαι όταν κάποτε θα γίνει και το γήπεδο η κατοχυρωθεί ο χώρος υπέρ της ομάδας να δεις πόσοι ΑΕΚάρες θα σκάσουν μύτη για να το ρίξουν στην μάσα.
και θα σου θέσω και μια απορία, γιατί υπάρχει κωλυσιεργία στο ζήτημα του γηπέδου από την επίσημη πολιτεία αλλά και από αυτό το λαμόγιο τον Ανατολιωτάκη? 
α γεια σου τωρα μιλας ορθα
σου λεω οπως ειπα και πιο πανω οτι ο αλεξανδρης διατυπωσε ακριβως την σκεψη μου
οτι το 93 εβγεναν οι παραγοντες σας και λεγαν οτι μαγγες μπορει η διαιτησια να μην μας θελει
αλλα εμεις το μαιο θα παρουμε κουπα .
και αυτο φιλε ειναι αρχιδια με ολη τη σημασια της λεξης
οσο για το γηπεδικο δε ξερω ρε φιλε τι να σου πω βρωμαει απο παντου το θεμα
αλλα αργα η γρηγορα θα γινει
και σου λεω οτι αν και γαυρος ετσι λιγακι τον ψιλογουσταρα τον ντεμη γιατι ρε φιλε την αγαπαει την αεκ αλλα χτες με ξερανε τελειως

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
χαιρετε και απο εμενα
1 ο Ανατολιωτακης εχει νταραβερι με ομαδα της κρητης. ασ παει εκει λοιπον να το παιξει προεδρος
2 το τι οδηγαει ο Ντεμης και ο καθενας ειναι γουστο του και καπελο του ( εκτος να του δανεισε κανεις λεφτα για να το αγορασει)
3 η περιοδος Μελισανιδη- Καρρα ηταν οντως η ποιο αποδοτικη απο πλευρα πρωταθληματων , αλλα μετα απο δυο συμμετοχες σε cl με οτι εισπραξεις ηπηρξαν πηγαν και πουλησαν στον Τροχανα και απο εκει ξεκινησε η κατηφορα.
4 που ηταν ολοι αυτοι οταν η ΑΕΚ πηγαινε για διαλυση? ειχαν μπιζνες και δεν μπορουσαν να αφησουν την δουλεια τους για την ΑΕΚ .

Επισκέπτης
Αυτό δεν το είχα ξανακούσει...ότι φταίει ο Ανατολιωτάκης που δεν φτιάχνεται το γήπεδο της ΑΕΚ! :2funny:
Ρε πατρίδα άρχισες τα ούζα πρωί-πρωί? ;)
ρε αδελφέ το γήπεδο όπου και να γίνει θα είναι ιδιοκτησία της ερασιτεχνικής πως δεν έχει σχέση ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής με τα προσκόμματα που κάθε τρεις και μια βάζει? τώρα που θα πάρει πόδι περίμενε και τα καλά μαντάτα για το γήπεδο, δεν έχεις καταλάβει ότι όλα τα λαμόγια που βάζουν εμπρός την ερασιτεχνική στόχος τους είναι το πλιάτσικο στο φιλέτο που λέγετε πρώην γήπεδο της ΑΕΚ? ακόμα και ο Τίγρης μας την είχε στημένη για αυτό αν έμπαινε πρόεδρος στην ερασιτεχνική, αλλού θα έφτιαχνε το γήπεδο όχι εκεί και το φιλετάκι θα το έκανε μια καλή επένδυση για την πάρτι του.
εγώ θα παραδεχτώ αυτόν που θα βγεί και θα κατασκευάσει το γήπεδο εκεί που θα το κατασκευάσει και το πρώην γήπεδο να παραμείνει στην μητέρα ΑΕΚ και να γίνουν χώροι για την ομάδα όπως γήπεδο μπάσκετ κλπ αθλήματα και ένα μεγάλο όραμα το μουσείο της ομάδας και των χαμένων πατρίδων εκεί είναι η μαγκιά. 

davmast

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Καραγκιόζης ήταν σαν παικτης και καραγκιόζης παραμένει

radiohead72

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Like
155
Πόντοι
1
εγώ σαν Ολυμπιακός αλλά πάνω από όλα σαν φίλαθλος έχω να σας πω τα ακόλουθα:

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΔΗΛΩΣΕ:
"εμείς βάζουμε λεφτά, πάρα πολλά λεφτά, και δυστυχώς δεν κάνουμε δουλειές με το κράτος"

1) τι λεφτα βάζει;;;; Απλά σας λέω ότι η ΑΕΚ στη μεταγραφική περίοδο που μόλις τελείωσε πήρε ένα δανεικό και έναν ελεύθερο για έξι μήνες και ο Ολυμπιακός έδωσε 10 εκατ. ευρώ μόνο στις ομάδες για τους τρεις παίκτες που πήρε ενώ και ο ΠΑΟ έσκασε ένα σωρό λεφτά για τον Συρόπουλο στον Πανιώνιο. Το «βάζω λεφτά», λοιπόν, δεν χρειαζόταν να το ακούσουμε χθες

2)το να λες συνέχεια για ανύπαρκτο κράτος ή ότι άλλοι έχουν συνεργασία με το κράτος ενώ ή ΑΕΚ όχι καλο είναι ο ΝΤΕΜΗΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ.... ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΗΜΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 44!!!!!!
ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΟΣΚΩΤΑ!!!!!

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
τωρα δεν αξιζε ουτε σαν παικτης ? :headbang:. αμα αυτο το θρεντ ειναι μια ευκαιρεια να βγαλει ο καθε κομπλεξικος την πικρα του τοτε να το αφησουμε καλυτερα

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΔΗΛΩΣΕ:
"εμείς βάζουμε λεφτά, πάρα πολλά λεφτά, και δυστυχώς δεν κάνουμε δουλειές με το κράτος"

1) τι λεφτα βάζει;;;; Απλά σας λέω ότι η ΑΕΚ στη μεταγραφική περίοδο που μόλις τελείωσε πήρε ένα δανεικό και έναν ελεύθερο για έξι μήνες και ο Ολυμπιακός έδωσε 10 εκατ. ευρώ μόνο στις ομάδες για τους τρεις παίκτες που πήρε ενώ και ο ΠΑΟ έσκασε ένα σωρό λεφτά για τον Συρόπουλο στον Πανιώνιο. Το «βάζω λεφτά», λοιπόν, δεν χρειαζόταν να το ακούσουμε χθες

2)το να λες συνέχεια για ανύπαρκτο κράτος ή ότι άλλοι έχουν συνεργασία με το κράτος ενώ ή ΑΕΚ όχι καλο είναι ο ΝΤΕΜΗΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ.... ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΗΜΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 44!!!!!!
σωστοοοοοοοοοοοος ο παιχτης

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
το αρθρο 44 ειναι νομος του κρατους που προυπηρχε, δεν φτιαχτηκε για την ΑΕΚ.
αν υπηρχε κρατος ασ εκανε ελεγχους στα λαμογια που φαγανε τα λεφτα της ομαδας , να μην χρειαζοταν να μπει σε αυτο. Να θυμησω μηπως 4.5 δις σε εργα στους θρακομακεδονες με πλαστα τιμολογια? τι εγινε γιάυτο?

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
το αρθρο 44 ειναι νομος του κρατους που προυπηρχε, δεν φτιαχτηκε για την ΑΕΚ.
αν υπηρχε κρατος ασ εκανε ελεγχους στα λαμογια που φαγανε τα λεφτα της ομαδας , να μην χρειαζοταν να μπει σε αυτο. Να θυμησω μηπως 4.5 δις σε εργα στους θρακομακεδονες με πλαστα τιμολογια? τι εγινε γιάυτο?
1,5 δις περιπου σε καφεδες by ψωμιαδης
αυτο δεν ηταν η αεκ αλλα το village park  σε xxxl version

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
ασχετο...τελικα ο στολτιδης δεν πηγε...το ανεβασε ο σπορ φμ..

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Απλα του βολευει ολους να υπαρχει μεν η ΑΕΚ αλλα για τριτη για να μην τους χαλαει την κονομα. Μονο να βοηθαει εισπρακτικα και σε πρεστιζ το πρωταθλημα. ( πιο πολλες δυνατες ομαδες , μεγαλυτερος ανταγωνισμος , ενδιαφερων απο πελατες- οπαδους , περισσοτερα φυλλα εφημεριδων, βαθμοι σε ευρωπαικους αγωνες)

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΔΗΛΩΣΕ:

νομιζω πως ο αστερας τριπολης ο πανιωνιος και η ξανθη ειδικα σ αυτη τη μεταγραφικη περιοδο εβαλαν παραπανω απο αεκ..πολλα παραπανω..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom