?
Προσπαθω να την πάρω αλλά δεν απαντά...
την δοκίμασε καποιος αυτή; αν ναι, παρακαλώ ενημερώστε για την εμπειρία σας, πχ ηλικία, εμφάνιση, υπηρεσίες κλπ
kai
file einai polu kales!!!!
gia sas paidia!!!!!! kalws sas brhka!!!!!!!!!
την πήρα τηλ και κάνει λέει και κάποια extra. Από εμφάνιση τι λέει; Ποιας ηλικίας είναι περίπου;Κάνει μόνο μασάζ...
?
Για μούφα μου φαίνεται η ιστοσελίδα. Με ψεύτικα τηλέφωνα για να βγάλει χρήμα απ' τις διαφημίσεις και τα Popup. Ο φίλος που βάζει συνεχώς Links απο αυτό το blog προφανώς θα ξέρει περισσότερα.
kai
file einai polu kales!!!!
gia sas paidia!!!!!! kalws sas brhka!!!!!!!!!
μαγκες βρηκα μια ρουμανα το απογευμα κοντα στα land rover ..μενει εκει διπλα..ηθελα 50..
τελικα τα βρηκαμαι με 40..τιν γαμησα και απο τον κολο..αν και στην αρχη εκανε τιν δυσκολη....καλη ηταν..μεγαλο βυζι..
ορεο σωμα..μοθδοσε το τηλ τις..οπιος θελει πμ..
kanena thlefono filaraki?
ενας γνωστος μου πηρε μια εμμανουελα με 100 ευρω χοτελ ... ουτε γλυφομουνι , ουτε χάδια .... ... που να ήξερε με 20 ευρω τι κανω εγω !!!
ενας γνωστος μου πηρε μια εμμανουελα με 100 ευρω χοτελ ... ουτε γλυφομουνι , ουτε χάδια .... ... που να ήξερε με 20 ευρω τι κανω εγω !!!
Τι δινεις και κολο με 20 ευρω ??
μαγκες βρηκα μια ρουμανα το απογευμα κοντα στα land rover ..μενει εκει διπλα..ηθελα 50..
τελικα τα βρηκαμαι με 40..τιν γαμησα και απο τον κολο..αν και στην αρχη εκανε τιν δυσκολη....καλη ηταν..μεγαλο βυζι..
ορεο σωμα..μοθδοσε το τηλ τις..οπιος θελει πμ..