james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 14.717
- Πόντοι
- 10.395
ΧΑΧΑΧΑΧΑ.....σου έγραφα εδώ (για να σε καλέσω) την ώρα που μου έγραφες κι εσύ!@james034 - @Xaramofais καλημερα ειπαμε
Great minds think alike...
ΧΑΧΑΧΑΧΑ.....σου έγραφα εδώ (για να σε καλέσω) την ώρα που μου έγραφες κι εσύ!@james034 - @Xaramofais καλημερα ειπαμε
ΑδερφοςΧΑΧΑΧΑΧΑ.....σου έγραφα εδώ (για να σε καλέσω) την ώρα που μου έγραφες κι εσύ!
Βομβαρδίζει άμαχο πληθυσμό Nikol ,it's unfair χαχαχαχα. Είσαι καύλα τρελή!!!
Δεν πιστευω να με βριζεις στα λονδρεζικαΧΑΧΑΧΑΧΑ.....σου έγραφα εδώ (για να σε καλέσω) την ώρα που μου έγραφες κι εσύ!
με γάμησες!!!!!!Άλλη μία έτσι για να Παίξετε με την φαντασία σας και σας αφήνω
Σιγά μην παίξουμε μόνο με την φαντασία μας, χαχαχαχα!!!Άλλη μία έτσι για να Παίξετε με την φαντασία σας και σας αφήνω
Γυρνα λιγο για να παιξουμε…με την φαντασια μας!Άλλη μία έτσι για να Παίξετε με την φαντασία σας και σας αφήνω
με την φαντασια μας θα παιξουμε?????Άλλη μία έτσι για να Παίξετε με την φαντασία σας και σας αφήνω
με την φαντασια μας θα παιξουμε?????
Εσένα σου είναι και εύκολο, φοράς φόρμα εργασίας χαχαχαχα!με την φαντασια μας θα παιξουμε?????
Ορίστε γύρισα χαχαχΓυρνα λιγο για να παιξουμε…με την φαντασια μας!
σταματα βρε κοπανε στο μπιλ αφου περνας...ολο και καποιο κοριτσι θα υπαρχει!!!!!!!χαχαχαχααΕσένα σου είναι και εύκολο, φοράς φόρμα εργασίας χαχαχαχα!
απο την αλλη!!!!!!!!Ορίστε γύρισα χαχαχ
Και αλλη μια με κωλο!!για εναν φιλο μου ειναι!!Ορίστε γύρισα χαχαχ
Nikol άσε τις μλκιες ,φοράω ποδιά, παραποδια, παντελόνι ,σλιπάκι ,,,δεν μου είναι εύκολο χαχαχαχα!!!Ορίστε γύρισα χαχαχ
Δεν θυμάμαι τι είπαμε@james034 - @Xaramofais καλημερα ειπαμε
Πουτανα κωλο..αμνησιαΔεν θυμάμαι τι είπαμε
Εμένα δεν τον λένε Φαντασία αλλά Ευτύχη....Άλλη μία έτσι για να Παίξετε με την φαντασία σας και σας αφήνω