Νέα

Νιγιριανές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anouvisanouvis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
A

anouvisanouvis

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ηθελα να ρωτήσω τι παίζει με τις Νιγηριανες στην Ευριπιδου Εχω μπανίσει κάποια καλά αλλά για να ειμαι ειλικρινής ειμαι λιγο επιφυλικακτικός αλλα απο τημ άλλη με τρώει κιολας Καμμία συμβουλή ?
Παιδια θέλω να σας ευχαριστήσω όλους ανεξαιρέτως !! και κατατοπιστικοι και πολύ cool ολοι σας thank you re  :) :)το θέμα όμως είναι ότι θελω να γαμήσω μαύρη...

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Παιδια θέλω να σας ευχαριστήσω όλους ανεξαιρέτως !! και κατατοπιστικοι και πολύ cool ολοι σας thank you re  :) :)το θέμα όμως είναι ότι θελω να γαμήσω μαύρη...

Κάνε ένα ταξιδάκι Αγγλία όταν έχεις άδεια και γάμα όσες μαύρες θες.Ξέρεις πόσες αραπίνες Αγγλίδες υπάρχουν;;Γιατί να πληρώσεις στο δρόμο μια που 50% να χει HIV η άλλες αρρώστιες.Όλες αυτές πρεζόνια είναι και άρρωστες

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Αν ο νηματο-θέτης θέλει οπωσδήποτε να γαμήσει μαύρη, νομίζω υπάρχουν άλλες λύσεις πολύ χαμηλότερου κινδύνου (π.χ. σε στούντιο, call girls, κλπ).

OP
OP
A

anouvisanouvis

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Κάνε ένα ταξιδάκι Αγγλία όταν έχεις άδεια και γάμα όσες μαύρες θες.Ξέρεις πόσες αραπίνες Αγγλίδες υπάρχουν;;Γιατί να πληρώσεις στο δρόμο μια που 50% να χει HIV η άλλες αρρώστιες.Όλες αυτές πρεζόνια είναι και άρρωστες
ναι δεν διαφωνω απλα ελεγα μηπως επαιζε καμμια σε κανενα μπορδελο ή καπου πιο ασφαλώς

OP
OP
A

anouvisanouvis

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Αν ο νηματο-θέτης θέλει οπωσδήποτε να γαμήσει μαύρη, νομίζω υπάρχουν άλλες λύσεις πολύ χαμηλότερου κινδύνου (π.χ. σε στούντιο, call girls, κλπ).
ε αυτο θελω να μαθω ! παιζει κανενα και που ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom