boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Καλυτερα τώρα??
ίδια μου φαίνεται... :S :S
μα γιατί δε γράφεις κάτι μεγάλο όπως αυτό το μπαρμπακάτι που σου είχε πει ο μακλέιν? ένα, μεγάλο και ευδιάκριτο
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Καλυτερα τώρα??
κουλτουρα να φυγουμε...μωρό μου σε ευχαριστώ που πάλι υπονοείς ότι είμαι στην κορυφή της κουλτούρας αυτού του φόρουμ![]()
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
φαντάζομαι δεν τα έγραψε η ίδια...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κοιτα γουλφ..το επιπεδο καποιου κανει μπαμ αν κανεις μια κουβεντα γενικη μαζι του μια δυο φορες...
ο τροπος που μιλαει αυτα που γνωριζει...
αν ο αλλος...δε το λεω..τεσπα..καταλαβες..
εννοειται...βεβαια ελπιζω να εννοεις για τις διαπροσωπικες σχεσεις κι οχι για σχσεις μεσω η/υ..
δικιο εχεις...συμφωνω απολυτα...απο τις ελαχιστες φορες..αλλα συμφωνω..![]()
![]()
![]()
εννοειται...
αλλα κ μεσω πισι αν μιλας καιρο με καποιον κ στην ιδανικη περιπτωση στο πισι να ειναι ο αληθινος του εαυτος
ε κατι πιανεις...
θες αληθεια να σου πω?!εμένα πώς με κόβεις? αληθινή ή ψεύτικια?![]()
![]()
![]()
![]()
εννοειται...
αλλα κ μεσω πισι αν μιλας καιρο με καποιον κ στην ιδανικη περιπτωση στο πισι να ειναι ο αληθινος του εαυτος
ε κατι πιανεις...
για πες για την λεξη "πεος" χαχα...
τι να τον κανεις τον γκομενο αν κραταει μαζι του ολο το σεξ σηοπ;;;
μη το λες...μλκιες...ειδικα στον η/υ προσπαθεις να δειξεις κατι το οποιο ΗΘΕΛΕΣ να γινεις...λιγοι κρατουν τον πραγματικο τους εαυτο...
θες αληθεια να σου πω?!
το παιζεις πολυ εξυπνα...
κ γουσταρω...
θες αληθεια να σου πω?!
το παιζεις πολυ εξυπνα...
κ γουσταρω...
Μπαρμπακάτι???Τι?ίδια μου φαίνεται... :S :S
μα γιατί δε γράφεις κάτι μεγάλο όπως αυτό το μπαρμπακάτι που σου είχε πει ο μακλέιν? ένα, μεγάλο και ευδιάκριτο![]()
![]()
![]()
![]()
Ειναι το ΑΚΡΙΒΩΣ αντιθετο απο οτι θελει να παρουσιαζεται....
χαχαχα
δεν εννοουσα τετοιο βοηθημα βρε
δαχτυλακι δαχτυλακι![]()
![]()
μη το λες...
καποιοι ναι..καποιοι οχι..καποιοι απλα δειχνουν το 10% του πραγματικου εαυτου τους εδω..το αλλο 90% οχι..
παιζουν πολλα κατ εμε...
θεωρω πως πολλοι εδω μεσα ειναι εξω ιδιοι με εδω..
κ οχι δε το λεω γ καλο.
δε το θεωρω ψευτικο απο την στιγμη που σου βγαινει..ψεύτικια δηλαδή μωρή???![]()
![]()
![]()
![]()
εσένα σε γούσταρα παλιά, τώρα γαμώτο έχεις πέσειιιιι πολύυυυυυυυυΠού είναι η παλιά λουκ ΟΕΟ????
(για την απάντηση που λέγαμε :-* :-*)
ναι αλλα μερικα πραγματα πως να τα υποδυθω;!εεε καλα ο τυπος το ξεφτυλισε...ειπαμε δακτυλακι για τα πρωτα αλλα και στο κυριως;;; τι μλκες ειναι αυτοι;; τλχστν ας μην μας κλεβουν τις γκομενες γαμω την παρακοινωνια μου...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι να σου πω...αλλιως μιλας εδω, αλλιως εξω... πολλα παιζουν ρολο...ολοι κατι κρυβουν...ολοι καποιον παιζουν κοκ...
δε το θεωρω ψευτικο απο την στιγμη που σου βγαινει..
αλλα συμφωνω εν μερη με ποβελ...
εχω πεσει ΕΔΩ!
δε βοηθαει πια το σαιτ ρε συ...
το βλεπεις...
περσυ δεν ηταν ετσι..
εεε καλα ο τυπος το ξεφτυλισε...ειπαμε δακτυλακι για τα πρωτα αλλα και στο κυριως;;; τι μλκες ειναι αυτοι;; τλχστν ας μην μας κλεβουν τις γκομενες γαμω την παρακοινωνια μου...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σιγα μωρη Αλιφερη με την αγαπη...όχι, δεν ήταν έχεις δίκιο
τώρα έχω περιέργεια για το πώς παρουσιάζομαι...
αλλά δε γαμιέται, εγώ σας αγαπώωωω![]()
![]()
![]()
![]()