Βρε μπουφο, για να μην πω τίποτα χειρότερο, επειδή το χοντραίνεις με τις τοπικιστικές μλκιες που πετάς!
1ον. Κανένας σχεδόν δεν είναι βέρος Αθηναίος, κι εγώ από Μακεδονία κρατάω, αλλά κάτι πρέπει να βρεις να την πεις στους Αθηναίους και καλά.
2. Για πες μας ρε φίλε, εγώ παντρεμένος με υποχρεώσεις, που τα φέρνω βόλτα δύσκολα οικονομικά, πως θα έρθω Θεσσαλονίκη ? Με τι προσόντα? Κι αφού δεν έρχομαι τι σημαίνει? Ότι κάνω καυλάντα με τη Νικόλ? Ότι δε μιλάω σοβαρά?
Αντε, ας μαζευτούμε λιγάκι...
Στην καταγωγή λίγοι, στην νοοτροπία που ανέφερα αρκετοί. Τοπικιστής δεν είμαι γιατί δεν προσπαθώ να αποδείξω ότι η μια πόλη είναι καλύτερη από την άλλη. Το ακριβώς αντίθετο. Καταδεικνύω τον πλουραλισμό στις επιλογές σας και το παραλογο/παράδοξο να παρακαλέτε τις 2-3 που έχουμε εδώ.
Εγώ που τα φέρνω δύσκολα βόλτα περίπου όπως εσύ (σε αυτά δε χωράνε διαφωνίες) και υπερ γουστάρω Άννα πιπινάκι από την 1 φορά που την πήρα, δεν την παρακαλάω να έρθει θεσσαλονίκη να την πηδήξω. Αν το αποφασίσει μόνη της να έρθει για ένα τουρ είναι άλλο θέμα. Και δεν θα την παρακαλούσα είδικά αν στην πόλη μου είχα σχεδόν 5πλάσιες επιλογές.
Τροχονόμος στον πούτσο σου δεν είμαι να σου πω ποια θα γαμήσεις. Αλλά αυτό που τις παρακαλάτε συχνά πυκνά είναι τουλάχιστον στατιστικό παράδοξο.
Εγώ, προσωπικά εσένα δε σε έβρισα ούτε μίλησα απαξιωτικά για το άτομό σου.