Νέα

Next Top Model (ANT1)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 192K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιά σας αρέσει περισσότερο?

• ΑΓΝΗ

Ψήφοι: 5 2,2%
  • ΑΛΙΚΗ

Ψήφοι: 54 24,0%
  • ΤΖΩΡΤΖΙΑ

Ψήφοι: 8 3,6%
  • ΕΙΡΗΝΗ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΕΛΕΝA

Ψήφοι: 12 5,3%
  • ΕΜΙΛΥ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Ψήφοι: 17 7,6%
  • ΗΛΕΚΤΡΑ

Ψήφοι: 2 0,9%
  • ΙΩΑΝΝΑ

Ψήφοι: 22 9,8%
  • ΚΕΛΛΥ

• ΛΩΡΑ ΑΝΝ

Ψήφοι: 3 1,3%
  • ΜΑΡΙΝΑ

• ΝΑΝΣΥ Π.

Ψήφοι: 50 22,2%
  • ΡΟΥΜΠΙΝΗ

• ΣΙΝΤΟΡΕΛΑ

Ψήφοι: 39 17,3%
  • ΣΤΕΦΑΝΙΑ

Ψήφοι: 10 4,4%
  • ΜΑΡΙΑ Χ.

Ψήφοι: 1 0,4%
  • ΤΖΕΣΙΚΑ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΤΖΙΑΝΝΑΝ

Ψήφοι: 6 2,7%
  • ΦΕΝΙΑ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΔΞ/ΔΑ

• Καμία

Ψήφοι: 16 7,1%
  • Όλες

Ψήφοι: 7 3,1%
  • Oποια μου καθόταν...

Ψήφοι: 39 17,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    225

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ξερεις πως παρουσιαζεσαι..
δε σε ξερω..δε ξερω τι παιζεις εδω μεσα..
αλλα σιγουρα δεν εισαι χαζη...

δεν κάνω τη χαζή, και δεν καταλαβαίνω πώς ακριβώς θες να μου την πεις  :birdman:
και άσε τα ξέρω πώς παρουσιάζομαι, εγώ σου λέω ότι γράφω όπως είμαι, από κει και πέρα το τι βλέπεις εσύ είναι άλλο θέμα, αυτό ρώτησα πριν  :boobies:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
δεν κάνω τη χαζή, και δεν καταλαβαίνω πώς ακριβώς θες να μου την πεις  :birdman:
και άσε τα ξέρω πώς παρουσιάζομαι, εγώ σου λέω ότι γράφω όπως είμαι, από κει και πέρα το τι βλέπεις εσύ είναι άλλο θέμα, αυτό ρώτησα πριν  :boobies:
μωρη καθυστερω!!! :2funny:
ακριβως το αντιθετο κανω απο το να σου την πω!!!
εγω ειμαι βλαμμενη αλλα κ συ σημερα...ρεστα δινεις... :2funny: :2funny: :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
ναι αλλα μερικα πραγματα πως να τα υποδυθω;!
δλδ να μπω στον κοπο να αποστηθισω πραγματα γ την νανοαστρονομια πχ κ να τα γραψω εδω γ να το παιξω ξερολα?!
γελοιο..

οχι αλλα μπορεις να το παιξεις καβλιαρα, γυναικα που ελκυει τους αντρες μονο με το μπλα μπλα...ξερω γω;;; εξαλλου υποτιθεται οτι ειστε πιο ανωτερες απο μας στο θεμα της πονηριας...γατα σταφφ.. ;)

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
όχι, δεν ήταν έχεις δίκιο  :tickedoff:

τώρα έχω περιέργεια για το πώς παρουσιάζομαι...  :think:
αλλά δε γαμιέται, εγώ σας αγαπώωωω  :smitten: :2funny: :2funny: :2funny:

Προχωρα.... :sunglasses: :sunglasses:

ναι το λεω..αλλα εκανα την κινηση να φυγω...εγινε το μπερδεμα..το λυσανε..
αλλα εμεινα..
αρα γ τον πεο κ γω που τα λεω αλλα ....δε κανω κ κατι...

Το εχω πει περσι αρκετες φορες...
Μερικοι πισω απ'την οθονη παιζουν κουκλοθεατρο...Την βρισκουν με αυτο που δεν ειναι, που θα θελαν πολυ να ειναι και να βγαινει στους αλλους...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
οχι αλλα μπορεις να το παιξεις καβλιαρα, γυναικα που ελκυει τους αντρες μονο με το μπλα μπλα...ξερω γω;;; εξαλλου υποτιθεται οτι ειστε πιο ανωτερες απο μας στο θεμα της πονηριας...γατα σταφφ.. ;)
ξεφτυλλα...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Προχωρα.... :sunglasses: :sunglasses:

Το εχω πει περσι αρκετες φορες...
Μερικοι πισω απ'την οθονη παιζουν κουκλοθεατρο...Την βρισκουν με αυτο που δεν ειναι, που θα θελαν πολυ να ειναι και να βγαινει στους αλλους...
ετσι ειναι...απλα σκεφτομαι οτι πολλοι το λενε κ γ μενα αυτο..
δε ξερω.βαρια κουβεντα..

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ναι αλλα μερικα πραγματα πως να τα υποδυθω;!
δλδ να μπω στον κοπο να αποστηθισω πραγματα γ την νανοαστρονομια πχ κ να τα γραψω εδω γ να το παιξω ξερολα?!
γελοιο..

α, αυτό γίιιιιινεται μπάι δε χουέι, μη σε εκπλήσσει...  :coffee:

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

με φωναξε κανεις ? :think:
:2funny: :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
τι εννοεις...?
γτ να μην ειμαι?
να το ΠΑΙΖΕΙΣ καυλιαρα κ μαλιστα στο νετ?! :idiot:

οχι εσυ..αλλα σγρ υπαρχουν γυναικες οι οποις για τον χ,ψ λογο δεν μπορουν να ειναι τοσο "ελευθερες"...και βρισκουν διεξοδο μεσα απο ενα σιτε...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Η Κβαντική Μηχανική (ή Κβαντική Φυσική ή Κβαντομηχανική), είναι αξιωματικά θεμελιωμένη φυσική θεωρία, που αναπτύχθηκε με σκοπό την ερμηνεία φαινομένων που η Νευτώνεια μηχανική αδυνατούσε να περιγράψει. Η κβαντομηχανική περιγράφει τη συμπεριφορά της ύλης στο μοριακό, ατομικό και υποατομικό επίπεδο. Ο όρος κβάντο (quantum, μικρή ποσότητα - προέρχεται από τη λέξη quantus που στα Λατινικά σημαίνει πόσο) αναφέρεται σε διακριτές μονάδες που χαρακτηρίζουν συγκεκριμένες φυσικές ποσότητες, όπως η ενέργεια ενός ατόμου ύλης σε κατάσταση ηρεμίας.

Η κβαντομηχανική είναι μια θεωρία της φυσικής μηχανικής. Θεωρείται πιο θεμελιώδης από την κλασσική μηχανική, καθώς εξηγεί φαινόμενα που η κλασσική μηχανική και η κλασσική ηλεκτροδυναμική αδυνατούν να αναλύσουν, όπως:

Την κβάντωση (διακριτοποίηση) πολλών φυσικών ποσοτήτων, όπως για παράδειγμα την κίνηση του ηλεκτρονίου μόνο σε συγκεκριμένες ενεργειακές τροχιές σε ένα άτομο.
Τον κυματοσωματιδιακό δυϊσμό, δηλαδή την εκδήλωση, σε ορισμένες περιπτώσεις, κυματικής συμπεριφοράς από σωματίδια ύλης, κυρίως ηλεκτρόνια.
Τον κβαντικό εναγκαλισμό, που σχετίζεται με την περιγραφή της κατάστασης ενός συστήματος από επαλληλία καταστάσεων.
Το φαινόμενο σήραγγας, χάρη στο οποίο σωματίδια μπορούν να υπερπηδήσουν φράγματα δυναμικού και να βρεθούν σε περιοχές του χώρου απαγορευμένες από την κλασσική μηχανική.
Θεωρείται επίσης θεμελιώδης επειδή σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, για παράδειγμα όταν μελετώνται μακροσκοπικά σώματα, οι νόμοι που περιγράφουν τα κβαντικά φαινόμενα συγκλίνουν με τους νόμους της κλασσικής μηχανικής, κι έτσι η δεύτερη θεωρείται οριακή περίπτωση της πρώτης. Η περίπτωση αυτή είναι γνωστή ως αρχή της αντιστοιχίας, που αρχικά διατύπωσε ο Νιλς Μπορ.

Η κβαντομηχανική σε έναν αιώνα πειραματισμού δεν έχει διαψευστεί. Κρύβεται πίσω από πολλά φυσικά φαινόμενα και ιδιαιτέρως τα χημικά φαινόμενα καθώς και τη φυσική της στερεάς κατάστασης.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
οχι εσυ..αλλα σγρ υπαρχουν γυναικες οι οποις για τον χ,ψ λογο δεν μπορουν να ειναι τοσο "ελευθερες"...και βρισκουν διεξοδο μεσα απο ενα σιτε...
δεν βαζω στο τσουβαλι γυναικες/ανδρες ψυχικα ασθενεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom