Παιδιά γ να τελειωνει το θεμα .. αυτα που περιεγραψα συμβαινουν εδω κ παρα πολυ καιρο .. μου τα λενε κ μ τα δειχνουν οι πελατες μου το τι λεει ο κυριος αυτος γ εμενα .. το οτι μ κραζει παντου χωρις δικαιωμα κ με ουσιαστικη αγνοια στο ποια ειμαι . Εκανα υπομονη τοσο καιρο εφοσον δεν εμπαινε στο νημα μου ν μου δωσει καποια αφορμη αλλα ειχα πει πως οταν θα ξαναεμπαινε θ ηταν κ η τελευταία του .. κ ποση υποκρισια.. μιλαει για στρουμφακια που μπαχαλευουν την ημερα διαμαρτυριας λες κ αυτος διαφερει απο αυτο π κραζει .. λες κ δεν μπαινει να μπαχαλεψει νηματα , η ακομα χειροτερα οταν το κανει πισω απο την πλατη μου κ να τα λεει οπως τα θελει κ οπως τον συμφέρει , το στρουμφακι κ αυτο θα ελεγε κανεις .. διοτι τοσο μικρος ειναι ο οποιοσδηποτε κοιταει να βγαλει δουλεια μειονοντας τους γυρω του . Κ ως ανεξαρτητη ειμαι κ πιο ευαλωτη.
Στο χωρο μας υπαρχει ο σωστος ανταγωνισμός κ υπαρχει κ αυτου του ειδος ο πολεμος .. ευτυχως που υπαρχει κοσμος εδω μεσα που αντιλαμβάνεται καποια πραγματα ωστε κ εγω παρολη την εκθεση ν εχω μια υποστηριξη ν τα βαζω μαζι τους.