Νέα

Nικολαΐδης και ΑΕΚ πώς τον κρίνετε μετά από τόσο καιρό σαν πρόεδρο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα andrikos1977
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 349
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
1,5 δις περιπου σε καφεδες by ψωμιαδης
αυτο δεν ηταν η αεκ αλλα το village park  σε xxxl version
ο Ψωμιάδης με την ανοχή του κράτους δεν μπήκε μέσα? το κράτος εφάρμοσε τους νόμους που διέπουν τα περί ποινικών μητρώων και τα λοιπά τον Ψωμιάδη και δεκάδες άλλους παράγοντες?
μήπως το ίδιο το κράτος δεν είναι συνεργός σε παράνομο πλουτισμό του Βαρδινογιάννη στην εισαγωγή και διάθεση παράνομου πετρελαίου στην Ελληνική αγορά? και στην συνέχεια καλής συνεργασίας με της κυβερνήσεις? το κράτος δεν είναι συνεργός στον παράνομο πλουτισμό του Κόκκαλη με την σκανδαλώδη κομπίνα των προμηθειών της Ιντρακομ προς το Ελληνικό δημόσιο ( ΟΤΕ  ΟΠΑΠ  λαχεία και στοιχήματα) με αδιαφανείς διαγωνισμούς και με συμβάσεις κάτω από το τραπέζι?

Επισκέπτης
αυτά τα ποιο πάνω δεν τα κοιτάτε ρε κορόιδα Έλληνες που σας δουλεύουν θησαυρίζοντας και ταυτόχρονα καταδικάζουν σε άθλιες οικονομικές συνθήκες εκατομμύρια Ελλήνων ληστεύοντας τον δημόσιο πλούτο?

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καποιος Αεκτζης θα μας απαντησει στα εξης 2 Ερωτηματα

1. Οι χρηματοδοτες του κοντου ΔΕΝ κανουν δουλειες με την κυβερνηση????(οπως αυτοι που κατηγορησε)
2. Οταν λεει οτι ξοδεψαν πολλα λεφτα για μεταγραφες ....για ποιες μεταγραφες μιλαει? και ποσα ειναι τα πολλα λεφτα...

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Καθε χρονο η ΑΕΚ ανακοινωνει το ισολογισμο της. μπορει να μαθει ο καθενας τι χρηματα υπηρχαν, απο που και που δοθηκαν. πιστευω αυτο να σε καλυπτει

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καθε χρονο η ΑΕΚ ανακοινωνει το ισολογισμο της. μπορει να μαθει ο καθενας τι χρηματα υπηρχαν, απο που και που δοθηκαν. πιστευω αυτο να σε καλυπτει
δεν νομιζω να ρωτησα αυτο.......

εγω ρωτησα ΑΥΤΟ....

1. Οι χρηματοδοτες του κοντου ΔΕΝ κανουν δουλειες με την κυβερνηση????(οπως αυτοι που κατηγορησε)
2. Οταν λεει οτι ξοδεψαν πολλα λεφτα για μεταγραφες ....για ποιες μεταγραφες μιλαει? και ποσα ειναι τα πολλα λεφτα...

Επισκέπτης
3ο ερωτημα

στον ΟΗΕ ποτε θα πατε ρε κλαψομουνηδες??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Καποιος Αεκτζης θα μας απαντησει στα εξης 2 Ερωτηματα

εσύ που ξέρεις τους μετόχους χρηματοδότες του Νικολαίδη πες μου έναν μέτοχο και πες μου αν έχει κάνει μια προμήθεια στο δημόσιο με σκανδαλώδη σύμβαση πάντως για τον ΤΙΤΑΝ που μας έχουν ζαλίσει μερικοί δεν ξέρω το Ελληνικό δημόσιο να αγοράζει τσιμέντο.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
εσύ που ξέρεις τους μετόχους χρηματοδότες του Νικολαίδη πες μου έναν μέτοχο και πες μου αν έχει κάνει μια προμήθεια στο δημόσιο με σκανδαλώδη σύμβαση πάντως για τον ΤΙΤΑΝ που μας έχουν ζαλίσει μερικοί δεν ξέρω το Ελληνικό δημόσιο να αγοράζει τσιμέντο.
Καταρχην μονο και μονο οτι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ με ακριβεια ποιοι κρυβονται πισω απο τον κοντο ΒΡΩΜΑΕΙ....αλλα
Ας πιασουμε το Ποιο μικρουλη....
η τραπεζα πειραιως ΔΕΝ εχει κανει δουλειες με το Δημοσιο?
ο κυριος που ειναι ιδιοκτητης της τραπεζας πειραιως ΔΕΝ εχει κατηγορηθει ποτε για απατες?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου,σαν την κανελη ενα πραμα μονο που εσυ εισαι αεκτζης.με την ιδια λογικη που απαντας θα σου πω το εξης:πες μου και εσυ ενα σκανδαλο η μια μιζα που εχει κανει ο κοκκαλης,γιατι η δικαιοσυνη τον εχει αθωωσει σε ολα.λοιπον η μιλαμε κανονικα η παιζουμε την κολοκυθια,αποφασισε και πες μας

Επισκέπτης
Καταρχην μονο και μονο οτι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ με ακριβεια ποιοι κρυβονται πισω απο τον κοντο ΒΡΩΜΑΕΙ....αλλα
Ας πιασουμε το Ποιο μικρουλη....
η τραπεζα πειραιως ΔΕΝ εχει κανει δουλειες με το Δημοσιο?
ο κυριος που ειναι ιδιοκτητης της τραπεζας πειραιως ΔΕΝ εχει κατηγορηθει ποτε για απατες?
η μετοχές στην ΑΕΚ αν θέλεις να μάθεις είναι άκρως προσωπικές και δεν είναι στο όνομα καμιάς εταιρεία εξαγοράστηκαν με ισόποσα σταθερά ποσά από τους φίλους της ομάδας και είναι στα χέρια του Νικολαίδη,

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
το καραισκακι απο σταδιο δεν εγινε γηπεδο
ο εθνικος δεν εχασε το δικαιωμα να αγωνιζεται εκει
τα μαγαζια δεν φτιαχτηκαν απο το κρατος σαν < περιβαλλοντες χωροι>
ο ηλιος δεν βγαινει απο την ανατολη :jerking: :jerking: :jerking:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
η μετοχές στην ΑΕΚ αν θέλεις να μάθεις είναι άκρως προσωπικές και δεν είναι στο όνομα καμιάς εταιρεία εξαγοράστηκαν με ισόποσα σταθερά ποσά από τους φίλους της ομάδας και είναι στα χέρια του Νικολαίδη,
ναι οι "φιλοι του νικολαιδη" ποιοι ειναι?????
αυτο ρωταω ?
ειναι σαν τους "φιλους του ζινταν" η ειναι επιχειρηματιες?
και αν ειναι επιχειρηματιες ΔΕΝ εχουν δουλειες με το Δημοσιο??????????

Ρε κοροιδευομαστε μου φαινεται.......

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
το καραισκακι απο σταδιο δεν εγινε γηπεδο
ο εθνικος δεν εχασε το δικαιωμα να αγωνιζεται εκει
τα μαγαζια δεν φτιαχτηκαν απο το κρατος σαν < περιβαλλοντες χωροι>
ο ηλιος δεν βγαινει απο την ανατολη :jerking: :jerking: :jerking:
διαβασες απο κανεναν απο εμας να γραφει τα αντιθετα απο αυτα που γραφεις?
μαλλον οχι....
οποτε εσυ μαλλον :jerking: :jerking: :jerking:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16