κατερινα θα ερθεις για τριλλιντερ στην ομαδα?
ποια λες κατερινα? την...μαριαννα?
κατερινα θα ερθεις για τριλλιντερ στην ομαδα?
Ρε σεις μια φορα το ειδα καναν μια φωτογραφιση γυμνες σχεδων μια [size=20pt]Δημητρα[/size] ειναι καλη. Και αλλη μια νομιζω κατα τα αλλα δεν ειχε πιο ωρεες γκομενες??? ελεος
ε ναι ρε!!! η κοπελα κανει διαφορα και εξωτερικα και με την πουτανια της ;)
προσεχε μην μας βγαλεις κανα ματι κοσμομπεμπα..Ρε σεις μια φορα το ειδα καναν μια φωτογραφιση γυμνες σχεδ[size=30pt]ω[/size]ν μια Δημητρα ειναι καλη. Και αλλη μια νομιζω κατα τα αλλα δεν ειχε πιο ωρεες γκομενες??? ελεος
πιστευω οτι 1 ειναι το μουνι το δυνατο μεσα στο παιχνιδι.
ειναι η ιωαννα.
οποιος εχει καμια φωτο ας την βαλει.
:-* :-* :-* :-* αν κατσεις να διορθωνεις ολα τα ορθογραφικα μου θα σου παρει μερες μωρο μου!! Παντως αν το κανεις θα σε πληρώνω με την ωρα, τοχω ανααααααγκη Η τοπ ανορθογραφη ειμαιπροσεχε μην μας βγαλεις κανα ματι κοσμομπεμπα..
ρε τυπε ειναι δυνατον να σου αρεσει η δημητρα?
θελω να μου εξηγησεις τους λογους που σου αρεσει αυτη η γκομενα.
Δάσκαλε μάλλον κάνεις πλάκα.
Για τη Δήμητρα, το fan club στο bourdela έχει αρχίσει από τα καλλιστεία της catwoman20 πριν μισό χρόνο.
Από τις κοπέλες του τελικού (δε θυμάμαι πόσες ήταν), η Δήμητρα άρεσε στο 80% του κοινού.
Για το παιχνίδι:
Αντικειμενικά τα μόνα αρνητικά της είναι ότι το σαγόνι της πάει λίγο πίσω από τη γραμμή του προσώπου (θα το καταλάβεις άμα της δεις προφίλ) και ότι δεν έχει βυζί (ακόμα). Από την άλλη είναι η ψηλότερη εκεί μέσα, έχει καλό σώμα, κατά τ'άλλα είναι πολύ όμορφη στο πρόσωπο & έχει το σωστό πακέτο του ναζιάρα φωνή-θηλυπρεπές στυλάκι-πουτανιά στο μάτι. Δεν ξέρω αν κάνει για μοντέλο ή όχι, αλλά τη γουστάρω γιατί είναι γκόμενα του τύπου που νιώθεις ότι πρέπει να τη βγάλεις σε μπουζούκια και μόλις χορτάσεις κοζάρισμα σε ξέκωλα ρούχα & ανελέητο κωλοτρίψιξο, να την γαμάς μέχρι το πρωί. Άμα αποτύχει σαν μοντέλο πιστεύω ότι πρέπει να ακολουθήσει μία τέτοια καριέρα.
ποιο βλαχαρα απο την δημητρα δεν υπαρχει εκει μεσα..
αυτη ειναι για μπουζουκια β διαλογης στη λαμια και πεταμα.
δεν απορω οτι μεγαλο μερος του μπου την συμπαθει.
ειναι γνωστο ποσο απειρως μαλακες ειναι οι ελληναρες.. ;)
τυπε ειχα πει παλαιοτερα οτι η δημητρα θα κανει την εξης καριερα οταν βγει απο το παιχνδι.
αφου θα κανει καποια αποτυχημενα βηματα στο χωρο του μοντελινγκ,θα δοκιμασει τις δυναμεις τις στο χωρο του τραγουδιου.αφου θα την γαμησουν ολοι οι γνωστοι-αγνωστοι του χωρου,θα καταλαβει οτι απετυχε και εκει.το επομενο βημα τις θα ειναι να κανει μια καλη καριερα στο χωρο τις βιζιτας,και θα αξιωθει να βαλει ενα ζευγαρι βιζια επανω τις.
προσωπικη μου αποψη,ειναι οτι νικητρια του παιχνιδιου θα ειναι η ρομινα.
πουτανα εισαι?:S :S :S μια κουβεντα ειπα η πουτανα και εγινε πεδιο μαχης η κουβεντα :S :S
Ο λογος το λεει αρκανς μου ;)πουτανα εισαι?
εχεις σκεφτει ποτε να γινεις?Ο λογος το λεει αρκανς μου ;)
αλλα και ναμουν σοου γουατ??
:S :S :S μια κουβεντα ειπα η πουτανα και εγινε πεδιο μαχης η κουβεντα :S :S
εχεις σκεφτει ποτε να γινεις?