GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 109
- Like
- 13.497
- Πόντοι
- 32.165
Να με παρεις τηλεφωνο και να με βρισεις επειδη τρωω πολυ δεν το εκανες και συν τοις αλλοις, τρως και εσυ μαζι μου! Ντροπη σου!
Να με παρεις τηλεφωνο και να με βρισεις επειδη τρωω πολυ δεν το εκανες και συν τοις αλλοις, τρως και εσυ μαζι μου! Ντροπη σου!
Φίλη σου;;
Εγω σ ειπα ν κανουμε κετο κ εσυ μ ειπες τρωμε ΠΑΚΕΤΟΝα με παρεις τηλεφωνο και να με βρισεις επειδη τρωω πολυ δεν το εκανες και συν τοις αλλοις, τρως και εσυ μαζι μου! Ντροπη σου!
Οχι εχουμε τσακωθειΦίλη σου;;
Πως μπορώ να βοηθήσω να τα ξαναβρείτε;Οχι εχουμε τσακωθει
Μισο λεπτο ν μιλησω μ τον εαυτο μΠως μπορώ να βοηθήσω να τα ξαναβρείτε;
Αν τσακωθηκατε για άντρα, καλή καρδιά, δεν είναι ωραία πράγματα αυτάΜισο λεπτο ν μιλησω μ τον εαυτο μ
Ασε μας ρε μπαροκ κ εσυ απογευματάτικο ..ηρθες ν μας ξεχωρισεις το μπαιπολαρ μαςΑν τσακωθηκατε για άντρα, καλή καρδιά, δεν είναι ωραία πράγματα αυτά
Πωωω τι μου είπεςΑσε μας ρε μπαροκ κ εσυ απογευματάτικο ..ηρθες ν μας ξεχωρισεις το μπαιπολαρ μας
Με τα δαχτυλαΠωωω τι μου είπες
Αυτό με κουτάλι τρώγεται ή με πιρούνι;
Με τα δαχτυλα
Εντάξει...
Σιγά ρε αρχαίε!Κρίμα που είμαι νέο μέλος (αρχαίο αλλά δεν γράφω ποτέ) και δεν μπορώ να σου στείλω μήνυμα για τα περαιτέρω...
Κουτσομπολεςγειτονισσεςδιαχειριστριες, ρουφιάνοι θυρωροι
Κοινώς ματάκιας δηλαδήΚρίμα που είμαι νέο μέλος (αρχαίο αλλά δεν γράφω ποτέ) και δεν μπορώ να σου στείλω μήνυμα για τα περαιτέρω...
Ποια είναι αυτή;
Really?Μισο λεπτο ν μιλησω μ τον εαυτο μ