Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 20.052
excuse me?ευτυχώς έχω κρατήσει την ταμπέλα, κάτι ήξερα-είχα καταλάβει...![]()
excuse me?ευτυχώς έχω κρατήσει την ταμπέλα, κάτι ήξερα-είχα καταλάβει...![]()
Και πυρός γιατί είμαι καύλαΑσφαλεια ζωης και συνταξιοδότησης θες
Λεγε ποτε παιρνεις συνταξη θελω να στη φαωΚαι πυρός γιατί είμαι καύλα![]()
Μορφεα εχω ν κοιμηθω 2 μερες..Πήγα και τα έκανα όλα επάνω σου
Πήγα και τα έκανα όλα επάνω σου
Δεν σου λέω τιποταΛεγε ποτε παιρνεις συνταξη θελω να στη φαω
Και πυρός γιατί είμαι καύλα![]()
Χαραμοφάης εισαιΔεν σου λέω τιποτα![]()
Και μνπνοΧαραμοφάης εισαι
Ναι sugar daddyΚαι μνπνο![]()
Άμα σου έγραψε κανένα χωράφι, ξηγήσου και σε μας.Μορφεα εχω ν κοιμηθω 2 μερες..
Τα σωστά άτομα που τα συμπαθούμε εννοείτε πως θα τα υπερασπιστούμε όποτε χρειαστεί.Θελω ν σχολιάσω κατι π εγινε σε αλλο νημα το πρωι το διαβασα πριν πεσουν αναφορες κ σβηστουν ολα .. ενας εδωσε αληθινο ονομα του συμφορουμιτη μας @Dimis απειλοντας τον ν δωσει αληθινα στοιχεια κ λεπτομέρειες της ζωης του εδω μεσα .. ευτυχως κ το λεω προς τιμη σας τον εκραξαν @gagarin @Humax και @Mythical Zoan κ κατεβηκε το προφιλ του .. επειδη προσφατα κ εμενα καποιος εδωσε το ονομα μου κ παλι την ιδια υποστηριξη ειχα απο τον κοσμο εδω μεσα.. μπραβο σας κ τετοιες συμπεριφορές πρεπει να καταρριπτονται ΠΑΝΤΑ.. μπραβο π κρατατε τον χωρο εχεμυθο γ ν συνεχισουμε ν κανουμε αυτο π κανουμε.. οσο γ τους εμμονικους π εκει π χεζουν θελουν ν τρωνε κιολας ν πατε σε ενα ψυχολόγο
....ωωωω ρε πστ μου ενα καφε ειπα να πιω, απ'τς μυτες με βγηκε
....ειστε αλητηριοι εσεις με τα μηχανακια, κανετε κοντρες κ φασαριεςΈχουμε τόσο σοβαρή συζήτηση για ένα παπί που άφησε εποχή και η άλλη ανεβάζει την κωλάρα της. Με ανώμαλους δεν μιλάω..
Αγαπημένο σεντόνι!![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν ειναι αδιαβροχη;
...πες μου οτι το'χει σετακι με μαξιλαροθηκες, θα τρελαθω!!!Αγαπημένο σεντόνι!
Ποσο παλιοπουστα πρέπει να είσαι για να κάθεσαι να βγάζεις τα στοιχεία κάποιου στη φορα σε ενα ανώνυμο φόρουμ.Τα σωστά άτομα που τα συμπαθούμε εννοείτε πως θα τα υπερασπιστούμε όποτε χρειαστεί.