Εχει κρητικη για 1ωρα δηλαδη 150Ε αν ειναι αληθινη η κρητικη!!
Εγω προσωπικα ουτε 50 εν εδιουν για 1ωρα!!
Εχει κρητικη για 1ωρα δηλαδη 150Ε αν ειναι αληθινη η κρητικη!!
φιλε στη νικη επια εγω το καλοκαιρι που εθελε 150 για μιαν ωρα. εχω και τα μυνηματα οπιος εν πιστευκει. πολλλα καλη στο σερβις τις αλλα τασει πιπα χωρις και εν καμει. εν μικροβιοφοβικη. πεντακαθαρη.. το γαμησι τελειο... εστειλα της που εξαναρτε πριν λιους μηνες και εθελε 170.. εν επια.. τωρα 200.. τα συμπερασματα δικα σαςΈστειλα μήνυμα και στις 2 κοπέλες και θέλουν 150 ευρω το μισαωρο. Επαζαρεψα τες για 100 ευρω 30 λεπτά και παλε δεν δεχουνται. (Εν μιλώ για ντούο. Η κάθε μια ξεχωριστά). Επιμένουν 150ευρω το μισαωρο. Τι στ'ανάθεμα εν που χρυσάφι το μουνί τους?????
Ποτε μου εν επίστεψα τις κρητικές στο σιτε γιατι έχει πολλά σχόλια που εν fake. Οτι συμπεράσματα βγαζω εν που δαμεσα.
αλανι μου τουτη στην ουκρανια μακαρι να πιανει 20 την ωραΕχει κρητικη για 1ωρα δηλαδη 150Ε αν ειναι αληθινη η κρητικη!!
Ηθελες να γραψεις τη μερα, οχι ωρα.αλανι μου τουτη στην ουκρανια μακαρι να πιανει 20 την ωρα
Για ποια γράφεις? ΛΙΝΚ?Ξερει κανενας για την ελληνιδα αστερι τι γινετε;
Δεν θυμαμαι ονομα αλλα πηγα σε μια Ελληνιδα αστερι πριν 2 χρονια και ηταν αθλια.Ελενα την λεγανε και στα λινκ ελληνιδα αστερι
ειναι καλη?Ξερουμε κατι;;Ελένη και Μαρία.
ΔΎΟ ΦΊΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΑ ΓΟΎΣΤΑ...ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΛΑΎΣΕΙΣ...ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.m.bazaraki.com