Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 18.986
Κ μετα ελα ν φαμε το πανετονε στα τεσσεραΑύριο θα πάω να κοινωνησω...
Κ μετα ελα ν φαμε το πανετονε στα τεσσεραΑύριο θα πάω να κοινωνησω...
Δεν κοινωνούν αύριο ρε αντιχρηστε ...νηστεία αφού !Αύριο θα πάω να κοινωνησω...
Ποια Θεοφάνεια ρε τύπε; Εδώ είδαμε το φως το αληθινό. Θα με αρρωστήσεις μέχρι να έρθω. Ευτυχώς περνάνε οι μέρες.Δεν κοινωνούν αύριο ρε αντιχρηστε ...νηστεία αφού !
Τα θεοφάνεια μια και καλή...τράβα αύριο εκεί π σ λέει το κορίτσι...
Αντίχριστε το σωστό φίλε μου...Δεν κοινωνούν αύριο ρε αντιχρηστε ...νηστεία αφού !
Τα θεοφάνεια μια και καλή...τράβα αύριο εκεί π σ λέει το κορίτσι...
Ετσι με το βγαλε το γαμωοτοκορεκτΑντίχριστε το σωστό φίλε μου...
Φοβάμαι να πάω....
Εσυ τι ηρθες ν μ πάρεις συνεντευξηΝικόλ αλλά piercing έχεις σκεφτεί να κάνεις ή δεν σε ψήνει κάτι;
Αρρώστια είναι αυτές οι βυζάρες σου Νικόλ μου.![]()
I just said my grace and then I ate
Εσυ τι ηρθες ν μ πάρεις συνεντευξη
Δεν είναι μόνο οι βυζαρες της...είναι όλο το πακέτοΑρρώστια είναι αυτές οι βυζάρες σου Νικόλ μου.
Όντως.Δεν είναι μόνο οι βυζαρες της...είναι όλο το πακέτο
Sexy όπως πάντα.![]()
Όχι απλή ερώτηση έκανα αν δεν θέλεις δεν απαντάς κανένα πρόβλημα.Εσυ τι ηρθες ν μ πάρεις συνεντευξη
ΚΑΥΛΑ ΑΠΛΑ!![]()
Όταν λες στα 4 εννοείς ότι θα το κόψτε σε 4 κομμάτια και θα το φάτε ή ότι εσύ θα στηθείς στα 4 και θα το(ν) τρως;Κ μετα ελα ν φαμε το πανετονε στα τεσσερα
Σαν μερακλής και γνώστης των chubby κορασίδων έπρεπε να μας πείς την άποψη σου. Βέβαια η φωτογραφία της Νικόλ δεν αφήνει και πολλά περιθώρια, έστειλε του κακεντρεχείς για τσάι.Με ψαχνει κανεις?
Που να σε κατατάξουμε τώρα εσένα; Στους μλκς του 24 ή στους καινούριους του 25;Πόσο μαλακάς παίζει να είμαι που ήμουν από τους κερδισμένους στα δώρα της Νικόλ και ενώ μου είπε να της στείλω μήνυμα εγώ πετάω χαρταετό? Βρίστε με ελεύθερα
Πρέπει να αυτομαστιγωθεις...Πόσο μαλακάς παίζει να είμαι που ήμουν από τους κερδισμένους στα δώρα της Νικόλ και ενώ μου είπε να της στείλω μήνυμα εγώ πετάω χαρταετό? Βρίστε με ελεύθερα