marios1891
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 87
- Πόντοι
- 0
η γκομενα θεωρω οτι γαμιεται τελεια με πολυ παθος και το γουσταρει οσο λιγες!!! εχουμε καμια πληροφορια??
η γκομενα θεωρω οτι γαμιεται τελεια με πολυ παθος και το γουσταρει οσο λιγες!!! εχουμε καμια πληροφορια??
Με συνχωρεις ρε Μαριε τωρα μεταξυ μας , θα πληρωνες καποιο ποσο για να γαμησεις αυτη την σαπιλα με τα κιτρινα δοντια και το μαραμενο κορμι
τυπε μου θυμιζει εκδηδωμενο πρεζακιΜε συνχωρεις ρε Μαριε τωρα μεταξυ μας , θα πληρωνες καποιο ποσο για να γαμησεις αυτη την σαπιλα με τα κιτρινα δοντια και το μαραμενο κορμι
Οχι αληθεια το ρωταω αυτο , κι αν ναι τι ποσο θα ηθελες να της δωσεις ....
εχεις δικιο δεν ειπα οτι ειναι το τρελο μουνι που θα πληρωνες πολλα για να γαμησεις. απλα ειπα οτι γαμιεται καλα και οτι το εχει μονο αυτο ειπα!!! δν ξερω ποσα θα εδινα για να σου απαντησω. αν εχει κανεις φβ της γκομενας ας στειλει πμΜε συνχωρεις ρε Μαριε τωρα μεταξυ μας , θα πληρωνες καποιο ποσο για να γαμησεις αυτη την σαπιλα με τα κιτρινα δοντια και το μαραμενο κορμι
Οχι αληθεια το ρωταω αυτο , κι αν ναι τι ποσο θα ηθελες να της δωσεις ....
Κάποια πληροφορία για νίκη παιδιά?
Μυστες μου, πειτε με ανωμαλο, πειτε με προβληματικο, πειτε με διεστραμενο, αλλά εγω αυτην την γκομενα την πηδαγα! Βγαζει τρελη καυλα! Εχουμε πληροφοριες πού μπορει να το δινει;;;