Νέα

Next Top Model (ANT1)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 192K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά σας αρέσει περισσότερο?

• ΑΓΝΗ

Ψήφοι: 5 2,2%
  • ΑΛΙΚΗ

Ψήφοι: 54 24,0%
  • ΤΖΩΡΤΖΙΑ

Ψήφοι: 8 3,6%
  • ΕΙΡΗΝΗ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΕΛΕΝA

Ψήφοι: 12 5,3%
  • ΕΜΙΛΥ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Ψήφοι: 17 7,6%
  • ΗΛΕΚΤΡΑ

Ψήφοι: 2 0,9%
  • ΙΩΑΝΝΑ

Ψήφοι: 22 9,8%
  • ΚΕΛΛΥ

• ΛΩΡΑ ΑΝΝ

Ψήφοι: 3 1,3%
  • ΜΑΡΙΝΑ

• ΝΑΝΣΥ Π.

Ψήφοι: 50 22,2%
  • ΡΟΥΜΠΙΝΗ

• ΣΙΝΤΟΡΕΛΑ

Ψήφοι: 39 17,3%
  • ΣΤΕΦΑΝΙΑ

Ψήφοι: 10 4,4%
  • ΜΑΡΙΑ Χ.

Ψήφοι: 1 0,4%
  • ΤΖΕΣΙΚΑ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΤΖΙΑΝΝΑΝ

Ψήφοι: 6 2,7%
  • ΦΕΝΙΑ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΔΞ/ΔΑ

• Καμία

Ψήφοι: 16 7,1%
  • Όλες

Ψήφοι: 7 3,1%
  • Oποια μου καθόταν...

Ψήφοι: 39 17,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    225

Billy7

Μέγας
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
86
Like
1.022
Πόντοι
3.625
ε και οι φιλες χαζογκομενες ειναι  :P
εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι οι περισσοτερες κοπελες εκει ειναι εμφανισιμες γιατι να βγαλουν κομπλεξ? :idiot:
η μονη που ισως υστερει εμφανισιακα ειναι η Μονικα και η δολια δεν εχει επιτεθει σε καμια!  :-

Μεταξυ γυναικων υπαρχει ανεπτυγμενο το αισθημα του ανταγωνισμου.Σε ενα αντιστοιχο παιχνιδι με αντρες δεν θα γινοντουσαν αυτα.

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μεταξυ γυναικων υπαρχει ανεπτυγμενο το αισθημα του ανταγωνισμου.Σε ενα αντιστοιχο παιχνιδι με αντρες δεν θα γινοντουσαν αυτα.

θα γινοντουσαν και με τους αντρες αλλα οχι τοσο εντονα
και οι αντρες ειναι "γυναικουλες" ωρες ωρες.
απλα εγω αλλο ηθελα να πω
γιατι οι γυναικες αυτες νοιωθουν να απειλουνται τοσο απ τη Μονικα ενω δεν ειναι οντως τοσο εμφανισιμη οσο οι αλλες ενω εκεινη ειναι χαλαρη!
ισως επειδη ειναι το outsider που τους εβαλε τα γυαλια  :sunglasses:
η ας πουμε γιατι η Δημητρα που ειναι αντικειμενικα μια κουκλα βγαζει τοση κακια απεναντι στην Ιωαννα, τι εχει να φοβηθει αφου ειναι και αυτη ομορφη?  :uglystupid:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Καλές μαλακισμένες κι'αυτές. Αν είχαν κι'αυτές καμιά κόρη στην ηλικία της Μόνικας και άκουγε τα ίδια να δω πως θα κάνανε. :jerking:

Μα γι'αυτό ακριβώς έχουν λυσάξει. Επειδή νομίζουν ότι έφαγε τη δόξα από αυτές, τις θεές. :uglystupid:

σωστός ωως προς το πρώτο σκέλος έχεις απόλυτο δίκιο  ;) ;)

εαν ήτανε θεές πιστεψέ με δεν θα είχαν αναγκη να ξεκατινιάζονται έτσι  :headbang: :headbang:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
γιατι οι γυναικες αυτες νοιωθουν να απειλουνται τοσο απ τη Μονικα ενω δεν ειναι οντως τοσο εμφανισιμη οσο οι αλλες ενω εκεινη ειναι χαλαρη!
η ας πουμε γιατι η Δημητρα που ειναι αντικειμενικα μια κουκλα βγαζει τοση κακια απεναντι στην Ιωαννα, τι εχει να φοβηθει αφου ειναι και αυτη ομορφη?  :uglystupid:

η απάντηση είναι απλή:γιατί εσύ και όχι εμείς λένε  :tickedoff: :tickedoff:

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16
Καλές μαλακισμένες κι'αυτές. Αν είχαν κι'αυτές καμιά κόρη στην ηλικία της Μόνικας και άκουγε τα ίδια να δω πως θα κάνανε. :jerking:

αυτο ακριβως
αυτη που μου κανε μεγαλυτερη εντυπωση ηταν μια Λινα Σακακου (δεν θυμαμαι ακριβως πως τη λενε) μια θειτσα τελος παντων, η οποια οταν ξεκινησε τη καριερα της στα παραθυρα των μεσημεριαναδικων μιλαγε συνεχεια για savoir vivre και καλους τροπους, συνεχισε βεβαια στο πρωινο της Χρουσαλα που ολοι εκει εκαναν του κοσμου τις μαλακιες και τωρα τη πετυχα παλι σ'ενα μεσημεριαναδικο να λενε για το NTP και η κουβεντα ειχε παει στη Μονικα και δεν θυμαμαι τι ειπε ακριβως αλλα τη χαρακτηρισε πολυ ασχημα και ειλικρινα κουφαθηκα!  :S :S :S
Γιατι δεν ειναι μονο οι καλοι τροποι αλλα ποια ειναι τωρα η θειτσα που ξεφτλιζεται στα παραθυρα να μιλησει για το κοριτσακι???  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6
" Για την Ιωάννα μόνο η Ντένια και λίγο η Ραμόνα χειροκρότησαν, ενώ για την Σεράϊνα και τη Μαρία όλα σχεδόν τα κορίτσια χειροκρότησαν δυνατά. Η στιγμή όμως που προκάλεσε τις περισσότερες αντιδράσεις ήταν όταν στο catwalk της ομορφιάς εμφανίστηκε η Μόνικα, η οποία αποδοκιμάστηκε με φωνήεντα και αρνητικά σχόλια."

χμμμ.... :rolleyes:

Εγώ γιατί κατάλαβα ότι αποδοκιμάστηκε από τα υπόλοιπα κορίτσια (βλ. Δήμητρα  :2funny:) και όχι από τους υπόλοιπους θεατές; :think:

Billy7

Μέγας
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
86
Like
1.022
Πόντοι
3.625

Ειναι θεμα ανατροφης και χαρακτηρα,η Δημητρα φαινεται απο τα μπουτρα οτι ειναι καριολακι

Billy7

Μέγας
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
86
Like
1.022
Πόντοι
3.625
αυτο ακριβως
αυτη που μου κανε μεγαλυτερη εντυπωση ηταν μια Λινα Σακακου (δεν θυμαμαι ακριβως πως τη λενε) μια θειτσα τελος παντων, η οποια οταν ξεκινησε τη καριερα της στα παραθυρα των μεσημεριαναδικων μιλαγε συνεχεια για savoir vivre και καλους τροπους, συνεχισε βεβαια στο πρωινο της Χρουσαλα που ολοι εκει εκαναν του κοσμου τις μαλακιες και τωρα τη πετυχα παλι σ'ενα μεσημεριαναδικο να λενε για το NTP και η κουβεντα ειχε παει στη Μονικα και δεν θυμαμαι τι ειπε ακριβως αλλα τη χαρακτηρισε πολυ ασχημα και ειλικρινα κουφαθηκα!  :S :S :S
Γιατι δεν ειναι μονο οι καλοι τροποι αλλα ποια ειναι τωρα η θειτσα που ξεφτλιζεται στα παραθυρα να μιλησει για το κοριτσακι???  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Νομιζω θα λες για την Κελυ Σακακου,αυτη ειναι απο τις πρωτες παρουσιαστριες της ερτ(εισαι μικρη δεν την προλαβες).Δεν ειναι καθολου τυχαια στην τηλεοραση,τωρα βεβαια εχει βγει στην συνταξη και γυριζει τα μεσημεριανα....

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Γιατί την ώρα που οι υπόλοιπες καβλαντίζονταν και κουτσομπόλευαν, αυτή κυκλοφορούσε αδιαμαρτύρητα με το σκουπόξυλο στην πλάτη. Και δεν κάνω πλάκα.

Άντε καλε! Κι'εγώ που νόμιζα πως ήταν του κατηχητικού. :2funny:

σωστός ο παίχτης ήτανε η μόνη που δούλευε και προσπαθούσε να βελτιωθεί

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16
Νομιζω θα λες για την Κελυ Σακακου,αυτη ειναι απο τις πρωτες παρουσιαστριες της ερτ(εισαι μικρη δεν την προλαβες).Δεν ειναι καθολου τυχαια στην τηλεοραση,τωρα βεβαια εχει βγει στην συνταξη και γυριζει τα μεσημεριανα....

ναι σωστα αυτη λεω
δεν ξερω αν εχει καποια αξιολογη πορεια τι σεβασμο ομως μπορω να εχω απεναντι σε καποια "κυρια" που δεν εχει αφησει μεσημεριανο για μεσημεριανο? θα μου πεις θα μπορουσε με το επιπεδο της-αν οντως εχει οπως λες- να δωσει κυρος σ'αυτες τις εκπομπες, οταν ομως τη βλεπω να κρινει απ την εμφανιση και μονο ενα κοριτσακι 20 χρονων και να το χαρακτηριζει ασχημα δεν μπορω χανω πασα ιδεα

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ναι σωστα αυτη λεω
δεν ξερω αν εχει καποια αξιολογη πορεια τι σεβασμο ομως μπορω να εχω απεναντι σε καποια "κυρια" που δεν εχει αφησει μεσημεριανο για μεσημεριανο? θα μου πεις θα μπορουσε με το επιπεδο της-αν οντως εχει οπως λες- να δωσει κυρος σ'αυτες τις εκπομπες, οταν ομως τη βλεπω να κρινει απ την εμφανιση και μονο ενα κοριτσακι 20 χρονων και να το χαρακτηριζει ασχημα δεν μπορω χανω πασα ιδεα

είχε κάποτε αξιόλογη πορεία πλέον είναι γηρολόγος των πρωινάδικων και των μεσημεριανών εκπομπών  :headbang: :headbang:

reigns

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μου θυμίζει τους Ολυμπιακούς όπου πήγαιναν οι Ελληνάρες από τα βλαχοχώρια να δούνε τένις και γιουχάριζαν τους αντίπαλους των Ελλήνων όταν πήγαιναν να κάνουν σερβίς. :headbang:

Άσε ρε πρωτευουσιάνε εσύ, καλά έκαναν ρε. Τώρα εσύ αποκαλείσαι και Έλληνας με αυτές τις μ***κιές που μας λες?

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16
Άσε ρε πρωτευουσιάνε εσύ, καλά έκαναν ρε. Τώρα εσύ αποκαλείσαι και Έλληνας με αυτές τις μ***κιές που μας λες?

δεν θα το γυρισουμε σε εθνικο ζητημα τωρα!
το θεμα ειναι πως αν οντως εγινε αυτο ηταν μεγαλη γουρουνια!  :jerking:

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Και καλά, πες ότι στους Ολυμπιακούς μπορούσε να πάει όποιος ήθελε κι'έτσι μπήκανε στα γήπεδα οι διάφοροι Καραμήτροι.

Στην επίδειξη μόδας που υποτίθεται ότι παρίσταται η αφρόκρεμα της αθηναϊκής κοινωνίας να γίνονται τέτοια καφριλίκια;
Δηλαδή ποιό θα είναι το επόμενο βήμα; Να πετάνε γαρδένιες και πιάτα στο Ηρώδειο, όπως έλεγε ο Χάρυ Κλυν;

Ειναι 8εμα παιδειας - τα ιδια γινονται στον στιβο και οπου αλλου οι Ελληναρες, και το...ανυπερβλητο DNA τους (κατα δηλωση ντοπαρισμενης τελικα Ελληνιδας α8λητριας) αισ8ανονται οτι αδικουνται

οσο για την...αφροκρεμα της...Α8ηναικης κοινωνιας....αυτη αποτελειται κατα κυριο λογο απο νταβατζηδες/μεταπρατες και διαφορων ειδων λαμογια - αστικη ταξη δεν υπηρξε και ουτε προκειται να υπαρξει....εικονικα τιμολογια/δομημενα ομολογα κοκ 8α συνεχισουν για πολλες δεκαετιες ακομα  ;)

arcans78

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
1
παντως μην εκπλαγειτε αν βγει πρωτη η μονικα.
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
παντως μην εκπλαγειτε αν βγει πρωτη η μονικα.
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

νικήτρια θα είναι η Ιωάννα έχει ήδη δημοσιευθεί στο blog του τροκτικού αν κοιτάξεις μερικές σελίδες πιο πίσω θα το δεις.

arcans78

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
1
νικήτρια θα είναι η Ιωάννα έχει ήδη δημοσιευθεί στο blog του τροκτικού αν κοιτάξεις μερικές σελίδες πιο πίσω θα το δεις.
φιλε η ιωαννα και η σεραινα οτι και να βγουνε,το μονο σιγουρο ειναι οτι την καριερα μοντελου θα την κανουν..ηδη εχουν ξεχωρισει εκει μεσα.η μονικα θελει σπρωξιμο ακομα λιγο για να καθιερωθει ως μοντελο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom