Xaramofais
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 3.355
- Πόντοι
- 446
Πουτανα κωλο..αμνησια
Πουτανα κωλο..αμνησια
Για τον πουτανοφιλολογο της καρδιάς μαςΚαι αλλη μια με κωλο!!για εναν φιλο μου ειναι!!
ειναι και κορμαρα και τυπαρα.........Η Nikol είναι ένα από τα καλύτερα κορίτσια του χώρου εδώ μέσα, είμαστε τυχεροί που την έχουμε κοντά μας και ακόμα πιο τυχεροί όσοι έχουν συνευρεθει μαζί της !!!
Εχω και τον φιλο μου που ρωταει συνέχεια!εβαλε; εβαλε;Για τον πουτανοφιλολογο της καρδιάς μας
ευτυχως θαυμαζω και ΔΕ ματιαζωΚαλησπέρα λοιπόν κάποιος με μάτιαξε Μου έπεσε κινητό μου από τα χέρια στην σκάλες έγινε κομμάτια
Οπότε θα αλλάξεις και αριθμό σωστά;Καλησπέρα λοιπόν κάποιος με μάτιαξε Μου έπεσε κινητό μου από τα χέρια στην σκάλες έγινε κομμάτια οπότε μέχρι αύριο δεν θα μπορέσω να απαντήσω σε κανένα μήνυμα σε καμιά κλήση Από αύριο μεσημέρι και μετά θα έχω καινούργιο κινητό και θα επανέλθω πάλι κοντά σας
Σε φαγανε!να φανε τον κωλο τους!!Καλησπέρα λοιπόν κάποιος με μάτιαξε Μου έπεσε κινητό μου από τα χέρια στην σκάλες έγινε κομμάτια οπότε μέχρι αύριο δεν θα μπορέσω να απαντήσω σε κανένα μήνυμα σε καμιά κλήση Από αύριο μεσημέρι και μετά θα έχω καινούργιο κινητό και θα επανέλθω πάλι κοντά σας
Λοιπόν θα προσπαθήσω να κρατήσω το ίδιο Βάι Μπερ και το αριθμό γιατί θα μου είναι πολύ δύσκολο να αλλάξω τώρα αυτό το αριθμό που έχω δύο χρόνια θα δω αν μπορώ να το φτιάξω το κινητό μου να αλλάξουνε οθόνη καλώς αλλιώς αναγκάστηκα να αλλάξω και κινητό και Βάι Μπερ τελοσπάντων αύριο το πρωί θα ξέρω τι ακριβώς θα κάνωΟπότε θα αλλάξεις και αριθμό σωστά;
Λοιπόν θα προσπαθήσω να κρατήσω το ίδιο Βάι Μπερ και το αριθμό γιατί θα μου είναι πολύ δύσκολο να αλλάξω τώρα αυτό το αριθμό που έχω δύο χρόνια θα δω αν μπορώ να το φτιάξω το κινητό μου να αλλάξουνε οθόνη καλώς αλλιώς αναγκάστηκα να αλλάξω και κινητό και Βάι Μπερ τελοσπάντων αύριο το πρωί θα ξέρω τι ακριβώς θα κάνω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μέχρι τότε για να κλείσουμε ραντεβού όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μου στείλει εδώ στο προσωπικό μήνυμα
Ναι συμφωνώ έτσι πάει απλά εγώ δεν θέλω να χάσω μηνύματα γιατί είναι ολόκληρο αρχείο τα μηνύματα μου και έχω αποθηκεύσει τους αριθμούς έχω βάλει τους κωδικούς μου για τους πελάτες....αριθμο γιατι να αλλαξεις?!?!? Συσκευη αλλαζεις, η καρτα μενει!
Επισης νομιζω το viber ειναι "κουμπωμενο" με το mail κ το νουμερο σου και οχι με την συσκευη. Το πολυ-πολυ να χασεις τα μηνυματα μεχρι τωρα.
Νομιζω ετσι παει (χωρις να ειμαι 100% σιγουρος)