Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 150
- Like
- 27.170
- Πόντοι
- 31.348
Εραστής του εικοσάρικουβλακακο 2λεπτε, θες σε ολα τα θρεντ να τρως καρπαζια μου φαινεται
Χαχαχαχαχαχα
Εραστής του εικοσάρικουβλακακο 2λεπτε, θες σε ολα τα θρεντ να τρως καρπαζια μου φαινεται
Φυσικά και είναι σκληρός.Είναι σκληρός ο κόσμος αδερφέ. Σιγά μην λυπηθούμε κιόλας την κάθε τύπισσα που σε μια ώρα βγαζει 100+ ευρώ. Ρε πάμε καλά?
Μαγκες αξιζει λετε 1η φορα σε ραντεβου με την Nikol?(Το λεω γιατι κολλημα της πρωτης φορας με call girl φαση)
Ναι τύπε μου η Νικολ αξίζει 100%...αρκεί να την βρεις μια φορά!!!Μαγκες αξιζει λετε 1η φορα σε ραντεβου με την Nikol?(Το λεω γιατι κολλημα της πρωτης φορας με call girl φαση)
Κουκλάρα μου όμορφη μου έχει λείψει αυτό το κορμί θα τα πούμε σύντομα από κοντάΚαλό απόγευμα σε όλους
Σιγουρα συμφωνω μαζι σου.Απλα καποιες κοπελες και να κολλησεις εχουν τον τροπο για αυτο ρωτησα.Μια δοκιμή δεν βλάπτει
Kalimeraa apo avrio konda sas lipon
Από αύριο μέχρι πότε;Kalimeraa apo avrio konda sas lipon
Καλώς ήρθατε δεσποινίς! Μαυρίσατε;Kalimeraa apo avrio konda sas lipon
Βεβαίως και μαύρησαμεΚαλώς ήρθατε δεσποινίς! Μαυρίσατε;
Θελουμε φωτό!Βεβαίως και μαύρησαμε
Ορίστε χαχαχαΘελουμε φωτό!
Φοβερό μαύρισμα!Ορίστε χαχαχα
Άπταιστα Ελληνικά ;-)Αγόρια με λένε Νικολ είμαι από Τσεχία και γουσταρω να περναω καλα !
καύλα δέρμα..Ορίστε χαχαχα
Και αλλού είναι άπταιστη!!!Άπταιστα Ελληνικά ;-)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καύλα δέρμα..
Τα έπαιξα στην κυριολεξία,βλέποντας την φωτογραφία έκανα καφέ χωρίς ζάχαρη και του πελάτη του βγήκαν τα μάτια έξω έτσι όπως τράβηξε μια τζούρα πριν φύγει. Ακόμη με γαμοσταυριζει χαχα χαΟρίστε χαχαχα
ΣοκολάταΟρίστε χαχαχα