Puppetmaster47
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2020
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Φίλε προσωπικά σε καμιά. Μόνο η Belle αξίζει για μένα αυτή τι στιγμήπαιδια ποια μου προτεινετε να επισκεφτω?
Φίλε προσωπικά σε καμιά. Μόνο η Belle αξίζει για μένα αυτή τι στιγμήπαιδια ποια μου προτεινετε να επισκεφτω?
Ρε φίλε με 1700€ στο πορτοφόλι δεν πας με την 10 ευρου έλεος και λες σου έκλεψε ξανά 500€ ήμαρτον,χτες εκει στο οχι 6 απογευμα πηρα 2 βιετναμ απο 20 ευρο.προσοχη ομως γιατι ψαρεψα μια κακασχημη τσιγγανα
πριν 3 μερες την εβαλα στο αμαξι και μου εκλεψε 1700 ευρο που ειχα στο πορτοφολι.την επομενη
μερα γυρεψα το πορτοφολι ο βλακας πως τα καταφερεαπορω!μετα θυμηθηκα χριστουγενα παλι θα ηταν η ιδια
μου λεει πιππα 10 ευρο και εχασα 500!διερωτωμουν μηπως εκανα λαθος τωρα σιγουρευτικα!
την βρηκα εριξα μια κλοτσια και εδωσα στην αστυνομια.ολοι την ψαχνουν.
αλλα να πας δικαστηριο αυτη προτιμα φυλακη και ισως καηγορηθεις για εμπορια προσωπου
πηγαν τα λεφτα
Έχω κάνει κριτική για την πρώτη στη δεύτερη γραμμή. Οι υπόλοιπες δεν μου λεν κάτι..παιδια ποια μου προτεινετε να επισκεφτω?
Η Μόνικα έχει βυζάρες και γενικά καμπύλες.παιδια ποια μου προτεινετε να επισκεφτω?
Τι να τη βαλει την αγγελια , βγαλε τη δαμεσα πληστηριασμο , χαχαΚυπραια άρχισε δειλά δειλά ..
Στην αρχή μασσαζ .. σήμερα την γαμησα… Μαλλων ήταν πολύ καυλομενη .. ωραιο σώμα και ωραιο βιζι…την γαμουσα μια ώρα αν και συμφωνήσαμε μια φορά 30 λεπτα ..την γαμησα 2 φορες.. τις έβαλα κολοδακτυλο με σκοπό να τιν γαμησω από κολο αλλά δύσκολο έμπνεε μέσα το δάκτυλο . όταν δοκίμασα να μπω μολισ Μπήκε το κεφαλάκι πόνεσε και τραβηχτικέ..λογικά σε λίγο θα τιν καταφέρω ..
Κάντε υπομονή σε λίγο θα βαζει αγγελια..
Μπορείς να πεις πληροφορίες ρε φιλε ενδιαφεφομαιΚυπραια άρχισε δειλά δειλά ..
Στην αρχή μασσαζ .. σήμερα την γαμησα… Μαλλων ήταν πολύ καυλομενη .. ωραιο σώμα και ωραιο βιζι…την γαμουσα μια ώρα αν και συμφωνήσαμε μια φορά 30 λεπτα ..την γαμησα 2 φορες.. τις έβαλα κολοδακτυλο με σκοπό να τιν γαμησω από κολο αλλά δύσκολο έμπνεε μέσα το δάκτυλο . όταν δοκίμασα να μπω μολισ Μπήκε το κεφαλάκι πόνεσε και τραβηχτικέ..λογικά σε λίγο θα τιν καταφέρω ..
Τι να τη βαλει την αγγελια , βγαλε τη δαμεσα πληστηριασμο , χα
Προσωπικά με ενδιαφέρει να περνώ καλα 5-6 φωρες μέχρι να την βαρεθώ….τιποτα αλλο..Τι να τη βαλει την αγγελια , βγαλε τη δαμεσα πληστηριασμο , χαχα
Δώσε ρε φίλε και κάποια πληροφορίαΚυπραια άρχισε δειλά δειλά ..
Αν βάλεις αρκετό μαύρο και σπίρια θα είναι η ίδια ..
δηλαδη?Αν βάλεις αρκετό μαύρο και σπίρια θα είναι η ίδια ..
Χαχαχα
Πουτανομπυραρια ΑΛΛΑ πρεπει να κάνεις λογαριασμο 100€ και μετά ξεκινά η κοπέλα να λέει ότι δεν μπορεί κλπΔεν βρήκα άλλο νήμα για να ρωτήσω αλλά ξέρει κανείς τι παίζει με το συγκεκριμένο μαγαζί, περασα σήμερα κατά τις 9 και ήταν μέσα στο βάθος (όσο κατάφερα να δω) τρεις κοπέλες και άλλη μια πιο έξω με έναν "πελάτη". Φωτισμός εξοτικ και υπάλληλοι σε προσπάθεια να τρομάξουν όποιον κοίταγε το μαγαζί
Σου έστειλα προσωπικό φιλε μουΚυπραια άρχισε δειλά δειλά ..
Πες μας καμία πληροφορία φίλε μου να ξεστραβωθούμε !!Κυπραια άρχισε δειλά δειλά ..