provelegios
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 8
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
παιδιά δεν ξέρω τί λέτε για Κύπρο, εγώ ήμουν φαντάρος στην ελδυκ, 2008 - 09 και όλοι είχαμε λιώσει στο γαμήσι...επειδή τα λεωφορεία από το στρατοπεδο μας άφηναν κοντά στην λήδρας όπου είχε 5-6 καλά κωλόμπαρα λιώναμε εκεί...μάλιστα ήταν αξιοσημείωτο το γεγονός ότι μας κάναν καλές τιμές επειδή ήμασταν φαντάροι από την ελλάδα (10 ευρώ ο χορός) και αυτό το διαπίστωσα από έναν φίλο κύπριο ο οποίος πήγε και του χρέωσαν 22 ευρώ...γενικά, όταν πηγαίναμε για χορό μας έδιναν κάποιες στην ζούλα το τηλέφωνό τους και τις παίρναμε καποια άλλη μέρα και πηγαίναμε στο ξενοδοχείο και γαμούσαμε για καμιά ώρα με 50 ευρώ μόνο από όσο θυμάμαι...μιλάμε για ασιάτισες...στην πλειοψηφία τους...εγώ μάλιστα πούλησα έρωτα σε δυο τρεις και από ένα σημείο και μετά δεν πλήρωνα για να γαμήσω, τις είχα σαν γκόμενες...τώρα δεν ξέρω τι έχει αλλάξει αλλά τότε λιώναμε στο γαμήσι...μάλιστα οι αξιωματικοί μας έλεγαν από την πρώτα μέρα που φτάναμε στο νησί ''προσέχετε τί πηδάτε''...ίσως πρέπει να το παίξετε φαντάροι όσοι είστε κάτω για να πηδάτε περισσότερο