Νέα

Next Top Model (ANT1)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 192K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιά σας αρέσει περισσότερο?

• ΑΓΝΗ

Ψήφοι: 5 2,2%
  • ΑΛΙΚΗ

Ψήφοι: 54 24,0%
  • ΤΖΩΡΤΖΙΑ

Ψήφοι: 8 3,6%
  • ΕΙΡΗΝΗ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΕΛΕΝA

Ψήφοι: 12 5,3%
  • ΕΜΙΛΥ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Ψήφοι: 17 7,6%
  • ΗΛΕΚΤΡΑ

Ψήφοι: 2 0,9%
  • ΙΩΑΝΝΑ

Ψήφοι: 22 9,8%
  • ΚΕΛΛΥ

• ΛΩΡΑ ΑΝΝ

Ψήφοι: 3 1,3%
  • ΜΑΡΙΝΑ

• ΝΑΝΣΥ Π.

Ψήφοι: 50 22,2%
  • ΡΟΥΜΠΙΝΗ

• ΣΙΝΤΟΡΕΛΑ

Ψήφοι: 39 17,3%
  • ΣΤΕΦΑΝΙΑ

Ψήφοι: 10 4,4%
  • ΜΑΡΙΑ Χ.

Ψήφοι: 1 0,4%
  • ΤΖΕΣΙΚΑ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΤΖΙΑΝΝΑΝ

Ψήφοι: 6 2,7%
  • ΦΕΝΙΑ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΔΞ/ΔΑ

• Καμία

Ψήφοι: 16 7,1%
  • Όλες

Ψήφοι: 7 3,1%
  • Oποια μου καθόταν...

Ψήφοι: 39 17,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    225

arcans78

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
1
γιατι υπηρχε περιπτωση να μην της δωσουν?  :P
και πριν μπει στο next top model την ειχα για μεγαααααλη καριερα.....  :dancing:
αλλα μονο σ'αυτο το στυλ
τωρα που καηκε η τζουλια εντελως,
μαλλον αυτη θα ειναι η αντικαταστατρια τις.

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16

ε κατι τετοιο...ψιλοτραγουδησε κ σε κατι καραοκε που κανανε στο παιχνιδι κ λεω "να τα μας..."  :P

arcans78

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
1
ε κατι τετοιο...ψιλοτραγουδησε κ σε κατι καραοκε που κανανε στο παιχνιδι κ λεω "να τα μας..."  :P
παντως αν τις δωσουν και μια τιμη εκκινησης για βιζιτες  στην αρχη στα 3000 χιλιαρικα πιστευω οτι θα ειναι καλα.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

πολύ πιθανό χειρεύει η θέση της Τζούλιας πρέπει να υπάρξει άμεσση αντικατάσταση  :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ρε Λουκρητία, πας καλά; Υπάρχει γυναίκα που θα της πουν "δεν είσαι όμορφη" και αυτή θα πει "ναι, έχετε δίκιο"; Ούτε το μεγαλύτερο μπάζο στον κόσμο δεν πρόκειται να παραδεχτεί κάτι τέτοιο.

Χώρια του ότι η κοπέλα είναι πολύ ομορφότερη από κάτι άλλες διεθνείς μοντέλες που τις βλέπω και μου θυμίζουν τα παιδιά της Αιθιοπίας.

Η Ρομίνα έχει καλύτερο σώμα και κοστίζει μόνο ένα 50άρι. :grin:

Επεσε ο....τιμαριθμοs κι εκει

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Ρε Λουκρητία, πας καλά; Υπάρχει γυναίκα που θα της πουν "δεν είσαι όμορφη" και αυτή θα πει "ναι, έχετε δίκιο"; Ούτε το μεγαλύτερο μπάζο στον κόσμο δεν πρόκειται να παραδεχτεί κάτι τέτοιο.

Χώρια του ότι η κοπέλα είναι πολύ ομορφότερη από κάτι άλλες διεθνείς μοντέλες που τις βλέπω και μου θυμίζουν τα παιδιά της Αιθιοπίας.

Η Ρομίνα έχει καλύτερο σώμα και κοστίζει μόνο ένα 50άρι. :grin:

πολλά δίνεις με ένα 20ρικο καλά είναι στην Φυλής κυκλοφορούν καλύτερες :2funny: :2funny:

Billy7

Μέγας
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
86
Like
1.022
Πόντοι
3.625
ναι σωστα αυτη λεω
δεν ξερω αν εχει καποια αξιολογη πορεια τι σεβασμο ομως μπορω να εχω απεναντι σε καποια "κυρια" που δεν εχει αφησει μεσημεριανο για μεσημεριανο? θα μου πεις θα μπορουσε με το επιπεδο της-αν οντως εχει οπως λες- να δωσει κυρος σ'αυτες τις εκπομπες, οταν ομως τη βλεπω να κρινει απ την εμφανιση και μονο ενα κοριτσακι 20 χρονων και να το χαρακτηριζει ασχημα δεν μπορω χανω πασα ιδεα

Aλλο τα κρατικα καναλια κι αλλο τα ιδιωτικα,εκει τους συμβουλευουν να ξεκατινιαζονται.
Παντως ηταν απο τις πιο μεγαλες και ομορφες παρουσιαστριες που περασαν απο την τηλεοραση και τοτε αν δεν ειχες προσοντα δεν εβγαινες στο γυαλι,οχι οπως τωρα που το καθε ψωνιο που το πηδαει ο καθε Λατσιος και κανει εκπομπη!!!!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Aλλο τα κρατικα καναλια κι αλλο τα ιδιωτικα,εκει τους συμβουλευουν να ξεκατινιαζονται.
Παντως ηταν απο τις πιο μεγαλες και ομορφες παρουσιαστριες που περασαν απο την τηλεοραση και τοτε αν δεν ειχες προσοντα δεν εβγαινες στο γυαλι,οχι οπως τωρα που το καθε ψωνιο που το πηδαει ο καθε Λατσιος και κανει εκπομπη!!!!

εν-μέρη έχεις δίκιο αλλά όλες κάπως έτσι ξεκινάνε κάποιος που έχει διεθυντική θέση θα προωθήσει τα γκομενάκια δεν κάνεις καριέρα αν δεν έχεις ταλέντο :fuck2: :fuck2:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Δεν ξερω τι λετε εσεις,
[move] :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:[/move]
URL]]

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16

αν δεν θες δεν ξεκατινιαζεσαι
κι εμενα μετα την μια εκπομπη που πηγα στη τατιανα με πηραν μερικες ακομη φορες για να παω, δινοντας μου κανονικα ρολο για το τι θα κανω
μου ειχαν πει να παω σ'εκεινη την εκπομπη που ηταν βορεια προαστια εναντιων δυτικων και να το παιξω σνομπ τυπισσα απ τα βορεια που σνομπαρει τα δυτικα. και ειπα οχι! και δεν ειμαι και η σακακου!  :P
και το δα και μετα που το κοροιδευαν στο ραδιο αρβυλα και σταυροκοπιομουν κι ελεγα ευτυχως Παναγια μου που δεν πηγα!  :P

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
κι εμενα μετα την μια εκπομπη που πηγα στη τατιανα με πηραν μερικες ακομη φορες για να παω, δινοντας μου κανονικα ρολο για το τι θα κανω
μου ειχαν πει να παω σ'εκεινη την εκπομπη που ηταν βορεια προαστια εναντιων δυτικων και να το παιξω σνομπ τυπισσα απ τα βορεια που σνομπαρει τα δυτικα. και ειπα οχι! και δεν ειμαι και η σακακου!  :P
και το δα και μετα που το κοροιδευαν στο ραδιο αρβυλα και σταυροκοπιομουν κι ελεγα ευτυχως Παναγια μου που δεν πηγα!  :P

αυτά είναι τα καλά όλα σικέ και προετοιμασμένα για να διχάσουν τον κόσμο που δεν μπορεί να καταλάβει τι μ..α είναι όλοι αυτοί που ανοίγουν τέτοια θέματα

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Δεν ξερω τι λετε εσεις,
[move] :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:[/move]
http://[URL unfurl="true"]www.espressonews.gr/files/ArticlePhotos/20080912/alexan1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

καύλαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα    :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

Billy7

Μέγας
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
86
Like
1.022
Πόντοι
3.625

Ε οταν φτασεις σε καποια ηλικια δεν σε πειραζει μετα!!!Αυτη δεν εχει να αποδειξει κατι,εχει κανει μεγαλη καριερα και μαλλον τωρα μονο να τα τσεπωσει θελει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom