καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.183
- Πόντοι
- 736
Κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει......
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγω λεω ν χαλαρωσουμε λιγο
Κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει......
Δε περνας κ απο Αθηνα βρε Νικολ! Τι βυζαρες ειν'αυτες ρε παιδακι μου!
Ναι σωστά θα στείλουμε Αθήνα Νικόλ Βίκυ Αλεξία και οποίες άλλες θέλετε γιατί εδώ έχουμε τόσες πολλές που δεν ξέρουμε με ποια να πάμε πρώτα...Ποοοο πόσο μονοφαγδες αχόρταγοι εκεί χάμω...τι να πω... Ετοιμάζουμε βανακι να τις στείλουμε όλες μαζί ΑθήναΔε περνας κ απο Αθηνα βρε Νικολ! Τι βυζαρες ειν'αυτες ρε παιδακι μου!
Δεν εχεις κ αδικο εδω που τα λεμε.Ναι σωστά θα στείλουμε Αθήνα Νικόλ Βίκυ Αλεξία και οποίες άλλες θέλετε γιατί εδώ έχουμε τόσες πολλές που δεν ξέρουμε με ποια να πάμε πρώτα...Ποοοο πόσο μονοφαγδες αχόρταγοι εκεί χάμω...τι να πω... Ετοιμάζουμε βανακι να τις στείλουμε όλες μαζί Αθήνα
Τύπε εμείς για το παλάτζο θα σας στείλουμε κμαν, μουνοβαγόνη, δημητράκη και ζαν κλώ να σας μεταδώσουν τη σοφία τους...Ναι σωστά θα στείλουμε Αθήνα Νικόλ Βίκυ Αλεξία και οποίες άλλες θέλετε γιατί εδώ έχουμε τόσες πολλές που δεν ξέρουμε με ποια να πάμε πρώτα...Ποοοο πόσο μονοφαγδες αχόρταγοι εκεί χάμω...τι να πω... Ετοιμάζουμε βανακι να τις στείλουμε όλες μαζί Αθήνα
Οχι ρε φίλος μην σας σας στερήσουμε αφού δεν έχετε τίποτα εκεί ... κρατήστε και την Ζαν κλω και τον Ζαν Κλοντ βανταμ...Τύπε εμείς για το παλάτζο θα σας στείλουμε κμαν, μουνοβαγόνη, δημητράκη και ζαν κλώ να σας μεταδώσουν τη σοφία τους...
ενας απο αυτους κι εγω .και απο οτι ειδα ειμαι μελος απο το 2011 . 2 μηνυματα ως το 2024 και αλλα 3 απο προχθεςΆσχετο με το θρεντ της Νικόλ, αλλά κοιτάξτε πόσα φαντάσματα του σαη, με 1-5 μηνύματα, ενώ έχουν χρόνια εγγραφής εμφανίστηκαν. Και προσπαθούν να φτάσουν τα 5 ποστ για να μπορούν να στείλουν dm. Χώρια αυτούς που γράφτηκαν ίσα ίσα για να στείλουν μήνυμα καθώς η Νικόλ δεν τους δίνει τηλέφωνο φόρα παρτίδα.
@Nicole μήπως μετά το ανέβασμα των μελών του μπου, μπορείς να κάνεις κάτι και για υπογεννητικότητα, ακρίβεια, αύξηση ενοικίων κτλ?
Μην κάνεις αλλά 132 χρόνια για τα επομεναενας απο αυτους κι εγω .και απο οτι ειδα ειμαι μελος απο το 2011 . 2 μηνυματα ως το 2024 και αλλα 3 απο προχθες
Προσφερω φουλ υπηρεσιες σε δικο μου χωρο.
Μιση ωρα: 70 ευρ
Μια ωρα: 100 ευρ
2 ωρες: 180 ευρ
Δεν κανω: πρωκτικο, cim
Επικοινωνια μεσω ινμποξ
Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σουΠροσφερω φουλ υπηρεσιες σε δικο μου χωρο.
Μιση ωρα: 70 ευρ
Μια ωρα: 100 ευρ
2 ωρες: 180 ευρ
Δεν κανω: πρωκτικο, cim
Επικοινωνια μεσω ινμποξ
Καλησπέρα Nicole σαν καινούριος στο bou δεν μπορώ να σου στείλω μνμ .Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σου?
Δοκιμάστε με ταχυδρομικό περιστέριΠως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σου
καλο ειναι να διαβαζετε πρωτα και μετα να ρωτατε....ελεος.Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σου
Χαχαχαχαχα πολύ αστείο σου βρίσκεται κανένα γιατί δεν είμαι αυτης της γενιάςΔοκιμάστε με ταχυδρομικό περιστέρι
Προσωπικά, "τσίτωσα" δε χαλάρωσα
Δηλαδή τώρα συζητιέται σε όλα τα νήματά τα κατορθώματά του τύπου δεν έχει γίνει ρόμπα κ θα γίνει αν ανοιχτεί ένα κ μοναδικό νήμαHi σου εχω στειλει ηδη pm,
γιατι δεν ανοιγει καποιος ενα νημα για το σκουπιδι να γινει ρομπα και να μαθουν και τα υπολοιπα μελη-κοπελες ποσο ξεφτυλας παλιαντρας ειναι!
Τετοιο φαινομενο δεν εχω ξαναδιαβασει για οσο καιρο ειμαι εδω,να επιβεβαιωνεται επισης απο δυο κοπελες ειναι σοβαρο.
Ας ανοιχτει ενα νημα να γίνει γνωστη η δραση του
Ρε συ τυπε εγω το ειδα τωρα με το νημα της κοπελας.Δηλαδή τώρα συζητιέται σε όλα τα νήματά τα κατορθώματά του τύπου δεν έχει γίνει ρόμπα κ θα γίνει αν ανοιχτεί ένα κ μοναδικό νήμα
Κάτι ιδέες π έχετε μερικοί