niceman
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 111
- Πόντοι
- 1
ψήνομαι να την επισκεφτώ την εν λογο <<κορασιδα>> αν εχει καποιος προσφατη εμπειρια θα βοηθουσε
ωραιο μωρο φαίνεται καβλιαρικο
ψήνομαι να την επισκεφτώ την εν λογο <<κορασιδα>> αν εχει καποιος προσφατη εμπειρια θα βοηθουσε
ωραιο μωρο φαίνεται καβλιαρικο
ωραιο φαίνεται αλλα θα μας βοηθούσε κ η αποψη απο την πραξη
εχεις εμπειρια με νικιολ?πολύ καλή η Ρία για ενεργητικούς και πιό θερμή πιό καμπυλόγραμμη, όμως η Νικόλ είναι πιό κορμάρα, ψηλότερη και μπορεί να σε γαμήσει κι όλας με +20
οπότε είναι up to you
μέτρια μπροστά στην ριαεχεις εμπειρια με νικιολ?
μέτρια μπροστά στην ρια
αν μπορείς τράβα στη Ρία χωρίς ν τ σκεφτειςκαμια προταση εχεις?
εχεις εμπειρια με νικιολ?
ποιον έκοψε μούτρο τ κορίτσι?¿Μην Μ πεις??Ρε μάγκες καπου ειδα οτι η Νικόλ λεει οτι τον έκοψε...
Ετσι δηλώνει φιλος....Τωρα οποιοςπηγε θα μας πειποιον έκοψε μούτρο τ κορίτσι?¿Μην Μ πεις??
δεν βλέπω φως!!Ετσι δηλώνει φιλος....Τωρα οποιοςπηγε θα μας πει
Ξέρεις αν και πως μπορω να βρω φωτογραφιες της πριν κανει τις εγχειρήσεις ;Συναντήθηκα με τη κοπέλα σχετικά πρόσφατα. Έχει χώρο μια χαρά στη καλλιθέα.
Από εμφάνιση, για μένα είναι τοπ. Είναι πολύ όμορφη και πολύ θηλυκή από κοντά (ακόμα και άβαφτη που ήταν). Πολύ ωραίο στήθος μεγάλο. Ωραίος πάτος και ωραίο πουλάκι όσο είδα (αν και δε σηκώθηκε).
Τώρα στα του αγώνα. Εγώ ήμουν ενεργητικός.
Σε καμία περίπτωση δε θα πω ότι ήταν ξεπέτα. Επίσης δε θα πω ότι δε γούσταρε. Απλά απότι καταλαβαίνω, ίσως χρειάζεται να αποκτήσει εμπειρίες το κορίτσι, είναι και μόλις 23χρ. Δεν έπαιρνε πρωτοβουλίες και γενικά υπήρχε μία ψύχρα. Βέβαια ίσως απλά να μη ταιριάξαμε.
Ξεκίνησε με πίπα, με καπότα. όχι κάτι που θα θυμάμαι για καιρό...
Τη πήρα στο να είναι αυτή από πάνω. Και τελείωσα με αυτή στα 4, αντέχει σφυροκόπημα νομίζω.
με ξενέρωσαν τα -στημένα- βογγητά.
Μου παρουσιάστηκε σαν ενεργοπαθητική. Το πουλάκι της δε το είδα σηκωμένο να πω την αλήθεια. Έτσι πεσμένο πάντως δεν ήταν μικρό.. Αλλά πόσο να δουλεύει και αυτό μαζί με τις ορμόνες; έχει αρχίσει η κατηφόρα.