Νέα

Νίκη έμπαινες; Ποιό είναι το κόμμα του 2,9%

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίκη έμπαινες;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    80

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.468
Πόντοι
2.456
πασοκάρα του τότε :confused: τύπε, 15-20 χρόνια "δουλειάς" και ανήλικα παιδιά.
σύνταξη μέχρι και στους κορμοράνους της κερκίνης για ανέμελο πολλαπλασιασμό....
Έφτιαξε όλους τους δεξιούς η πασοκαρα κ αυτοί αντί να στηρίζουν έλεγαν πως είναι παράταξη του διαβόλου..
:confused::confused::confused:

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.505
Πόντοι
8.846
  • Χαχα
Αντιδράσεις: enduro

papas32

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2018
Like
237
Πόντοι
21
Γεννήθηκε το '64, να μπήκε στο παιδαγωγικό το νωρίτερο το '81,
αν τελιωσε σε 2 χρόνια τελιωσε το '83..
Πότε διορίστηκε κ πόσα χρόνια δούλεψε για να βγει σε σύνταξη το 2008;
Ξάδελφος που γεννήθηκε το '69 κ τελιωσε το '88 διετή παιδαγωγική ακαδημία θέλει 10+ χρόνια για να βγει σε σύνταξη..
25ετια με ανήλικο (παλιοί εργαζόμενοι) = πλήρης σύνταξη. 1983+25=2008. Δε φαντάζεσαι πόσες τέτοιες από δημόσιο,ΔΕΚΟ,τράπεζες πληρώνουμε. Μόνο το 2013 βγήκαν περίπου 300.000 μαζεμένοι με τέτοιες πρόωρες. Και παίρνουν 1200αρες το μήνα.

Νίκη = κόμμα εκκλησιαζομενων και με χρήμα από πίσω (πέτυχα διαφημίσεις σε διάφορα μέσα).

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.227
Πόντοι
6.946
Γεννήθηκε το '64, να μπήκε στο παιδαγωγικό το νωρίτερο το '81,
αν τελιωσε σε 2 χρόνια τελιωσε το '83..
Πότε διορίστηκε κ πόσα χρόνια δούλεψε για να βγει σε σύνταξη το 2008;
Ξάδελφος που γεννήθηκε το '69 κ τελιωσε το '88 διετή παιδαγωγική ακαδημία θέλει 10+ χρόνια για να βγει σε σύνταξη..
Φταίει η πατριαρχια τύπε μου.

• Χαχα
Αντιδράσεις: enduro

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.875
Πόντοι
6.536
FwwYVUTWwAAkb12.jpeg

:confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.752
Πόντοι
9.297
25ετια με ανήλικο (παλιοί εργαζόμενοι) = πλήρης σύνταξη. 1983+25=2008. Δε φαντάζεσαι πόσες τέτοιες από δημόσιο,ΔΕΚΟ,τράπεζες πληρώνουμε. Μόνο το 2013 βγήκαν περίπου 300.000 μαζεμένοι με τέτοιες πρόωρες. Και παίρνουν 1200αρες το μήνα.

Νίκη = κόμμα εκκλησιαζομενων και με χρήμα από πίσω (πέτυχα διαφημίσεις σε διάφορα μέσα).
Ναι...έπρεπε να έχει αφίσες του Τσε Γκεβάρα και της Τζάκρη για να έχει χρήμα από...μπρος!

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.227
Πόντοι
6.946
Ναι...έπρεπε να έχει αφίσες του Τσε Γκεβάρα και της Τζάκρη για να έχει χρήμα από...μπρος!
Τύπε μου, αν το παιδί σου ΔΕΝ λέγεται Ερνέστο στο μικρό του, και δεν έχεις την γκόμενα αστεφανωτη, ΔΕΝ αξίζεις να είσαι αρχηγός κόμματος και άξιος λαοπλανος.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.705
Πόντοι
736
Ο Τζημερος που αρθρογραφει με τρομερα επιχειρηματα απο το 2011, ελαβε 0.70%

Η...ΝΙΚΗ που το 90% των Ελληνων την εμαθαν την Κυριακη 21 Μαιου 2023 μετα τις 19:00 οταν και αρχισαν να αναρτωνται τα πρωτα αποτελεσματα των εκλογων, ελαβε...2.90%

Οταν εργαζομουνα σε καποια υπηρεσια πριν χρονια θυμαμαι ελεγα παντοτε την παρακατω φραση στους πιο κοντινους μου συναδελφους:

"Αυτο που με εκπλησσει πιο πολυ ειναι πως την ωρα που νομιζω οτι τα εχω δει ολα απο ανθρωπινες συμπεριφορες και πατο και πως δε γινεται να υπαρχει κατι χειροτερο, γνωριζω καποιον αλλον που διαψευδει το παραπανω και μαθαινω πως υπαρχει και πιο κατω απο τον πατο"

Το ιδιο ακριβως μας δειχνουν και οι ελληνικες εκλογες:

"Παντα υπαρχει πιο πατος απο αυτο που ηξερες"
Περίεργα πράγματα πάντως , απο την μια έχεις τον Κασιδιάρη να προτείνει στους ψηφοφόρους του να μην ψηφίσουν ΝΙΚΗ , Πλεύση , Τζήμερο και ΕΑΝ ... τους δυο τελευταίους δεν τους ψήφισαν , αλλά τους δύο πρώτους αποφάσισαν να τους ψηφίσουν ;

Σε συνδυασμό με το αστρονομικό ποσοστό του πρώτου κόμματος θα μπορούσε να αναρωτηθεί κανείς αν υπήρξε μικρή νοθεία η μεγάλη νοθεία , καθόλου νοθεία δεν νομίζω ...

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.786
Πόντοι
2.816
Αν το έλεγε ΒΥΖΑΝ, με τις αξίες που πρεσβεύει, θα είχε μπει Βουλή πάντως...

Από φάτσα κάτι σε παιδεραστή μου βγάζει...

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.438
Πόντοι
786
Σε συνδυασμό με το αστρονομικό ποσοστό του πρώτου κόμματος θα μπορούσε να αναρωτηθεί κανείς αν υπήρξε μικρή νοθεία η μεγάλη νοθεία , καθόλου νοθεία δεν νομίζω ...
αγνοείς τη δύναμη της εκκλησίας

νοθεία σε επίπεδο συνδυασμών;
να πας εφορευτική ή έστω εκλογικός αντιπρόσωπος ή γραμματέας για να δεις και μη λες ανοησίες

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.705
Πόντοι
736
αγνοείς τη δύναμη της εκκλησίας

νοθεία σε επίπεδο συνδυασμών;
να πας εφορευτική ή έστω εκλογικός αντιπρόσωπος ή γραμματέας για να δεις και μη λες ανοησίες
Μπορεί να κάνω λάθος , πάντως και στο youtube βλέπω οτι πολλοί αναρωτιούνται για νοθείες , άρα δεν είμαι ο μόνος που το σκέφτηκε.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.227
Πόντοι
6.946
Μπορεί να κάνω λάθος , πάντως και στο youtube βλέπω οτι πολλοί αναρωτιούνται για νοθείες , άρα δεν είμαι ο μόνος που το σκέφτηκε.
Νοσταλγοί καθεστώτος Τσυριζα, να υποθέσω.

1) Μόνο ο κομμουνισμος σε νεαρή ηλικία, επιφέρει τέτοια ολέθρια αποτελέσματα στην φυσιολογικη λειτουργία του εγκεφάλου (ελπίζω η περίπτωσή μου να μην είναι βαριά)
++++++
2) ψυχιατρικες και ψυχοπαθολογικες διαταραχές προσωπικότητας που έχει η πλειοψηφία των ατόμων πιστών - οπαδών (βέβαια, έχω φίλους δεξιούς που πραγματικά πιστεύουν στους αερο - ψεκασμούς για τον έλεγχο μας, ότι υπήρξαν γίγαντες - άνθρωποι 3-5 μέτρων και λοιπά... Δημοσθενικα) .

Αυτά που λένε τόσα δημοσκοπικα γραφεία, ανοιχτά πλέον και απορώ πώς δεν επιληφθηκε εισαγγελέας, για το κλίμα απειλών και τρομοκρατίας του ΞΕΨΕΙΡΙΖΑ, για να μην βγουν προεκλογικά δημοσκοπήσεις που ΔΕΝ άρεσαν (και συνεπώς θεωρούσαν μεθοδευμενες) , τα λέει όλα για την ψυχική - νοητική κατάσταση των ανθρώπων που συγκροτούν αυτό τον βόθρο.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.705
Πόντοι
736
Νοσταλγοί καθεστώτος Τσυριζα, να υποθέσω.
Όχι , απο πατριωτικό μικρό κόμμα ο ένας που είδα (κινήμα 21) στο κανάλι ΑΓΩΓΗ , ένας απο το κομμένο κόμμα του Κασιδιάρη (Τερυ ΧατζηΙερεμίας) , και ο δημοσιογράφος Κόκκαλης που δεν ξέρω τι ψηφίζει ... αυτοί και ποιός ξέρει πόσοι ακόμη αναρωτιούνται για νοθείες.

Εγώ πάλι αναρωτιόμουν για τυχόν νοθείες πρίν τους δω , απο το βράδυ των εκλογών.

Τώρα αν αναρωτιούνται και στον Σύριζα για νοθείες δεν το ξέρω.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.227
Πόντοι
6.946
Όχι , απο πατριωτικό μικρό κόμμα ο ένας που είδα (κινήμα 21) στο κανάλι ΑΓΩΓΗ , ένας απο το κομμένο κόμμα του Κασιδιάρη (Τερυ ΧατζηΙερεμίας) , και ο δημοσιογράφος Κόκκαλης που δεν ξέρω τι ψηφίζει ... αυτοί και ποιός ξέρει πόσοι ακόμη αναρωτιούνται για νοθείες.

Εγώ πάλι αναρωτιόμουν για τυχόν νοθείες πρίν τους δω , απο το βράδυ των εκλογών.

Τώρα αν αναρωτιούνται και στον Σύριζα για νοθείες δεν το ξέρω.
Εντάξει, δεν εκπλήσσομαι. Χαρακτηριστικό όλων τους, ψεκασμενοι των άκρων.

Η διαφορά ήταν μεγάλη και δεν το έλεγε κανείς.

Αυτό που εμένα προσωπικά, με βάζει σε σκέψεις , όχι νοθείας φυσικά, αλλά εσκεμμένης αποσιωπησης εκ μέρους ΟΛΟΥ του συστήματος(ΜΜΕ, κομματα, δημοσκόποι) , είναι το κόμμα Νίκη.
Ένα κόμμα που δεν είχα ξανακούσει μέχρι την εμφάνιση των αποτελεσμάτων, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να μην έχει καταγραφεί άνοδος και η προοπτική του ΠΟΥΘΕΝΑ. Αυτό θα έπρεπε να προβληματίζει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ (ασχέτως τι νομίζει ο καθένας μας για το κόμμα αυτό)

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.099
Πόντοι
3.506

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom