Vasco Da Gamage
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2023
- Like
- 346
- Πόντοι
- 21
Φίλε εγώ με γυναίκα που δεν δίνει κανονικό φιλί (french), που την παραπάνω ώρα την τρώει στην κουβέντα, και που γαμάς και νιώθεις ότι απλά άνοιξε τα πόδια, προσωπικά δεν περνώ καλά. Εφάγαμε όλη την ώρα στις κουβέντες και μετά βιαζόταν να με τελειώσει γιατί δεν είχαμε ώρα!Εμενα η εμπειρεια ηταν θετικη ,εχω παει 2 φορες τα εχω περιγραψει .να σημειωσω οτι εχει κανει αλλαγες παλια δεχοταν μισαωρο 150 τωρα μονο ωρα.εμενα μου ειχε αρεσει το μπλα μπλα αλλα δεν ειχε κρατησει πολυ ωρα.εδινε μια πιο προσωπικη αισθηση.οτι γνωριζεις τη κοπελα.μετα ανεβηκαν οι μετοχες της,ακριβυνε και δυσκολα την βρισκεις ελευθερη.παλια ελεγε μονο λεμεσο παει τωρα επεσε η δουλεια της και παει παντου. αν ηταν φτηνοτερη θα πηγαινα συνεχεια.αλλα εξαρταται τη ψανχει ο καθενας.δεν ειναι pse.εγω καταλαβαινω παντως οτι ολες οι κοπελες απο τη πολυ τη πουτσα στο τελος χαλανε
Δεν ξέρω τι εμπειρίες είχες, αλλά εσένα σου έτυχε να πας σε γυναίκα, να σε ξεκινά στα φιλιά και να φιλάς 10 λεπτά και να κάνεις προκαταρκτικά πριν καν βγάλει ρούχα και με την ησυχία σου; Και μετά να γαμάς και να σε αφήνει να το απολαμβάνεις χωρίς να θέλει κάθε 10 δευτερόλεπτα αλλαγή στάσης; Και να καυλώνει και η ίδια ή τουλάχιστον να δείχνει ότι χαίρεται που σε ικανοποιεί χωρίς να προσπαθεί να σε κάμει να χύσεις για να τελειώνεις; Και προπάντων.... να σε αφήσει να γαμήσεις 2 φορές στη μια ώρα;