Σε αναμονή για την έγκριση της κριτικής μου την παραθέτω εδώ
Τίτλος: 1 πορνοσταρική ώρα με το κορμί
Αποψινή συνάντηση με την κοπέλα στον γνωστό γαμιστρώνα Bill. Επικοινωνία μέσω viber και ύστερα από προσπάθειες να την βρω διαθέσιμη κλείστηκε το ραντεβού. Φτάνοντας λίγο νωρίτερα απ'την καθορισμένη ώρα στην ώρα μου τρώω μια ξενέρα απ'τη ρεσεψιονίστ λέγοντάς μου ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα δωματίων προς το παρόν. Όχι ρε πούστη λέω έχει γούστο να φάμε κάνα άκυρο. Μετά από 5 λεπτά ήρθε η υπάλληλος να μου πει ότι όλα καλά. Εν τω μεταξύ στην αρχή της έστειλα να δω αν είχε φτάσει μου είπε ναι και της λέω σόρυ για την καθυστέρηση αλλά έχει γίνει αυτό το σκηνικό. Έδειξε κατανόηση λέγοντάς μου δεν πειράζει και να της στείλω το δωμάτιο μόλις το πάρω. Όπερ και εγένετο! Ήρθε αμέσως ανοίγω την πόρτα και αντικρύζω ένα κορίτσι με ξανθό κοντό μαλλί, με fit κορμάρα η οποία μου αποκάλυψε ότι δε γυμνάζεται απλά έχει κάνει χρόνια χορό, τα tattoo της διακριτικά τόσα όσα και μ'ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Θερμός εναγκαλισμός φιλί για τις απαραίτητες συστάσεις και γθύθηκε ενώ παράλληλα τα λέγαμε λιγάκι. Εγώ να'χω μείνει πραγματικά με το στόμα ανοιχτό. Μλκς η κοπέλα είναι όντως όπως δείχνουν οι φώτο. Πλησιάσαμε ο ένας τον άλλον και αρχίσαμε κάτι καυτά γλωσσόφιλα όλο πάθος. Φιλιά επίσης γύρω απ'το λαιμό, στο στήθος της πιπιλίζοντας τις ρώγες της με αναστεναγμούς από μεριά της. Όπως επίσης και άψογη συμμετοχή με φιλιά και κείνη προς εμένα γύρω στο λαιμό να μου γλείφει το αυτί νιώθοντας εγώ την καυτή της ανάσα και να'χω γίνει ήδη τούρμπο. Αρχική περιποίηση από μένα κατεβαίνοντας στο επίμαχο σημείο της το όποιο είναι πεντακάθαρο και μοσχομυριστό το σπατουλάρισα φουλ με δαχτύλιασμα το οποίο το δέχτηκε ευχάριστα. Πιο έντονες φωνές καύλας με τα πόδια της πότε τυλιγμένα στην πλάτη μου πότε ανεβασμένα στους ώμους μου και μ'ένα μουνάκι να'χει γίνει μούσκεμα. Σειρά της για το στοματικό το οποίο είναι το καλύτερο που υπάρχει. Άψογη τεχνική με μια παιχνιδιάρα γλώσσα αρκετό mouthfuck και deep throat σε σημείο πνιγμού για την κοπέλα φτύνοντας το εργαλείο μου και παίζοντάς το μετα χέρια της. Πέρασμα επίσης και από μπάλες διότι δε γινόταν να τις σφήσει παραπονεμένες κοιτάζοντάς με με κάτι ματιές όλο καύλα και λαγνεία. Αρχή του 1ου γύρου με ιεραποστολικό όπου μπήκα με δύναμη μέσα της σκίζοντάς την μέχρι τέλους. Ήρθε η ώρα να τελειώσω όπου έγινε στις βυζάρες της μ'εκείνη να'χει μείνει άναυδη για το πόσο έχυσα πασαλείβοντάς τα καυτά πάνω της. Μπανάκι και οι 2 μας και βουρ για τον 2ο γύρο αφού μιας και με έφτιαξε με την τέλειά της πίπα ο οποίος είχε και τις 2 στάσεις cowgirl κανονική και reverse όπου χοροπήδαγε η άτιμη σα λυσσασμένο άλογο κοντεύοντας να με τελειώσει. Και για το τέλος έμεινε το anal της όπου έδωσα πόνο κι εκείνη το κατευχαριστήθηκε. Σε όλον τον αγώνα έπεφτε πάνω μου για γλωσσόφιλα τα οποία την φτιάχνουν και τα ζητάει. Ολοκλήρωσα στο στόμα της όπου τα πήρε όλα ρίχνοντάς μια πονηρή ματιά σαν να μου είπε εκεί τα ήθελα. Μπάνιο και για λίγα λεπτά που είχαν απομείνει κουβεντιάσαμε. Πάρα πολύ καλή και στο social. Πληρωμή κι ετοιμαστήκαμε να φύγουμε. Πολύ καλή επιλογή κι εννοείται ότι θα ξανατιμηθεί επόμενη φορά αφού πέρασα πολύ ωραία. Εν κατακλείδι μάγκες η κοπέλα εκτός από καραμούναρος και τέλεια στο σεξ είναι κι ένα πολύ καλό παιδί με χρυσή καρδιά και με φοβερή αίσθηση του χιούμορ. Αν σε μάθει σου δίνεται ολοκληρωτικά!! Τυχεροί όσοι καταφέρουν και βρεθούν μαζί της θα περάσουν σούπερ!!! Σου εύχομαι ότι καλύτερο στη ζωή σου μωράκι μου!!!
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ
Ημερομηνία συνάντησης: Φεβρουαρίου 9, 2025
Διάρκεια: 1 ώρα
Κόστος: 170€
Πόλη συνάντησης: Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών: Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: Ακριβέστατες
Φιλί: Βαθύ με γλώσσα
Πίπα: Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση: Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό: Ναι
Θα την ξανασυναντούσες; Σίγουρα!