Ακολουθεί Κριτικη.....
Αντιθέτως με τις προηγούμενες κριτικές μου, δεν θα μπω σε λεπτομέρειες με το τι ακριβώς έγινε γιατί το κορίτσι μου βγάζει μια πολύ GFE κατάσταση και θα ήθελα να συνεχίσω σε αυτό το mood.
Με την Νικόλ είχα προγραμματίσει να βρεθώ στο προηγούμενο τουρ της αλλά εξαιτίας δικών μου επαγγελματικών υποχρεώσεων έπρεπε να ακυρώσω το ραντεβού μια μέρα πριν, όπως είχα γράψει και εδω, μου έκανε φοβερή εντύπωση ο τρόπος που απαντούσε στα μηνύματα και γενικά όλη της η αντιμετώπιση οπότε περίμενα την επόμενη βόλτα της στην πρωτεύουσα.
Πρώτο πρωινό δίωρο ραντεβού λοιπόν, παίρνω δωμάτιο στην Ηλιούπολη και περιμένω, το κορίτσι ήρθε ακριβώς στην ώρα της. Χαιρετούρες πολύ μαζεμένες, τσιγαράκι και κουβέντα μέχρι να σπάσει ο πάγος και να αρχίσει ο αγώνας. Τελείως περιληπτικά, έπεσαν 2 μπάλες γιατί πραγματικά απολαύνανα την συζήτηση μαζί της οπότε ήθελα να ξοδέψω λίγο χρόνο στο να την γνωρίσω καλύτερα.
Το κορίτσι έχει αρκετά "μη" τα οποία ξεκαθαρίζει από την αρχή και είναι πρόθυμη μέχρι και να φύγει από το ραντεβού αν δεν συμφωνεί ο παρτενερ, αυτά που επιτρέπονται όμως τα κάνει εξαιρετικά, είναι πεντακάθαρη, δίνεται και εκφράζει τις επιθυμίες της.
Εμφανησιακά αν και ήρθε άβαφτη και με πολύ κάσουαλ ντύσιμο ήταν στα γούστα μου, με λίγα πιασίματα, αρκετό μελάνι παντού και όπως όλοι έχουμε καταλάβει με στήθος στο τοπ 5 που έχω δει ποτέ.
Στο αν θα την ξανάβλεπα, αν και ως γνωστός κωλάκιας δύσκολα παίρνω κορίτσια που δεν κάνουν πρωκτικό δεύτερη φορά, εδώ είναι ένα σίγουρο ναι.
@Nicole μπορείς να μου πείς α)
Ποιός πηδάει 10 το πρώι? και β)
πονάς σήμερα κομανέτσι?
Γαμάτε γιατί χανόμαστε