Nikol 1
Call-Girl
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2022
- Like
- 16.097
Καλημέρα σε όλους με πολλή αγάπη από μέναΠου είναι η κοριτσάρα μας; Έχει γυρίσει;
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.6/png/unicode/64/2764.png)
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.6/png/unicode/64/2764.png)
Καλημέρα σε όλους με πολλή αγάπη από μέναΠου είναι η κοριτσάρα μας; Έχει γυρίσει;
μαζέψαμε μπόλικα λεφτακια χαχαχαχαΚαλημέρα σε όλους με πολλή αγάπη από μέναΛοιπόν θα ήθελα να σας πω ότι λόγω καλοκαιριού λόγω πολύ ζέστης και λόγω διακοπών θα λείψω πολλές μέρες από την Αθήνα, Θα βρίσκουμε κάποιες μέρες εδώ όταν θα είμαι θα κάνω ανακοίνωση ότι αυτές τις ημερομηνίες θα βρίσκομαι εδώ, Απλά για καθημερινή διαθέσιμη θα είμαι από Σεπτέμβρη και μετά, Σας εύχομαι να περάσετε υπέροχα καλοκαίρι σας να ξεκουραστείτε Και να χαμογελάτε
![]()
Καλή ξεκούραση τρελοκομείο.....Καλημέρα σε όλους με πολλή αγάπη από μέναΛοιπόν θα ήθελα να σας πω ότι λόγω καλοκαιριού λόγω πολύ ζέστης και λόγω διακοπών θα λείψω πολλές μέρες από την Αθήνα, Θα βρίσκουμε κάποιες μέρες εδώ όταν θα είμαι θα κάνω ανακοίνωση ότι αυτές τις ημερομηνίες θα βρίσκομαι εδώ, Απλά για καθημερινή διαθέσιμη θα είμαι από Σεπτέμβρη και μετά, Σας εύχομαι να περάσετε υπέροχα καλοκαίρι σας να ξεκουραστείτε Και να χαμογελάτε
![]()
Καλό καλοκαίριΚαλημέρα σε όλους με πολλή αγάπη από μέναΛοιπόν θα ήθελα να σας πω ότι λόγω καλοκαιριού λόγω πολύ ζέστης και λόγω διακοπών θα λείψω πολλές μέρες από την Αθήνα, Θα βρίσκουμε κάποιες μέρες εδώ όταν θα είμαι θα κάνω ανακοίνωση ότι αυτές τις ημερομηνίες θα βρίσκομαι εδώ, Απλά για καθημερινή διαθέσιμη θα είμαι από Σεπτέμβρη και μετά, Σας εύχομαι να περάσετε υπέροχα καλοκαίρι σας να ξεκουραστείτε Και να χαμογελάτε
![]()
Oriste girisa xaxaxaΔυναμίτης!!!![]()
Καλημέρα καλημέρα ελπίζω είστε καλά και περνάτε όμορφαΑπό 1 Αυγούστου έως 10 Αυγούστου θα βρίσκομαι στην Αθήνα και θα κάνω συναντήσεις κανονικά
![]()
Καλημέρα καλημέρα ελπίζω είστε καλά και περνάτε όμορφαΑπό 1 Αυγούστου έως 10 Αυγούστου θα βρίσκομαι στην Αθήνα και θα κάνω συναντήσεις κανονικά
![]()
@ΚΩΣΤΑΣ 42Καλημέρα καλημέρα ελπίζω είστε καλά και περνάτε όμορφαΑπό 1 Αυγούστου έως 10 Αυγούστου θα βρίσκομαι στην Αθήνα και θα κάνω συναντήσεις κανονικά
![]()
Πώς και πώς περιμένω να σε πάρω Nikol ...,Καλημέρα καλημέρα ελπίζω είστε καλά και περνάτε όμορφαΑπό 1 Αυγούστου έως 10 Αυγούστου θα βρίσκομαι στην Αθήνα και θα κάνω συναντήσεις κανονικά
![]()
Είναι σκληρός ο κόσμος αδερφέ. Σιγά μην λυπηθούμε κιόλας την κάθε τύπισσα που σε μια ώρα βγαζει 100+ ευρώ. Ρε πάμε καλά; Φυσικά πρέπει να υπάρχει σεβασμός από την πλευρά μας, το ίδιο κάνω κάθε γω, αλλά αυτή η δουλειά είναι επιλογή τους. Η επαφή και η συνομιλία με τον κάθε μαλακα δυστυχώς είναι και αυτη μέρος της δουλειάς. Ευλογημένες θα έπρεπε να νιώθουν που έχουν τη δυνατότητα και τα κότσια να κάνουν αυτή τη δουλειά και σε 10 χρόνια να έχουν βγάλει περιουσία για μια ζωήναι οκ, αλλα υπολογισε ομως οτι οι κοπελες δεχονται μηνυματα κατα ριπας, απο παρα πολλα ατομα και με καθε λογης μαλακια ερωτηση. βαλε και τους επισκεπτες μεσα.
αρα η ψυχολογια τους παιζει σε πολλα σταδια και κυματα.
δηλαδη εσυ που κανεις μια νορμαλ ερωτηση π.χ. μπορεις να πεσεις στην ιδια φαση που την ρωτανε αλλοι 5-10 και ολοι αυτοι μαλακιες ομως και της πριζουν τα βυζια.
αρα η μπαλα θα παρει και σενα λιγο στο αποξω, αν δεν μπορει να το κοντρολαρει ολο αυτο.
πιστευω να καταλαβαινεις τι θελω να πω.
πλακιτσα κανεις οταν ανταποκρινεται η αλλη και αυτο φαινεται.
Είναι σκληρός ο κόσμος αδερφέ. Σιγά μην λυπηθούμε κιόλας την κάθε τύπισσα που σε μια ώρα βγαζει 100+ ευρώ. Ρε πάμε καλά; Φυσικά πρέπει να υπάρχει σεβασμός από την πλευρά μας, το ίδιο κάνω κάθε γω, αλλά αυτή η δουλειά είναι επιλογή τους. Η επαφή και η συνομιλία με τον κάθε μαλακα δυστυχώς είναι και αυτη μέρος της δουλειάς. Ευλογημένες θα έπρεπε να νιώθουν που έχουν τη δυνατότητα και τα κότσια να κάνουν αυτή τη δουλειά και σε 10 χρόνια να έχουν βγάλει περιουσία για μια ζωή
Με την Νικόλ αξίζει και το πρώτο αλλά και το εκατοστό ραντεβού. Το κορίτσι απλά έχει το ομορφότερο σώμα αυτή την στιγμή στην πιάτσα και κάνει τα πάντα να περάσεις υπέροχα. Αν είσαι τυχερός και την βρεις, γιατί κάνει ελάχιστα ραντεβού, θα περάσεις υπέροχαΜαγκες αξιζει λετε 1η φορα σε ραντεβου με την Nikol?(Το λεω γιατι κολλημα της πρωτης φορας με call girl φαση)
δεν καταλαβες τι ειπα, αλλα δεν πειραζει.Είναι σκληρός ο κόσμος αδερφέ. Σιγά μην λυπηθούμε κιόλας την κάθε τύπισσα που σε μια ώρα βγαζει 100+ ευρώ. Ρε πάμε καλά; Φυσικά πρέπει να υπάρχει σεβασμός από την πλευρά μας, το ίδιο κάνω κάθε γω, αλλά αυτή η δουλειά είναι επιλογή τους. Η επαφή και η συνομιλία με τον κάθε μαλακα δυστυχώς είναι και αυτη μέρος της δουλειάς. Ευλογημένες θα έπρεπε να νιώθουν που έχουν τη δυνατότητα και τα κότσια να κάνουν αυτή τη δουλειά και σε 10 χρόνια να έχουν βγάλει περιουσία για μια ζωή
δεν καταλαβες τι ειπα, αλλα δεν πειραζει.
οπως εσυ επιλεγεις να πας, ετσι και αυτη επιλεγει να μη σε δεχτει, αρα καταληγουμε στο οτι ο καθενας με τις επιλογες του λοιπον.
το να επιμενεις να πας σε αυτη που δε θελει να σε δεχτει ομως, το προβλημα πεφτει σε σενα.
βλακακο 2λεπτε, θες σε ολα τα θρεντ να τρως καρπαζια μου φαινεται![]()
οτι πει ο Α. Mr μαλάκας της καρδιάς μας