κάτσε ρε αδελφέ, χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω την ομάδα και δεν λέω ότι παίξαμε καλά και μας έσφαξαν και χάσαμε, μετά το 0 - 2 έγινε καπάκι το πέναλτι στον Ρίμπο που δεν έδωσε? ναι η όχι? άρα με σκορ να διαμορφωνόταν στο 1 - 2 στο 20ο τόσο λεπτό δεν θα είχε επιρροές στην αλλαγή ψυχολογίας ναι η όχι? δεν βάζω και τον μη καταλογισμό του πέναλτι στον Λύμπε το πέναλτι στον Τζιμπούρ έγινε στο Β ημίχρονο σε κάποιο χρόνο που θα είχε ήδη κριθεί το αποτέλεσμα υπέρ της ΑΕΚ και με διαφορά 3 γκολ ας ήμαστε λίγο σοβαροί γιατί ένας μεγάλος παράγοντας στο ποδόσφαιρο για την καλή απόδοση μιας ομάδας είναι η ψυχολογία και ο καταλογισμός του πέναλτι στον Ρίμπο θα γύρναγε τούμπα την ψυχολογία που ήταν μέχρι την στιγμή εκείνη με τον Πανιώνιο.
πολυ σωστος
αλλα σου λεω και εγω οτι στο ο-ο για μενα ηταν πεναλτι αυτο του χουτου
οπως και αυτο του ριβαλντο
αλλα το θεμα ρε φιλαρακι δεν ειναι το πεναλτι
το θεμα ειναι οτι πρεπει να κατσουμε να δουμε γενικα τις ομαδες μας
δηλαδη αν εμεις χτες ειχαμε αδικηθει θα εβγενα σημερα να πω οτι γιαυτο δεν κερδισαμε?
αφου ημασταν ανυπαρκτοι
τον αγωνα βεβαια δεν τον ειδα ολο γιατι εβλεπα τον βαζελο που ηταν τρομερο παιχνιδι
και εκανα ζαπινγκ
απλα απο αυτο που ειδα ειναι οτι η αεκ ξυπνησε μεν αλλα πολι αργα δε
αυτη ειναι η αποψη μου αν περνατε το χ η και τον ασσο στο τελος με καποιες ευκαιριες
ο ντεμης δεν θα εβγενε να το πει
και τελειωνοντας ξαναλεω οτι ας κοιταξουμε τις αποδοσεις μας και ασε τους διαιτητες
το εχουμε κανει καραμελα πλεον και εχουμε ξεχασει την ουσια