majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
την πηρε κανεις την νικολ τελευταια να μας πει εντυπωσεις???????
ρε μαγκες το κουλουρι της το γαμησε κανεις να μας πει........γιατι εγω δεν μπορω να την βρω για να το γαμησω.........
Παιδια το κανει πιο επιλεκτικα πλεον εγω την συναντησα τις προαλες με δυο τηλεφωνηματα μονοΚαι μένα που μου απάντησε , 40 SMS , 10 τηλεφωνήματα , και έξω από το ξενοδοχείο , καλά που την πήρα για επιβεβαίωση , μου είπε πως είναι στο γιατρό και δεν μπορεί . Άσε τα παζάρια για το δωράκι της όπως λέει...Τελικά όσο την είδες εσύ , την είδα και εγώ
μετα το χουνερι που την τσιμπήσανε , είναι πολύ επιλεκτική. .........αν δεν σας γνωρίζει μην ταλαιπωρείσθε..........Παιδια το κανει πιο επιλεκτικα πλεον εγω την συναντησα τις προαλες με δυο τηλεφωνηματα μονο
Αυτο λεω κι εγω πρεπει να σε ξερει αρα το το κανει επιλεκτικαμετα το χουνερι που την τσιμπήσανε , είναι πολύ επιλεκτική. .........αν δεν σας γνωρίζει μην ταλαιπωρείσθε..........
Αυτο λεω κι εγω πρεπει να σε ξερει αρα το το κανει επιλεκτικα
Αυτο λεω κι εγω πρεπει να σε ξερει αρα το το κανει επιλεκτικα
τα παντα ολα!!
υπάρχει site που την είχε κανονικά με φωτό τηλ. κλπ κλπ...Πριν απο λιγους μηνες ειδα στο ****** στον τομεα γνωριμιες, (που δεν υπαρχει πια)
μερικες φωτο χωρις προσωπο και το γνωστο τηλ (αυτο που τελειωνει σε 77) απο κατω, ομολογω πως θαμπωθηκα...
Παιρνω τηλ και μου λεει 500... αντε γεια λεω... Ξανα παιρνω μετα 2-3 μερες μου ειπε 350... και τελοσ 1-2 βδομαδες μετα
την παιρνω και τη ρωταω αν με θυμαται και αν ισχυει το 250 για μια ωρα (στο δηθεν) και μου λεει ναι θες και σημερα,
μπορω σε κανενα δυωρο...ολα μεσα. Δεν πηρα γιατι φοβηθηκα οτι ειναι μουφα με τοσες αλλαγες στην τιμη.
Μη ξεχασω μου ελεγε συνεχιεα οτι δεν μπορει να μου στειλει φωτο, γιατι εινα πολυ γνωστη απο το χωρο της σοου-μπιζ...
Τι εγινε θα παρουμε κουλουρακι απο την Μουνα??
Τι εγινε θα παρουμε κουλουρακι απο την Μουνα??
να πάρουμε να πάρουμε
Άμα έρθει και δεν σε στήσει όπως εμένα
Αφού σπαταλάτε τον χρόνο σας με το έκτρωμα, καλά να πάθετε.
στο φατσοβιβλίο φαίνεται ωραία πάντως... τι να κάνουμε και εμείς που μας αρέσουν οι πανελίστριες αφού οι άλλες είναι απλησίαστες κλειστού κυκλώματος.... ;)
Τώρα πες μου ότι σε έκανε και ADD , να τη σκίσω στα spam email...