You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
nikol-ελσα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alex71
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 29
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Καλησπερα σας θα ηθελα να ρωτησω για την συγκεκριμενη,,,
Ισως υπαρχουν κ αλλα ποστ... αλλα πολλεσ νικολ
CROSSLOVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Δεν την έχω τιμήσει την κυρία αλλά μάλλον είναι η Νικόλ με XXL εργαλείο.Σε αυτή τη σελίδα έχει και κριτικές από σοβαρούς και μετρημένους συναγωνιστές φίλε μου.
Καλησπερα σας θα ηθελα να ρωτησω για την συγκεκριμενη,,,
αληθεια λες τωρα η κανεις πλακα ;;;
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.508
- Πόντοι
- 606
Νικολ απο συγγρου κορμη λαμπαδα
Nicosiabull
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2012
- Like
- 120
- Πόντοι
- 1
Νικολ απο συγγρου κορμη λαμπαδα
Πράγματι κορμί λαμπάδα , φιλική, καυλιάρα και με μεγάλο εργαλείο αλλά εμένα μου φάνηκε κάπως βιαστική και έχει την τάση να ζητάει εξτραδάκια πράγμα το οποίο καταντά εκνευριστικό.
Τώρα γιατί έχει 3 προφιλ και 2 διαφορετικά ονόματα στο ts-dating ένας θεός ξέρει!
Donald_Hump
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Η συγκεκριμενη είναι μια πολύ καλη επιλογή, κορμαρα και καυλιαρα πολύ...θα την χαρακτηριζα ''αμαζονα'' στυλ που με τρελαινει. Οσο για τις φωτο... πραγματικα η κοπελα δε ξερει να βγαζει φωτο και φαινεται αδικα ''χαλια'' πραγμα που δεν ισχυει καθολου! Επειτα από μια ματια στο skype, επειδή ειχα δισταγμούς, με το που την ειδα εχωσα το 50ευρο τσεπι και πηγα πετωντας με το 313 μου να την συναντισω!
Χωρος μικρος, ανετος και πεντακάθαρος. Ευγενικη πολύ και γενικα value for Money! Donald approved!
Με κερασε και μια Αμιτα μετα
Χωρος μικρος, ανετος και πεντακάθαρος. Ευγενικη πολύ και γενικα value for Money! Donald approved!
translover69
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 220
- Πόντοι
- 1
θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου, οι φωτο την αδικούνε πολύ. από τις πιο καλες επιλογες που υπαρχουν στις ενεργητικες τρανς.Η συγκεκριμενη είναι μια πολύ καλη επιλογή, κορμαρα και καυλιαρα πολύ...θα την χαρακτηριζα ''αμαζονα'' στυλ που με τρελαινει. Οσο για τις φωτο... πραγματικα η κοπελα δε ξερει να βγαζει φωτο και φαινεται αδικα ''χαλια'' πραγμα που δεν ισχυει καθολου! Επειτα από μια ματια στο skype, επειδή ειχα δισταγμούς, με το που την ειδα εχωσα το 50ευρο τσεπι και πηγα πετωντας με το 313 μου να την συναντισω!
Nicosiabull
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2012
- Like
- 120
- Πόντοι
- 1
Η συγκεκριμενη είναι μια πολύ καλη επιλογή, κορμαρα και καυλιαρα πολύ...θα την χαρακτηριζα ''αμαζονα'' στυλ που με τρελαινει. Οσο για τις φωτο... πραγματικα η κοπελα δε ξερει να βγαζει φωτο και φαινεται αδικα ''χαλια'' πραγμα που δεν ισχυει καθολου! Επειτα από μια ματια στο skype, επειδή ειχα δισταγμούς, με το που την ειδα εχωσα το 50ευρο τσεπι και πηγα πετωντας με το 313 μου να την συναντισω!
Και εμένα με κέρασε αμίτα, αλλά μόνο εγώ την βρήκα ότι ήταν πιεστική με τα εξτραδάκια?
Donald_Hump
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Και εμένα με κέρασε αμίτα, αλλά μόνο εγώ την βρήκα ότι ήταν πιεστική με τα εξτραδάκια?
Περυσι το καλοκαιρι την ειχα επισκεφτεί..δεν θυμαμαι να μου ειπε κατι τετοιο επειδή στανταρ θα το θυμομουνα..Αν ισχυει οντως το περι εξτραδακι πλεον ειναι απαραδεκτο και αυτή και ολες οσες το κανουν
guru_gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Η Νικολ ειναι....όντος ειναι XL και ξερεις να το δουλευει καλα, για απαιτητικούς
Ομορφη δεν την λες, καλύτερη in real life ομως την λες....κορμη άψογο.
Εμενα με κερασε ουισκι...καλα εσεις με τις Αμιτες εκδρομη με το Δηημοτικο πηγατε?
*εσύ ξανθιά μην ζηλεύεις
Εμενα με κερασε ουισκι...καλα εσεις με τις Αμιτες εκδρομη με το Δηημοτικο πηγατε?
*εσύ ξανθιά μην ζηλεύεις
Donald_Hump
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Η Νικολ ειναι....όντος ειναι XL και ξερεις να το δουλευει καλα, για απαιτητικούς
*εσύ ξανθιά μην ζηλεύεις
Μπορει επειδή φοραγα μπλουζα με τον Οπτιμους Πραιμ από τα τρανσφορμερς να εκρινε σωστο να μου δωσει Αμιτα
peter ellison
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 129
- Πόντοι
- 1
Όντως παιδιά οι φωτογραφίες την αδικούν αρκετά.Όσες φορές πήγα μαζί της μάλλον δε βιαζόταν και από ενεργητικά προσόντα είναι πολύ καλή επιλογή.
Donald_Hump
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Όντως παιδιά οι φωτογραφίες την αδικούν αρκετά.Όσες φορές πήγα μαζί της μάλλον δε βιαζόταν και από ενεργητικά προσόντα είναι πολύ καλή επιλογή.
ειδατε?
Μια δοκιμη θα σας πεισει!
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.508
- Πόντοι
- 606
ετσι ειναι αυτη ειναι η αληθεια ασχετα που εγω δεν τη κανω κεφι
peter ellison
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 129
- Πόντοι
- 1
Γούστα είναι αυτά,αλλά τα σωστό να λεγεται.ετσι ειναι αυτη ειναι η αληθεια ασχετα που εγω δεν τη κανω κεφι
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 3K
- Εμφανίσεις
- 709K
- Απαντήσεις
- 87
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 171