Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Of course my dear.
χαλαρωσε κ αραξε στα κυβικα σου
δεν ειμαι ο οποιοσδηποτε,εχε σαν βαση αυτο κ μετα συνεχα την κουβεντα
![]()
![]()
![]()
![]()
το καταλαβα εξυπνε, αλλα αν νομιζεις οτι ο οποιοσδηποτε απ εδω μπορει να τη μαμησει, προφανως παει και σ'εσενα!
δεκτηωωω ναι εχεισ δικιο ζητω ταπεινα συγγνωμη 0![]()
γραφε με μικραειπα εγω οτι νομιζω κατι τετοιο?????
ξυπvα!ειπα ΕΚΑΝΑ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟΝ DEKER!!!!!!
ειπα εγω οτι νομιζω κατι τετοιο?????
ξυπvα!ειπα ΕΚΑΝΑ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟΝ DEKER!!!!!!
γραφε με μικρα
κανονας του site
![]()
![]()
![]()
![]()
γιατι?μην λες μαλακιες και συ.θα το πιστεψει η αλλη και θα κανει report το ποστ!
[URL unfurl="true"]http://news24gr.blogspot.com/2010/02/next-top-model.html[/url]
Πλάκα, πλάκα, αν και η πιο μικρή εκεί μέσα είναι και η μόνη που δεν καταλαβαίνει τίποτε. Χοντρόπετση (με την καλή έννοια).
Έχει ακούσει τόσα από μικρή φαίνεται που ότι και να της πουν πια δεν χαμπαριάζει.
O hitman και η loukritia φταίνε για όλα.
Θυμάμαι και την Αρετή που της είχε ρίξει ένα περιποιημένο θάψιμο στην αρχή.
Φαντάζεσαι πάντως να πάει Λονδίνο και να γίνει μεγάλο όνομα; Θα γελάσει ο κάθε πικραμύγδαλος.![]()
O hitman και η loukritia φταίνε για όλα.
Θυμάμαι και την Αρετή που της είχε ρίξει ένα περιποιημένο θάψιμο στην αρχή.
Φαντάζεσαι πάντως να πάει Λονδίνο και να γίνει μεγάλο όνομα; Θα γελάσει ο κάθε πικραμύγδαλος.![]()
γιατι μωρη λεπροι ειμαστε?το καταλαβα εξυπνε, αλλα αν νομιζεις οτι ο οποιοσδηποτε απ εδω μπορει να τη μαμησει, προφανως παει και σ'εσενα!
γιατι μωρη λεπροι ειμαστε?
Αυτή την εποχή μπορεί να ψάχνει για δικηγόρο, για να της κάνει τζάμπα τα εξώδικα.
Ναι, αυτό εννοούσα.
Θα τον χρειαστεί και για τα "φοβερά στοιχεία" που έχει και θα τινάξουν στον αέρα το παιχνίδι.
Υ.Γ. Για τον Πετράκη κανείς δεν έχει να πει τίποτε;
Πολύ ανημέρωτη σε βρίσκω, που λένε κι'οι μορφωμένοι.
www.madata.gr/diafora/media/50941.html]http://www.madata.gr/diafora/media/50941.html[/url]
Παρεμπιπτόντως, σήμερα μάθαμε από τον Πετράκη ότι η Κάρλα Μπρούνι είναι σύζυγος του Πρωθυπουργού της Γαλλίας.![]()