idkHavingFun
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2023
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
ΚορμάραΚαλημέρα![]()
![]()
ΚορμάραΚαλημέρα![]()
![]()
Κορμάρα
Ατεράκι τρελό και καυλιάρικο είσαι ,καλησπέρα Nikol !!!Καλησπέρα από αύριο πάλι κοντά σας![]()
Καλησπέρα ΝικόλΚαλησπέρα από αύριο πάλι κοντά σας![]()
Ατεράκι τρελό και καυλιάρικο είσαι ,καλησπέρα Nikol !!!
Τσου ,τσου ,τσου ,,,,κοινώς όχι ακόμη ,κάτσε βρε, τι με πέρασες κομπρεσέρ (χαχαχα)? . Η Νικόλ θέλει αποχή απο το σπορ 2-3 ημέρες για να πάς στους ρυθμούς που θέλεις και να την χαρείς .ΉΔΗ ακονιζεις τηνσου φίλος..?
Σκέτη φωτιά η Νικόλ ε;Τσου ,τσου ,τσου ,,,,κοινώς όχι ακόμη ,κάτσε βρε, τι με πέρασες κομπρεσέρ (χαχαχα)? . Η Νικόλ θέλει αποχή απο το σπορ 2-3 ημέρες για να πάς στους ρυθμούς που θέλεις και να την χαρείς .
Δεν το λέω μόνο εγώ ,,,,οι κριτικές της μιλάνε .Σκέτη φωτιά η Νικόλ ε;
Θα προσπαθήσω να την συναντήσω
Φωτιά και λαύρα!
* Φωτιά και καύλα (είναι πιο σωστό)
Φωτιά και λαύρα!
Απίστευτο κορμί. Και ακόμη δεν έχουμε συνατηθεί πόσο κρίμαΚαλημέρα![]()
![]()
Να πω εγώ τώρα μιας και όλα πάνω σου είναι υπέροχα, και για αυτές τις πατούσες; Τι τέλεια καμάρα είναι αυτή; Νικολ πως τα πας με την ποδολαγνεια;Καλημέρα![]()
![]()
Όχι απλως απίστευτο.Απίστευτο κορμί. Και ακόμη δεν έχουμε συνατηθεί πόσο κρίμα
Να κ μια που δε πήρες θαύμα.....ρε μαγκες, η καβλα εδω απο προσωπο τι λεει, απο συμπεριφορα στον αγωνα?!?!
Στειλτε κανα ΠΜ με πληροφοριες οποιος την συναντησε!!!![]()
Σόρυ κιόλας δηλαδή οποία δεν σου απαντήσει αμέσως μπλοκ και πάμε παρακάτω??? Άδικο νομίζω...2 μηνύματα χωρίς απάντηση,μπλοκ και πάμε παρακάτω.
...μαγκα μου πολλα τα καβλακια κ λιγος ο διαθεσιμος χρονος!!!Να κ μια που δε πήρες θαύμα..