Νέα

nikol-ελσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex71
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Μιλαμε τρομαξα  :S

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
αυτη μαλλον εκτελουσε τα κορνερ οταν επαιζε διπλο στο δημοτικο... :rockon: :rockon: :rockon:!

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Σοβαρα τωρα θες να πας με αυτο το εκτρωμα???
Τοσο χαλια εισαι η πινεις τιποτα χασισια?

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Τι είναι τουτο ρε;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Ρε φιλε γιατί ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

CROSSLOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
Δεν την έχω τιμήσει την κυρία αλλά μάλλον είναι η Νικόλ με XXL εργαλείο.Σε αυτή τη σελίδα έχει και κριτικές από σοβαρούς και μετρημένους συναγωνιστές φίλε μου.

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.508
Πόντοι
606
Νικολ απο συγγρου κορμη λαμπαδα

Nicosiabull

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2012
Like
120
Πόντοι
1
Νικολ απο συγγρου κορμη λαμπαδα

Πράγματι κορμί λαμπάδα , φιλική, καυλιάρα και με μεγάλο εργαλείο αλλά εμένα μου φάνηκε κάπως βιαστική και έχει την τάση να ζητάει εξτραδάκια πράγμα το οποίο καταντά εκνευριστικό.
Τώρα γιατί έχει 3 προφιλ και 2 διαφορετικά ονόματα στο ts-dating ένας θεός ξέρει!

Donald_Hump

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Η συγκεκριμενη είναι μια πολύ καλη επιλογή, κορμαρα και καυλιαρα πολύ...θα την χαρακτηριζα ''αμαζονα'' στυλ που με τρελαινει. Οσο για τις φωτο... πραγματικα η κοπελα δε ξερει να βγαζει φωτο και φαινεται αδικα ''χαλια''  πραγμα που δεν ισχυει καθολου! Επειτα από μια ματια στο skype, επειδή ειχα δισταγμούς, με το που την ειδα εχωσα το 50ευρο τσεπι και πηγα πετωντας με το 313 μου να την συναντισω!
Χωρος μικρος, ανετος και πεντακάθαρος. Ευγενικη πολύ και γενικα value for Money! Donald approved!  :thumbsup:

Με κερασε και μια Αμιτα μετα :thumbsup:

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
220
Πόντοι
1
Η συγκεκριμενη είναι μια πολύ καλη επιλογή, κορμαρα και καυλιαρα πολύ...θα την χαρακτηριζα ''αμαζονα'' στυλ που με τρελαινει. Οσο για τις φωτο... πραγματικα η κοπελα δε ξερει να βγαζει φωτο και φαινεται αδικα ''χαλια''  πραγμα που δεν ισχυει καθολου! Επειτα από μια ματια στο skype, επειδή ειχα δισταγμούς, με το που την ειδα εχωσα το 50ευρο τσεπι και πηγα πετωντας με το 313 μου να την συναντισω!
Χωρος μικρος, ανετος και πεντακάθαρος. Ευγενικη πολύ και γενικα value for Money! Donald approved!  :thumbsup:

θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου, οι φωτο την αδικούνε πολύ. από τις πιο καλες επιλογες που υπαρχουν στις ενεργητικες τρανς.

Nicosiabull

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2012
Like
120
Πόντοι
1

Και εμένα με κέρασε αμίτα, αλλά μόνο εγώ την βρήκα ότι ήταν πιεστική με τα εξτραδάκια?

Donald_Hump

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Και εμένα με κέρασε αμίτα, αλλά μόνο εγώ την βρήκα ότι ήταν πιεστική με τα εξτραδάκια?

Περυσι το καλοκαιρι την ειχα επισκεφτεί..δεν θυμαμαι να μου ειπε κατι τετοιο επειδή στανταρ θα το θυμομουνα..Αν ισχυει οντως το περι εξτραδακι πλεον ειναι απαραδεκτο και αυτή και ολες οσες το κανουν :jerking:

guru_gr

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
16
Πόντοι
1
Η Νικολ ειναι....όντος ειναι XL και ξερεις να το δουλευει καλα, για απαιτητικούς  :fuck2: :fuck2:
Ομορφη δεν την λες, καλύτερη in real life ομως την λες....κορμη άψογο.

Εμενα με κερασε ουισκι...καλα εσεις με τις Αμιτες εκδρομη με το Δηημοτικο πηγατε?  :grin:

*εσύ ξανθιά μην ζηλεύεις  :uglystupid:

Donald_Hump

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Η Νικολ ειναι....όντος ειναι XL και ξερεις να το δουλευει καλα, για απαιτητικούς  :fuck2: :fuck2:
Ομορφη δεν την λες, καλύτερη in real life ομως την λες....κορμη άψογο.

Εμενα με κερασε ουισκι...καλα εσεις με τις Αμιτες εκδρομη με το Δηημοτικο πηγατε?  :grin:

*εσύ ξανθιά μην ζηλεύεις  :uglystupid:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μπορει επειδή φοραγα μπλουζα με τον Οπτιμους Πραιμ από τα τρανσφορμερς να εκρινε σωστο να μου δωσει Αμιτα :thumbsup:

peter ellison

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
129
Πόντοι
1
Όντως παιδιά οι φωτογραφίες την αδικούν αρκετά.Όσες φορές πήγα μαζί της μάλλον δε βιαζόταν και από ενεργητικά προσόντα είναι πολύ καλή επιλογή.

Donald_Hump

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Όντως παιδιά οι φωτογραφίες την αδικούν αρκετά.Όσες φορές πήγα μαζί της μάλλον δε βιαζόταν και από ενεργητικά προσόντα είναι πολύ καλή επιλογή.

ειδατε?
Μια δοκιμη θα σας πεισει! :thumbsup:

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.892
Πόντοι
7.316
Η νικολ ειναι τουμπανο απο ολεσ τισ αποψεισ οι φωτογραφιεσ ειναι αισχοσ και την αδικουν, ειναι σοβαρη επαγγελματιασ καθαρη και ο χωροσ τησ λαμπει. Οχι σαν κατι που δεχονται σε καταγωγια κτλ...!!!!

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.508
Πόντοι
606
ετσι ειναι αυτη ειναι η αληθεια ασχετα που εγω δεν τη κανω κεφι

Stories