idkHavingFun
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2023
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
ΚορμάραΚαλημέρα
ΚορμάραΚαλημέρα
Κορμάρα
Ατεράκι τρελό και καυλιάρικο είσαι ,καλησπέρα Nikol !!!Καλησπέρα από αύριο πάλι κοντά σας
Καλησπέρα ΝικόλΚαλησπέρα από αύριο πάλι κοντά σας
Ατεράκι τρελό και καυλιάρικο είσαι ,καλησπέρα Nikol !!!
Τσου ,τσου ,τσου ,,,,κοινώς όχι ακόμη ,κάτσε βρε, τι με πέρασες κομπρεσέρ (χαχαχα)? . Η Νικόλ θέλει αποχή απο το σπορ 2-3 ημέρες για να πάς στους ρυθμούς που θέλεις και να την χαρείς .ΉΔΗ ακονιζεις την σου φίλος..?
Σκέτη φωτιά η Νικόλ ε;Τσου ,τσου ,τσου ,,,,κοινώς όχι ακόμη ,κάτσε βρε, τι με πέρασες κομπρεσέρ (χαχαχα)? . Η Νικόλ θέλει αποχή απο το σπορ 2-3 ημέρες για να πάς στους ρυθμούς που θέλεις και να την χαρείς .
Δεν το λέω μόνο εγώ ,,,,οι κριτικές της μιλάνε .Σκέτη φωτιά η Νικόλ ε;
Θα προσπαθήσω να την συναντήσω
Φωτιά και λαύρα!
* Φωτιά και καύλα (είναι πιο σωστό)
Φωτιά και λαύρα!
Απίστευτο κορμί. Και ακόμη δεν έχουμε συνατηθεί πόσο κρίμαΚαλημέρα
Να πω εγώ τώρα μιας και όλα πάνω σου είναι υπέροχα, και για αυτές τις πατούσες; Τι τέλεια καμάρα είναι αυτή; Νικολ πως τα πας με την ποδολαγνεια;Καλημέρα
Όχι απλως απίστευτο.Απίστευτο κορμί. Και ακόμη δεν έχουμε συνατηθεί πόσο κρίμα
Να κ μια που δε πήρες θαύμα.....ρε μαγκες, η καβλα εδω απο προσωπο τι λεει, απο συμπεριφορα στον αγωνα?!?!
Στειλτε κανα ΠΜ με πληροφοριες οποιος την συναντησε!!!
Σόρυ κιόλας δηλαδή οποία δεν σου απαντήσει αμέσως μπλοκ και πάμε παρακάτω??? Άδικο νομίζω...2 μηνύματα χωρίς απάντηση,μπλοκ και πάμε παρακάτω.
...μαγκα μου πολλα τα καβλακια κ λιγος ο διαθεσιμος χρονος!!!Να κ μια που δε πήρες θαύμα..