δε βοηθαει πια το σαιτ ρε συ...
το βλεπεις...
περσυ δεν ηταν ετσι..
Με προλαβες...
δε βοηθαει πια το σαιτ ρε συ...
το βλεπεις...
περσυ δεν ηταν ετσι..
ναι το λεω..αλλα εκανα την κινηση να φυγω...εγινε το μπερδεμα..το λυσανε..Με προλαβες...
ξερεις πως παρουσιαζεσαι..
δε σε ξερω..δε ξερω τι παιζεις εδω μεσα..
αλλα σιγουρα δεν εισαι χαζη...
μωρη καθυστερω!!!δεν κάνω τη χαζή, και δεν καταλαβαίνω πώς ακριβώς θες να μου την πεις
και άσε τα ξέρω πώς παρουσιάζομαι, εγώ σου λέω ότι γράφω όπως είμαι, από κει και πέρα το τι βλέπεις εσύ είναι άλλο θέμα, αυτό ρώτησα πριν
μωρη καθυστερω!!!
ακριβως το αντιθετο κανω απο το να σου την πω!!!
εγω ειμαι βλαμμενη αλλα κ συ σημερα...ρεστα δινεις...
τωρα συννενοηθηκαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εεε...
μ...
περιμένω περίοδο
ναι αλλα μερικα πραγματα πως να τα υποδυθω;!
δλδ να μπω στον κοπο να αποστηθισω πραγματα γ την νανοαστρονομια πχ κ να τα γραψω εδω γ να το παιξω ξερολα?!
γελοιο..
όχι, δεν ήταν έχεις δίκιο
τώρα έχω περιέργεια για το πώς παρουσιάζομαι...
αλλά δε γαμιέται, εγώ σας αγαπώωωω
ναι το λεω..αλλα εκανα την κινηση να φυγω...εγινε το μπερδεμα..το λυσανε..
αλλα εμεινα..
αρα γ τον πεο κ γω που τα λεω αλλα ....δε κανω κ κατι...
ξεφτυλλα...οχι αλλα μπορεις να το παιξεις καβλιαρα, γυναικα που ελκυει τους αντρες μονο με το μπλα μπλα...ξερω γω;;; εξαλλου υποτιθεται οτι ειστε πιο ανωτερες απο μας στο θεμα της πονηριας...γατα σταφφ.. ;)
ετσι ειναι...απλα σκεφτομαι οτι πολλοι το λενε κ γ μενα αυτο..Προχωρα....
Το εχω πει περσι αρκετες φορες...
Μερικοι πισω απ'την οθονη παιζουν κουκλοθεατρο...Την βρισκουν με αυτο που δεν ειναι, που θα θελαν πολυ να ειναι και να βγαινει στους αλλους...
ναι αλλα μερικα πραγματα πως να τα υποδυθω;!
δλδ να μπω στον κοπο να αποστηθισω πραγματα γ την νανοαστρονομια πχ κ να τα γραψω εδω γ να το παιξω ξερολα?!
γελοιο..
οχι αλλα μπορεις να το παιξεις καβλιαρα, γυναικα που ελκυει τους αντρες μονο με το μπλα μπλα...ξερω γω;;; εξαλλου υποτιθεται οτι ειστε πιο ανωτερες απο μας στο θεμα της πονηριας...γατα σταφφ.. ;)
τραγικο;!α, αυτό γίιιιιινεται μπάι δε χουέι, μη σε εκπλήσσει...
ξεφτυλλα...
τι εννοεις...?εισαι σιγουρη;;;
με φωναξε κανεις ?
τραγικο;!
τι εννοεις...?
γτ να μην ειμαι?
να το ΠΑΙΖΕΙΣ καυλιαρα κ μαλιστα στο νετ?!
Η Κβαντική Μηχανική (ή Κβαντική Φυσική ή Κβαντομηχανική), είναι αξιωματικά θεμελιωμένη φυσική θεωρία, που αναπτύχθηκε με σκοπό την ερμηνεία φαινομένων που η Νευτώνεια μηχανική αδυνατούσε να περιγράψει. Η κβαντομηχανική περιγράφει τη συμπεριφορά της ύλης στο μοριακό, ατομικό και υποατομικό επίπεδο. Ο όρος κβάντο (quantum, μικρή ποσότητα - προέρχεται από τη λέξη quantus που στα Λατινικά σημαίνει πόσο) αναφέρεται σε διακριτές μονάδες που χαρακτηρίζουν συγκεκριμένες φυσικές ποσότητες, όπως η ενέργεια ενός ατόμου ύλης σε κατάσταση ηρεμίας.τραγικότατο... :S
δεν βαζω στο τσουβαλι γυναικες/ανδρες ψυχικα ασθενεις...οχι εσυ..αλλα σγρ υπαρχουν γυναικες οι οποις για τον χ,ψ λογο δεν μπορουν να ειναι τοσο "ελευθερες"...και βρισκουν διεξοδο μεσα απο ενα σιτε...