You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Με Έκανε Πουτάνα η Μάνα μου, νέα τσόντα Sirina
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50
- Εμφανίσεις 42K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.170
- Πόντοι
- 5.916
Αξιόλογη νέα τσόντα με πολύ καλό νέο ελληνικό πορνοτεμάχιο Αφροδίτη. Παίζει κι η Lola.
η αφροδίτη εργάζεται και στο αλκατράζ....
Επισκέπτης
εργαζεται ακομα?η αφροδίτη εργάζεται και στο αλκατράζ....
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
να πω ανα πιο πιασιαρικο: με εκαναν πουτανα τα capital controls ! ;)
καλοοο
old boy
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 13.557
- Πόντοι
- 25.700
Σωστος ο τιτλος του εργου και φιλοσοφημενος.Για να γινει καποια πουτανα,παντα καποιος αλλος φταιει.
GEORGE G
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.803
- Πόντοι
- 2.646
Με την πρωτη φορα αριστερα τετοιες ιστοριες θα γινουν καθημερινοτητα πλεον.
Μα δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι ορδές των ξανθων όμορφων ξυπόλυτων επι χρήμασι κοριτσιών ξεκίνησαν την κάθοδο ως αποτέλεσμα της αριστερής φτώχιας....
Μόνο που οι δικές μας συγκριτικά δεν πιάνουν μπάζα κοντά τους...(όταν θα αρχίσουν μαζικά να εκδίδονται... )
sersegas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 248
- Πόντοι
- 2.277
Παντως η υποθεση ΓΑΜΑΕΙ!!!
"Η Αφροδίτη, κόρη πλούσιας και γνωστής ψυχολόγου της Αθήνας, πηδιέται κρυφά με έναν μαύρο... όταν η μητέρα της το ανακαλύπτει διοργανώνει μια διεστραμμένη συνεργασία με τη γραμματέα της για να τον αποπλανήσουν να τις πηδήξει μαζί παρτούζα προσπαθώντας να διαλύσει το δεσμό της κόρης της... Η Αφροδίτη όμως διψασμένη για εκδίκηση γαμιέται με δύο αγνώστους σε ένα μπαρ και παρασύρει τη φίλη της Αναστασία σε μια κολασμένη παρτούζα για να τιμωρήσει τον εραστή της και την μητέρα της."
"Η Αφροδίτη, κόρη πλούσιας και γνωστής ψυχολόγου της Αθήνας, πηδιέται κρυφά με έναν μαύρο... όταν η μητέρα της το ανακαλύπτει διοργανώνει μια διεστραμμένη συνεργασία με τη γραμματέα της για να τον αποπλανήσουν να τις πηδήξει μαζί παρτούζα προσπαθώντας να διαλύσει το δεσμό της κόρης της... Η Αφροδίτη όμως διψασμένη για εκδίκηση γαμιέται με δύο αγνώστους σε ένα μπαρ και παρασύρει τη φίλη της Αναστασία σε μια κολασμένη παρτούζα για να τιμωρήσει τον εραστή της και την μητέρα της."
The Third Man
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2015
- Like
- 132
- Πόντοι
- 6
Παντως η υποθεση ΓΑΜΑΕΙ!!!
Στο τέλος τι γίνεται?
Έχω αγωνία
sersegas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 248
- Πόντοι
- 2.277
Στο τέλος τι γίνεται?
Έχω αγωνία
Δεν εχω ιδεα , αλλα με τοσο δραμα σιγουρα θα εχει κλαμα & πονο!!!!
alexcord80
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2016
- Like
- 25
- Πόντοι
- 16
Στο τέλος τι γίνεται?
Έχω αγωνία
η κορη κανει πουτανα και την μανα της
ΥΠΟΣΜΗΝΑΓΑΡΑ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 280
- Πόντοι
- 1
Ζουμε μεγαλες στιγμες....ο ελληνικος κινηματογραφος στα καλυτερα του...υπερπαραγωγη
Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.780
- Πόντοι
- 216
Την ειδε κανεις; Λεει τιποτα;
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.221
- Πόντοι
- 506
Αν μαθεις κατι ενημέρωσεπαιζει να την δουμε πουθενα free ?
me tooΑν μαθεις κατι ενημέρωσε
GIORGAROS1975
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 9
- Like
- 81
- Πόντοι
- 0
Ρε παίχτες, η Αφροδίτη κάποια πιτσιρίκα - λόκαλ σελέμπριτυ του φουμπού ,ονόματι "Βίκυ η ανάπηρη (γκαζιάρα)" από Μεσσηνία νομίζω - υπήρχε και σχετικό βίντεο με σούπα με τη μηχανή της και λογαριασμός της που τον έκανε κανένας πρώην γκόμενος με λίγες σέξυ φωτό της και πολλές άλλων γυναικών- μου θυμίζει, τόσο μεγάλωσε? Αν είναι αυτή, που είμαι σίγουρος ότι είναι, επιτέλους έμαθε να καβαλάει...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 3
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 25K