Νέα

Next Top Model (ANT1)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 192K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά σας αρέσει περισσότερο?

• ΑΓΝΗ

Ψήφοι: 5 2,2%
  • ΑΛΙΚΗ

Ψήφοι: 54 24,0%
  • ΤΖΩΡΤΖΙΑ

Ψήφοι: 8 3,6%
  • ΕΙΡΗΝΗ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΕΛΕΝA

Ψήφοι: 12 5,3%
  • ΕΜΙΛΥ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Ψήφοι: 17 7,6%
  • ΗΛΕΚΤΡΑ

Ψήφοι: 2 0,9%
  • ΙΩΑΝΝΑ

Ψήφοι: 22 9,8%
  • ΚΕΛΛΥ

• ΛΩΡΑ ΑΝΝ

Ψήφοι: 3 1,3%
  • ΜΑΡΙΝΑ

• ΝΑΝΣΥ Π.

Ψήφοι: 50 22,2%
  • ΡΟΥΜΠΙΝΗ

• ΣΙΝΤΟΡΕΛΑ

Ψήφοι: 39 17,3%
  • ΣΤΕΦΑΝΙΑ

Ψήφοι: 10 4,4%
  • ΜΑΡΙΑ Χ.

Ψήφοι: 1 0,4%
  • ΤΖΕΣΙΚΑ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΤΖΙΑΝΝΑΝ

Ψήφοι: 6 2,7%
  • ΦΕΝΙΑ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΔΞ/ΔΑ

• Καμία

Ψήφοι: 16 7,1%
  • Όλες

Ψήφοι: 7 3,1%
  • Oποια μου καθόταν...

Ψήφοι: 39 17,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    225

reigns

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ιωάννα παιδιά δεν πέζεται η κοπέλα όλα πάνω της είναι τέλεια φανταστείτε να ήταν η κοπέλα σας, θα πετούσατε στα σύννεφα..! όλες οι άλλες είναι πολύ κατώτερες της.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ιωάννα παιδιά δεν πέζεται η κοπέλα όλα πάνω της είναι τέλεια φανταστείτε να ήταν η κοπέλα σας, θα πετούσατε στα σύννεφα..! όλες οι άλλες είναι πολύ κατώτερες της.
ε οχι...κατωτερη η σεραινα κ η μαρια απο την ιωαννα....
που αμα την δεις εξω δε την κοιτας δευτερη φορα....
Είδες η Μόνικα όμως; Κρυφό ταλέντο.
Μέχρι και η Καγιά τη λιγουρεύτηκε. :grin:
μονο εγω σιχαθηκα?!ειδικα εκει με την γλωσσα εξω ανακατευτηκα!!!!

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290

τα σαγονια του καρχαρια!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
Λουκ θυμισου..ειμαστε μαζι σου... ;) χαχα

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16

:2funny: :2funny: :2funny:
γιατι εμας τις δυο?
εμενα ολες μ'αρεσουν αλλα θα πρεπε να τις δουμε και on action στη catwalk για ολοκληρωμενη αποψη...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
" Για την Ιωάννα μόνο η Ντένια και λίγο η Ραμόνα χειροκρότησαν, ενώ για την Σεράϊνα και τη Μαρία όλα σχεδόν τα κορίτσια χειροκρότησαν δυνατά. Η στιγμή όμως που προκάλεσε τις περισσότερες αντιδράσεις ήταν όταν στο catwalk της ομορφιάς εμφανίστηκε η Μόνικα, η οποία αποδοκιμάστηκε με φωνήεντα και αρνητικά σχόλια."

χμμμ.... :rolleyes:

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16
" Για την Ιωάννα μόνο η Ντένια και λίγο η Ραμόνα χειροκρότησαν, ενώ για την Σεράϊνα και τη Μαρία όλα σχεδόν τα κορίτσια χειροκρότησαν δυνατά. Η στιγμή όμως που προκάλεσε τις περισσότερες αντιδράσεις ήταν όταν στο catwalk της ομορφιάς εμφανίστηκε η Μόνικα, η οποία αποδοκιμάστηκε με φωνήεντα και αρνητικά σχόλια."

χμμμ.... :rolleyes:

τι ξεφτυλα, νομιζα στις επιδειξεις μοδας παει καλος κοσμος οχι καγγουρες που γιουχαρουν
ειλικρινα ντροπη για ολους αυτους :jerking:

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Μου θυμίζει τους Ολυμπιακούς όπου πήγαιναν οι Ελληνάρες από τα βλαχοχώρια να δούνε τένις και γιουχάριζαν τους αντίπαλους των Ελλήνων όταν πήγαιναν να κάνουν σερβίς. :headbang:

κωλο-ρατσα

ουτε η χρεωκοπια ειναι αρκετη για να αλλαξει ο Ελληναρας

Billy7

Μέγας
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
86
Like
1.022
Πόντοι
3.625
Μου θυμίζει τους Ολυμπιακούς όπου πήγαιναν οι Ελληνάρες από τα βλαχοχώρια να δούνε τένις και γιουχάριζαν τους αντίπαλους των Ελλήνων όταν πήγαιναν να κάνουν σερβίς. :headbang:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αθανατη ελληνικη βλαχια!!!!!!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

οι ηλίθιοι δεν τελειώνουν ποτέ σε αυτή την χώρα  :headbang: :headbang: :headbang:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Και καλά, πες ότι στους Ολυμπιακούς μπορούσε να πάει όποιος ήθελε κι'έτσι μπήκανε στα γήπεδα οι διάφοροι Καραμήτροι.

Στην επίδειξη μόδας που υποτίθεται ότι παρίσταται η αφρόκρεμα της αθηναϊκής κοινωνίας να γίνονται τέτοια καφριλίκια;
Δηλαδή ποιό θα είναι το επόμενο βήμα; Να πετάνε γαρδένιες και πιάτα στο Ηρώδειο, όπως έλεγε ο Χάρυ Κλυν;

από εκεί να καταλάβεις πόσοι κάφροι είναι οι δήθεν επώνυμοι  :headbang: :headbang:

γιατί δεν πιστεύω ότι ήτανε άτομα της υψηλής κοινωνίας αυτοί οι οποίοι ήτανε στην εκδήλωση :s&m_1: :s&m_1:

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16
από εκεί να καταλάβεις πόσοι κάφροι είναι οι δήθεν επώνυμοι  :headbang: :headbang:

γιατί δεν πιστεύω ότι ήτανε άτομα της υψηλής κοινωνίας αυτοί οι οποίοι ήτανε στην εκδήλωση :s&m_1: :s&m_1:

βασικα πιστευω αυτες που γιουχαρανε ηταν οι χαζογκομενες ταχα μου μοντελα
αν και δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια
γιατι εχω δει αρκετες φορες σε μεσημεριανα ταχα μου "κυριες" με καλους τροπους να χαρακτηριζουν με τις χειροτερες λεξεις τη συγκεκριμενη κοπελα!  :jerking:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
γιατι εχω δει αρκετες φορες σε μεσημεριανα ταχα μου "κυριες" με καλους τροπους να χαρακτηριζουν με τις χειροτερες λεξεις τη συγκεκριμενη κοπελα!  :jerking:
καλα μωρή..

τα κόκκαλα για τη σουπα τί μας τα μοστραρισες φορα παρτιδα ?

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

χαζογκόμενες ή και φίλες από τις άλλες συνυποψήφιες μοντέλες οι οποίες είχαν άνοιξαν μέτωπο με την Ιωάννα και απλά βρήκαν την ευκαιρία οι φίλες τους να δείξουν το κόμπλεξ τους :headbang: :headbang:

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16
χαζογκόμενες ή και φίλες από τις άλλες συνυποψήφιες μοντέλες οι οποίες είχαν άνοιξαν μέτωπο με την Ιωάννα και απλά βρήκαν την ευκαιρία οι φίλες τους να δείξουν το κόμπλεξ τους :headbang: :headbang:

ε και οι φιλες χαζογκομενες ειναι  :P
εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι οι περισσοτερες κοπελες εκει ειναι εμφανισιμες γιατι να βγαλουν κομπλεξ? :idiot:
η μονη που ισως υστερει εμφανισιακα ειναι η Μονικα και η δολια δεν εχει επιτεθει σε καμια!  :-

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ε και οι φιλες χαζογκομενες ειναι  :P
εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι οι περισσοτερες κοπελες εκει ειναι εμφανισιμες γιατι να βγαλουν κομπλεξ? :idiot:
η μονη που ισως υστερει εμφανισιακα ειναι η Μονικα και η δολια δεν εχει επιτεθει σε καμια!  :-

βγάλε μόνη σου τα συμπερασματά σου για τις δήθεν επώνυμες και μη  :think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom