τι σημαινει αυτο?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Next Top Model (ANT1)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 190K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
οτι κανει πολλα κολπα.....τι σημαινει αυτο?
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
χαχχαχχαχαχαχαχχα:-* :-* :-* :-* :-*οτι κανει πολλα κολπα.....
τις αρεσει η πουτσα πολυ λες ντεκερ δηλαδη?οτι κανει πολλα κολπα.....
εγω θα σε ρωτησω κατι αλλο φιλτατε......σε ποια δεν αρεσει?παντως το εγραψα κ στο αλλο θεμα,βγηκα,γυρισα κ ακομα εδω βρηκα καποιους?ενα θα γινουν με το pcτις αρεσει η πουτσα πολυ λες ντεκερ δηλαδη?
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εγω θα σε ρωτησω κατι αλλο φιλτατε......σε ποια δεν αρεσει?παντως το εγραψα κ στο αλλο θεμα,βγηκα,γυρισα κ ακομα εδω βρηκα καποιους?ενα θα γινουν με το pc
γελας κουφαλα........
και τι σε νοιαζει εσενα ρε ντεκερ τι κανουν αυτοι.εγω θα σε ρωτησω κατι αλλο φιλτατε......σε ποια δεν αρεσει?παντως το εγραψα κ στο αλλο θεμα,βγηκα,γυρισα κ ακομα εδω βρηκα καποιους?ενα θα γινουν με το pc
μπορει να μην εχουν φραγκα για να βγουνε,μπορει να μην γουσταρουν,μπορει-μπορει χιλια δυο να παιζοντε.καρφιτσες στα αχυρα μου φαινετε οτι ψαχνεις και εσυ.
ετσι για την ιστορια ρωτησα ρε.......εσυ τυπε πως κ τετοια ωρα μεσα?δεν σε παιρνει ο υπνος?και τι σε νοιαζει εσενα ρε ντεκερ τι κανουν αυτοι.
μπορει να μην εχουν φραγκα για να βγουνε,μπορει να μην γουσταρουν,μπορει-μπορει χιλια δυο να παιζοντε.καρφιτσες στα αχυρα μου φαινετε οτι ψαχνεις και εσυ.
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τυπε μου για μας ηταν το καρφακι ;) ;)και τι σε νοιαζει εσενα ρε ντεκερ τι κανουν αυτοι.
μαλλον κατι τετοιο γινετε.ετσι για την ιστορια ρωτησα ρε.......εσυ τυπε πως κ τετοια ωρα μεσα?δεν σε παιρνει ο υπνος?
το πιασε....τυπε μου για μας ηταν το καρφακι ;) ;)
κανενα γκομενο δεν εχεις? ξεμπαρκη εισαι?τυπε μου για μας ηταν το καρφακι ;) ;)
τυπε μου κωλοτριβεται αλλα δεν της καθομαι.κανενα γκομεο δεν εχεις? ξεμπαρκη εισαι?
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
γκομεο οχι!!! γκομενο ενα 3χρονακι τοχω στην τσεπη ;)κανενα γκομεο δεν εχεις? ξεμπαρκη εισαι?
το ξερει ο καημενος οτι μπαινεις κ τσιλιμπουρδιζεις εδω μεσα?γκομεο οχι!!! γκομενο ενα 3χρονακι τοχω στην τσεπη ;)
για να εισαι συνεχεια εδω,μαλλον θα θελεις να χωρισεις.γκομεο οχι!!! γκομενο ενα 3χρονακι τοχω στην τσεπη ;)
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙ :o :o :o :o :o :o :oτο ξερει ο καημενος οτι μπαινεις κ τσιλιμπουρδιζεις εδω μεσα?
κακο κοριτσι....για περνα απο δω να στις βρεξω.......ΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙ :o :o :o :o :o :o :o
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις