No words needed που λένε. Τυχερός που την είδα ετσι ντυμένη χθες το μεσημέρι. Πρώτη επίσκεψη. Ανοίγει η πόρτα χαμογελάει χαμογελάω. Σου αρέσω μου λέει. Τώρα τι να απαντήσεις όταν σου ανοίγει μια γυναίκα την πόρτα με αυτή την ενδυμασία. Της λέω ναι μου αρέσεις. Συστηθήκαμε κάναμε λίγο small talk και μπήκα για ντουζ. Καθίσαμε στον καναπέ και τα είπαμε κάνα 10 λεπτό με τέταρτο. Μου λέει θέλεις να αρχίσουμε και έτσι πήγαμε στο κρεβάτι. Άρχισε με φιλιά και μετά την πιπα. Μαγική θα έλεγα. Εναλλαγή deep throat και γλύψιμο κεφαλιού. Μετά αρχίσαμε τα σπορ. Ευτυχώς είχα αντοχές και είχε ουσία. Πρώτα η Νικόλ πάνω, αλλαγή εγώ πάνω. Στα τέσσερα και μετά από λίγο ξάπλωσε εντελώς και γω από πίσω. Reverse cowboy στο τέλος. Και χυσιμο με το χέρι και γλύψιμο της πουτσας. Φανταστικές βυζαρες. Και το καλό είναι σε αφήνει να της πιάσεις να της γλύφεις και όχι σαν κάτι άλλες αχ και βαχ. Όποιου αρέσει gf6 συνιστώ ανεπιφύλακτα. Πρώτο review που γράφω. Ελπίζω να βοήθησα τους συναγωνιστές εδώ στο φόρουμ. Α και έκλεισα για μια ώρα. Έκατσα μια ώρα και ένα τέταρτο. Πλήρωσα 100 παρόλα που έκατσα ένα τέταρτο παραπάνω