τωρα που καηκε η τζουλια εντελως,γιατι υπηρχε περιπτωση να μην της δωσουν?
και πριν μπει στο next top model την ειχα για μεγαααααλη καριερα.....
αλλα μονο σ'αυτο το στυλ
μαλλον αυτη θα ειναι η αντικαταστατρια τις.
τωρα που καηκε η τζουλια εντελως,γιατι υπηρχε περιπτωση να μην της δωσουν?
και πριν μπει στο next top model την ειχα για μεγαααααλη καριερα.....
αλλα μονο σ'αυτο το στυλ
τωρα που καηκε η τζουλια εντελως,
παντως αν τις δωσουν και μια τιμη εκκινησης για βιζιτες στην αρχη στα 3000 χιλιαρικα πιστευω οτι θα ειναι καλα.ε κατι τετοιο...ψιλοτραγουδησε κ σε κατι καραοκε που κανανε στο παιχνιδι κ λεω "να τα μας..."![]()
παντως αν τις δωσουν και μια τιμη εκκινησης για βιζιτες στην αρχη στα 3000 χιλιαρικα πιστευω οτι θα ειναι καλα.
τωρα που καηκε η τζουλια εντελως,
Ρε Λουκρητία, πας καλά; Υπάρχει γυναίκα που θα της πουν "δεν είσαι όμορφη" και αυτή θα πει "ναι, έχετε δίκιο"; Ούτε το μεγαλύτερο μπάζο στον κόσμο δεν πρόκειται να παραδεχτεί κάτι τέτοιο.
Χώρια του ότι η κοπέλα είναι πολύ ομορφότερη από κάτι άλλες διεθνείς μοντέλες που τις βλέπω και μου θυμίζουν τα παιδιά της Αιθιοπίας.
Η Ρομίνα έχει καλύτερο σώμα και κοστίζει μόνο ένα 50άρι.![]()
Ρε Λουκρητία, πας καλά; Υπάρχει γυναίκα που θα της πουν "δεν είσαι όμορφη" και αυτή θα πει "ναι, έχετε δίκιο"; Ούτε το μεγαλύτερο μπάζο στον κόσμο δεν πρόκειται να παραδεχτεί κάτι τέτοιο.
Χώρια του ότι η κοπέλα είναι πολύ ομορφότερη από κάτι άλλες διεθνείς μοντέλες που τις βλέπω και μου θυμίζουν τα παιδιά της Αιθιοπίας.
Η Ρομίνα έχει καλύτερο σώμα και κοστίζει μόνο ένα 50άρι.![]()
Σωστή κίνηση. Η Στεφανίδη παραήταν κουλτουριάρα για την εκπομπή του.![]()
δουλευει σε κανενα μπουρδελο η ρομινα?Η Ρομίνα έχει καλύτερο σώμα και κοστίζει μόνο ένα 50άρι.![]()
Όχι, είναι νεοκόρος στον Άγιο Ευλάμπιο.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και έκανε guest στον Άγιο Παντελεήμονα![]()
![]()
![]()
![]()
Γι αυτο θα φορολογησουμε την...Εκκλησια![]()
![]()
![]()
ναι σωστα αυτη λεω
δεν ξερω αν εχει καποια αξιολογη πορεια τι σεβασμο ομως μπορω να εχω απεναντι σε καποια "κυρια" που δεν εχει αφησει μεσημεριανο για μεσημεριανο? θα μου πεις θα μπορουσε με το επιπεδο της-αν οντως εχει οπως λες- να δωσει κυρος σ'αυτες τις εκπομπες, οταν ομως τη βλεπω να κρινει απ την εμφανιση και μονο ενα κοριτσακι 20 χρονων και να το χαρακτηριζει ασχημα δεν μπορω χανω πασα ιδεα
Aλλο τα κρατικα καναλια κι αλλο τα ιδιωτικα,εκει τους συμβουλευουν να ξεκατινιαζονται.
Παντως ηταν απο τις πιο μεγαλες και ομορφες παρουσιαστριες που περασαν απο την τηλεοραση και τοτε αν δεν ειχες προσοντα δεν εβγαινες στο γυαλι,οχι οπως τωρα που το καθε ψωνιο που το πηδαει ο καθε Λατσιος και κανει εκπομπη!!!!
Aλλο τα κρατικα καναλια κι αλλο τα ιδιωτικα,εκει τους συμβουλευουν να ξεκατινιαζονται.
Παντως ηταν απο τις πιο μεγαλες και ομορφες παρουσιαστριες που περασαν απο την τηλεοραση και τοτε αν δεν ειχες προσοντα δεν εβγαινες στο γυαλι,οχι οπως τωρα που το καθε ψωνιο που το πηδαει ο καθε Λατσιος και κανει εκπομπη!!!!
Δεν ξερω τι λετε εσεις,
[move]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/move]
http://[URL unfurl="true"]www.espressonews.gr/files/ArticlePhotos/20080912/alexan1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
κανεις δεν ειπε το αντιθετο :P
αν δεν θες δεν ξεκατινιαζεσαι
κι εμενα μετα την μια εκπομπη που πηγα στη τατιανα με πηραν μερικες ακομη φορες για να παω, δινοντας μου κανονικα ρολο για το τι θα κανω
μου ειχαν πει να παω σ'εκεινη την εκπομπη που ηταν βορεια προαστια εναντιων δυτικων και να το παιξω σνομπ τυπισσα απ τα βορεια που σνομπαρει τα δυτικα. και ειπα οχι! και δεν ειμαι και η σακακου!
και το δα και μετα που το κοροιδευαν στο ραδιο αρβυλα και σταυροκοπιομουν κι ελεγα ευτυχως Παναγια μου που δεν πηγα!![]()
Δεν ξερω τι λετε εσεις,
[move]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/move]
http://[URL unfurl="true"]www.espressonews.gr/files/ArticlePhotos/20080912/alexan1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
καύλαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
αν δεν θες δεν ξεκατινιαζεσαι
κι εμενα μετα την μια εκπομπη που πηγα στη τατιανα με πηραν μερικες ακομη φορες για να παω, δινοντας μου κανονικα ρολο για το τι θα κανω
μου ειχαν πει να παω σ'εκεινη την εκπομπη που ηταν βορεια προαστια εναντιων δυτικων και να το παιξω σνομπ τυπισσα απ τα βορεια που σνομπαρει τα δυτικα. και ειπα οχι! και δεν ειμαι και η σακακου!
και το δα και μετα που το κοροιδευαν στο ραδιο αρβυλα και σταυροκοπιομουν κι ελεγα ευτυχως Παναγια μου που δεν πηγα!![]()